Merhaba arkadaşlar, Wifi ve 3G olmayan modellerde kıyasıya rekabet eden bu iki telefondan s,zce hangisi alınmalı? Bana LG'nin menüleri vs daha eğlenceli gibi geliyo. Ayrıca Widget menüyü ilk çıkaran da LG. Teknik özellikleride ortalama aynı. ama Samsung da teli yan çevirince ekranı yan döndürme özelliği varmı bilmiyorum....Samsung ise şarjdan yana daha iyi. Ne dersiniz? veya aynı fiyat düzeylerinde başka bir teercih olabilir mi?
hiç cevap yok mu arkadaşlar....
bnece samsung star al forumda ara bulursun accelerometer var mı yok mu diye
quote:
Orjinalden alıntı: NomadCRY
bnece samsung star al forumda ara bulursun accelerometer var mı yok mu diye
evet inceledim varmış fakat iki cihazda ortalama aynı fakat lg nin tasarımını daha şık gibi geldi bana
LG COOKIE, Dünyada 2 milyon adetten fazla satış yapmış bir cihaz, yani model bazında rekor cookie nin elinde. Ayrıca yine kore de son bir yıl dır en çok satılan cep telefonudur. LG Cookie yi diğer telefonla kıyaslaman çok yanlış, zaten cookie nin pazarından pay kapmak için çıkarıldı o ...Kullanım olarak Iphone dan sonra en keyifli cihaz kabul etmiştir dünya piyasası onu. (Bu söylediklerim Türk piyasası için geçersizdir.)
özellikler aynı ise tasarımı dha hoş olanı tercih et derim, 2 gün sonra sıkılıp atmazsın en azından :) sıkılma süren uzamış olur
Gittim mediamarkttan her ikisinide denedim. Samsung star ciddi manada daha etkili... Dokunmatik hassasiyeti ve ekran görüntü kalitesi 1 numara.. Ayrıca metalik gri kasasıda samsunga çok hoş duruyor. Omniadan bile daha şık. Ümraniye mediamarkta gitmeye imkanın varsa git gör derim.
dün teknosadan lg cookie aldm ... teknosaya gidene kadar samsung star vardı aklımda hep sadece ses özelliklerini merak ediyordum ... samsung star denerken satış sorumluları bana lg cookieyi gösterdiler adamlar telefon konusunda uzmanlar ve tek tek samsung starla lg cookienin farklarını saydılar
en önemlileri ise sunlardı
-lg nin samsunga göre islemcisinin cok daha iyi olması(yani telefon daha hızlı ve ileride takılma donma vs yaşamazsın)
-lg cookie stardan daha önce çıkmış 5-6 aydır teknosadan lg cookie alan müşteriler herhangi bir şikayetle dönmemişler star ise yeni yeni piyasada ve ne olacağı belirsiz
-lg ve samsung rekabet içindeki 2 kuzey kore firması ... lg cookie bu yıl kuzey korede en çok satılan telefon olduğundan samsung özellikleri lg cookieyle hemen hemen aynı olan bu telefonu çıkarmışki cookienin piyasasndan faydalansn.
benim gördüğüm bi farkta müzik kalitesi bakımından lg daha iyi ama kamerasını pek beğendiğimi söyleyemem
star al arkadaşım.
Cookie al.Benim de Coookie'm var ve tavsiye ediyorum.Samsung'un menüleri hep aynı diğerleriyle o yüzden gerçekten sıkıcı ...
cookie electroworld de 299 liraya düşmüş..
quote:
Orijinalden alıntı: ß@R!$
Cookie al.Benim de Coookie'm var ve tavsiye ediyorum.Samsung'un menüleri hep aynı diğerleriyle o yüzden gerçekten sıkıcı ...
Arkadaş suali soralı neredeyse 1 sene olmuş. Konuyu hortlatmışsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme