Şimdi Ara

LG klima inceleme / montajı yapıldı, paylaşıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
14.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PEKİ SİZE BİŞEY DAHA SORUCAM ." servis klimanızın ağzına ya infarared ölçüm yapabilen bir derece tutar yada problu (kablolu) bir derece tutarak. ağız çıkış sıcaklığını dış ve iç emiş havasına göre ölçer. boruları aslında kaçak varmı yokmu diye kontrol ederler"
    BU İŞLEM
    YAPILDI
    MI?
  • maalesef LG servisi bunlardan bihaber

kendi kullanım kılavuzundaki kurulum yönergelerini takip etmekten acizler
  • LG Deluxe Inverter Klima almaya karar verdim ama bir sorum olacak : klima dış ünitesinin takılacağı (yerden yüksekte olcak) ayakları vs önceden biz mi yaptırmalıyız..yoksa servis kendisi mi duvara monte edecek ?

Ve yeni aldığım evde bakır boru ve tesisat döşemesi müteahhit tarafından yaptırılmış..

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvin55

LG Deluxe Inverter Klima almaya karar verdim ama bir sorum olacak : klima dış ünitesinin takılacağı (yerden yüksekte olcak) ayakları vs önceden biz mi yaptırmalıyız..yoksa servis kendisi mi duvara monte edecek ?

Ve yeni aldığım evde bakır boru ve tesisat döşemesi müteahhit tarafından yaptırılmış..

Teşekkürler

yanlış hatırlamıyorsam servisten montaj için randevu aldığınızda bunu söylüyorlar. ya da 444'lü LG numarasındandı tam hatırlayamadım, malzemeleri kendileri getiriyorlar. LG ambalajlarında olmuyor, servislere merkez gönderiyormuş her randevu için.

edit: ilk mesajda tam süreci yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 18 Ağustos 2014; 23:02:36 >
  • Merhaba

Malum kış geidi İstanbulda havalaer soğumaya başladı 25 m2 odama 12000 btu LG econo almak istiyorum
    degerleri fiyatını karşılaştırdım COP ve elektrik tüketim degerlerı bu fiyata iyi olduğu kanısındayım fakat
    hiç bir yerde mesela eksı - kaç dereceye dış ısıy akadar ısıtma mümkün hiç bir yerde rastlamadım gerçi
    İstanbulda oek eks derece görmedik ama -7 olsa iyi olurdu su an nette fiyat 1350 + 69 TL kargo LG TR
    garantili bu klima yı tavsıye edermesiniz 9000 btu deluxe plus modelı var 1750 TL COP 4,61 elektrık tüketimi
    0,64-0,77 aracı tavsiyelerinizi beklerım ıkısıde ınverter klima

Bu hafta kesin almam şart

LG Econo Inverter V 12K BTU 1350 TL + kargo 69 TL
    AS-W126BSA0

LG Deluxe Plus Inverter V 9K BTU 1750 TL

Slm
  • yanlış hatırlamıyorsam "-15'de bile ısıtma" gib bir ibare broşürde vardı, klavuzda da öyle diye hatırlıyorum, bulursam akşam bakarım. Fakat 18BTU'luk kullandığım klima geçen kış -10 -11 civarında gecede 3-4 defros yaparak çalışmaya devam etti.

konuda yazmıştım sanırım; econo ve bir kaç model aynı teknik verilerde, delux plus ise daha iyi verilere sahip. Hatta arada 2 ya da 3 mdel var teknik veriler aynı olmasına rağmen fiyatlar ve kasalar farklıydı. sadece en pahalı olan model (sanırım delux plus) bunda veriler daha iyiydi. değer mi? param varsa göze de hoş görünsün tabi:)
  • hakang1969 H kullanıcısına yanıt
    sayın hakang1969 bu fiyatları nereden aldınız mümkünse paylaşırmısınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiboneburhan

http://m.istanbulbilisim.com.tr/lg-as-w186c7t0-inverter-lg-klima-en-ucuz-fiyatlari%2C35847.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.18,4

Klimaniz buradaki klima mi acaba

Mobilde tam olarak göremiyorum ama linkteki koddan anladigima göre aynı cihaz. İlk mesajda ayrıntılı kodu ve fotoğrafı olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cgt_ayd C kullanıcısına yanıt
    akakce com dan arayın bukursunuz ancak ben almadım fakat lg lerin ıyı oldugunu bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

quote:

http://m.istanbulbilisim.com.tr/lg-as-w186c7t0-inverter-lg-klima-en-ucuz-fiyatlari%2C35847.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.18,4

Mobilde tam olarak göremiyorum ama linkteki koddan anladigima göre aynı cihaz. İlk mesajda ayrıntılı kodu ve fotoğrafı olmalı.

