Şimdi Ara

LG klima küf kokusu var. Nasıl iade edebilirm? ( LG Dual Plus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GÜNCELLEME: Arkadaşlar servis koku giderici sıktı ancak ertesi gün tekrar koku var. Ürünü iade etmem gerekiyor. Prosedürü nedir bu işin bilen var mı?

İlk gün kullandım sıkıntı yoktu ancak 2. günden itibaren hafif bir yanık kokusu geliyor arkadaşlar Servis geldi baktı kokunun klimadan gelmediğini söylemişti bende önünde 20-30 saniye durunca kokunun klimadan geldiğini tamamen anlamış durumdayım. Eve dışardan girdiğimizde koku bariz belli oluyor. Bu koku ne kokusu ya da geçermi? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Ürün Lg nin en yeni modeli S3 Dual Plus 12000 BTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 5 Ağustos 2018; 17:53:24 >

• servisi beklıyorum bakalım ne diyecekler
  • Merhaba bende bu modeli inceliyorum siz memnunmusunuz klimadan

LG S3-M18KL2FA Dual Plus 18000 BTU/h Smart Inverter Klima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

İlk gün kullandım sıkıntı yoktu ancak 2. günden itibaren hafif bir yanık kokusu geliyor arkadaşlar İyonizer özelliği mi bozuldu veya başka bişey mi var aklıma bişey gelmiyor. Servis geldi baktı kokunun klimadan gelmediğini söylemişti bende önünde 20-30 saniye durunca kokunun klimadan geldiğini tamamen anlamış durumdayım. Eve dışardan girdiğimizde koku bariz belli oluyor. Bu koku ne kokusu ya da geçermi? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Ürün Lg nin en yeni modeli S3 Dual Plus 12000 BTU

Elektrik ile ilgili sorun olabilir. Uzatma kablosu ile kullanıyorsanız veya prizli kullanıyorsanız elektrik kabloları yetersiz kalıyor olabilir. Plastik vs kokusu olsa neyse derdim ama sakın klimayı bu şekilde kullanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeyesCC3

Merhaba bende bu modeli inceliyorum siz memnunmusunuz klimadan

LG S3-M18KL2FA Dual Plus 18000 BTU/h Smart Inverter Klima
    hayır bende iade etmeye calısıyorum küf kokusuna benzer bir koku var rezillik resmen. şimdi iade etmeye çalışıyorum ama kullandım nasıl yapacagımı da bılemıyorum arastırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

quote:

İlk gün kullandım sıkıntı yoktu ancak 2. günden itibaren hafif bir yanık kokusu geliyor arkadaşlar İyonizer özelliği mi bozuldu veya başka bişey mi var aklıma bişey gelmiyor. Servis geldi baktı kokunun klimadan gelmediğini söylemişti bende önünde 20-30 saniye durunca kokunun klimadan geldiğini tamamen anlamış durumdayım. Eve dışardan girdiğimizde koku bariz belli oluyor. Bu koku ne kokusu ya da geçermi? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Ürün Lg nin en yeni modeli S3 Dual Plus 12000 BTU

Elektrik ile ilgili sorun olabilir. Uzatma kablosu ile kullanıyorsanız veya prizli kullanıyorsanız elektrik kabloları yetersiz kalıyor olabilir. Plastik vs kokusu olsa neyse derdim ama sakın klimayı bu şekilde kullanmayın.

Alıntıları Göster
    servis koku giderici sıktı gitti ertesı gun yıne aynı koku var. İade etmeye çalışyıorum bu ürünler hatalı üretim muhtmelen küf kokusu benzeri koku

• quote:

servis koku giderici sıktı gitti ertesı gun yıne aynı koku var. İade etmeye çalışyıorum bu ürünler hatalı üretim muhtmelen küf kokusu benzeri koku

Servis kokuyu kokuyla Yok etmeye çalışmış bu geçici bir çözümdür.

Ama küf kokusu var ise size gelen klima daha önce kullanılmış iade edilmiş cihaz olabilir. İlk kullanımlarda klimalardan hafif plastik kokusu gelebilir bu normaldir ama yanık küf kokusu olduğunu söylüyorsunuz bu normal değil.

Ayrıca klima iyi veya kötü kokuyu kendiliğinden üretmez cros fan hava üfler filtrelerden odanızdaki kokulu nemli sıcak hava geçer ve nem varsa dış ünitedeki su hortumundan dışarı atılır ki bence cihazınız sıfır değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam klimanizi kaç derecede kullanıyorsunuz.

Sıcak ve nemli havalarda 27 derece ve üstünde 28-29 gibi kullanıldığında ve cihaz arada birde duruyorsa iç üniteden küf kokusu gelme olasılığı yüksek.

Klimanizi orta veya yüksek fanda minimum 24 derece,maksimum 26 derecede kullanmayı deneyin hocam bakınız bu derece aralıklarında küf kokusu veya benzer kokular ihtimalle kesilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

quote:

Servis kokuyu kokuyla Yok etmeye çalışmış bu geçici bir çözümdür.

Ama küf kokusu var ise size gelen klima daha önce kullanılmış iade edilmiş cihaz olabilir. İlk kullanımlarda klimalardan hafif plastik kokusu gelebilir bu normaldir ama yanık küf kokusu olduğunu söylüyorsunuz bu normal değil.

Ayrıca klima iyi veya kötü kokuyu kendiliğinden üretmez cros fan hava üfler filtrelerden odanızdaki kokulu nemli sıcak hava geçer ve nem varsa dış ünitedeki su hortumundan dışarı atılır ki bence cihazınız sıfır değil.

Alıntıları Göster
    hocam bunlar yenı modeller kutusu yanımda acıldı jelatınlere kadar yenı soktuler bende anlam veremnıyorum. Beklemiş mallar bazen olur diyorlar ama bunlar lg nın en son serısı yenı urunler ve bende şaşırdım duruma

• Cidden üründen kaynaklı koku ise olay çok kolay,
    Tüketici Hakem Heyetine gidiyorsun,şikayet dilekçeni veriyorsun.
    Evine bilir kişi geliyor ( mahkemenin atadığı ) ürün ayıplı,kusurlu ise derhal para iadesini alıyorsun.
    Kullanmış olman hiç önemli değil,zaten kullanmasan hataları,kusurları nasıl anlaşılır?

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Cidden üründen kaynaklı koku ise olay çok kolay,
    Tüketici Hakem Heyetine gidiyorsun,şikayet dilekçeni veriyorsun.
    Evine bilir kişi geliyor ( mahkemenin atadığı ) ürün ayıplı,kusurlu ise derhal para iadesini alıyorsun.
    Kullanmış olman hiç önemli değil,zaten kullanmasan hataları,kusurları nasıl anlaşılır?

Geçmiş olsun
    Çok sagolun hocam şimdi pazartesi sabah oldugu için erkenden aradım LG turkıye yetkılı servise tekrar yonlendirdi. Teknik servis urun iade raporu çıkartırsa aldıgım ınternet sitesi urunu iade alabılecegını soyledi. Yok değişim falan derlerse dediğiniz gibi tüketici hakem heyetıne basvuracağım
  • Yukarda arkadasin dediği gibi 28 ve üzeri ise koku oluyor benim cihazlarda da. Hem lg hem me var bende ikisinde de durum aynı. 28 ve uzeri bakteri oluşumu için afrodizyak etkisi yapıyor sanırım. Birde fanlari orta veya en ustte tutun. Sorununuz bunlarla ilgili olabilir. Yer antalya = sıcak ve nem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

Yukarda arkadasin dediği gibi 28 ve üzeri ise koku oluyor benim cihazlarda da. Hem lg hem me var bende ikisinde de durum aynı. 28 ve uzeri bakteri oluşumu için afrodizyak etkisi yapıyor sanırım. Birde fanlari orta veya en ustte tutun. Sorununuz bunlarla ilgili olabilir. Yer antalya = sıcak ve nem.
    mlsf 24-26 derece artık sabıtledım ama yinede koku var. Aldığım yer cihazı test için istedi belki odanız nedenıyle koku olabılır dedi :D Galiba yokusa sürecekler bu nedenle tüketici hakalrına başvurmayı düşünüyorum bakalım teste de verilmez tutarlar içinden parça vs çalınırsa uğraş dur ondan sonra. Başıma gelmemiş olay değil
  • nem kokusu, sanki ıslanmış halı gibi kokması bir nebze normal fakat küf farklı birşey. ya siz farklı tarif ediyorsunuz ya da klimada sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.