Merhabalar sizin cihazin 12lik olanini dun taktirdim dis unitesi bana sesli geldi.sizin cihazin dış ünite sesi sizce kac desibeldir? Ben baya taktimda bu ses olayini.simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy3304

quote:

quote:

Merhabalar sizin cihazin 12lik olanini dun taktirdim dis unitesi bana sesli geldi.sizin cihazin dış ünite sesi sizce kac desibeldir? Ben baya taktimda bu ses olayini.simdiden tesekkurler

Rahatsız edici bir düzeyde olmadı benim için. Tv açık değilse ve çok sessiz olduğumuzda duyabiliyorum biraz. Titreşim ya da uğultu yok tabi. Ayak bağlantılarına özellikle özen göstermişlerdi montaj sırasında.

9bin btu'luk general ile üst üste duruyorlar, ikisi birden çalıştığı zamanlarda general'e göre daha fazla ses çıkarıyor.

• ersen_ kullanıcısına yanıt
    Hocam üründe plazma filtre var mı?
    Ön kapağı açarak bir fotoğraf çekebilir misin?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkuz

Hocam üründe plazma filtre var mı?
    Ön kapağı açarak bir fotoğraf çekebilir misin?
    Teşekkürler

tabiki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rahatsız edici bir düzeyde olmadı benim için. Tv açık değilse ve çok sessiz olduğumuzda duyabiliyorum biraz. Titreşim ya da uğultu yok tabi. Ayak bağlantılarına özellikle özen göstermişlerdi montaj sırasında.

9bin btu'luk general ile üst üste duruyorlar, ikisi birden çalıştığı zamanlarda general'e göre daha fazla ses çıkarıyor.

servis gelip inceleme yaptı ve benim cihazın arızalı oldugunu değişmesi gerektiğini söyledi.şimdi yenisini bekliyorum ama inanılmaz soğudum cihazdan.acaba iade edip japon malı mı alsam diye düşünmüyorda dilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

servis gelip inceleme yaptı ve benim cihazın arızalı oldugunu değişmesi gerektiğini söyledi.şimdi yenisini bekliyorum ama inanılmaz soğudum cihazdan.acaba iade edip japon malı mı alsam diye düşünmüyorda dilim

Samsung'dan başıma gelen mahkemelik olduğum bir durum vardı (çözüldü). Soğumanızı anlayabiliyorum. Belki ben de yaşamasaydım o durumu samsungu da beğenecek bir kullanıcı olabilirdim. Şimdiyse telefonu da dahil hiç bir şeyine elimi dahi sürmüyorum.

Üzüldüm arıza için, umarım en kolay yoldan hallolur.

Ayıplı ürün olduğundan eminseniz, süreci işletin derim Ben tüm kanuni işlemleri en başından düzgünce yapmaya çalıştım. Tabi ki servis bana doğru ve olumlu yaklaşmış, dürüst olmuş olsaydı gerek bile kalmayacaktı çünkü onlara en uygun olan neyse oyle yapmaları konusunda çok hoşgörülü davranmıştım. Samsung servisi için bunlar tabi.

En önemli konu bu cihazlarda (BENCE) servis, yani servisin kalitesi vs de değil, dürüst olmaları.
    Ben konuştuğumda "bizim cihazı alma, sana yaramaz bu paraya" diyen dürüst esnaflarla da karşılaştım.

Umarım servis yoluyla en kısa sürede çözülür sorununuz. Çünkü; soğumanıza rağmen, eğer düzgün çalışır vaziyette kullanacak durumda olduğunuzda LG'den memnun olacağınıza inanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung'dan başıma gelen mahkemelik olduğum bir durum vardı (çözüldü). Soğumanızı anlayabiliyorum. Belki ben de yaşamasaydım o durumu samsungu da beğenecek bir kullanıcı olabilirdim. Şimdiyse telefonu da dahil hiç bir şeyine elimi dahi sürmüyorum.

Üzüldüm arıza için, umarım en kolay yoldan hallolur.

Ayıplı ürün olduğundan eminseniz, süreci işletin derim Ben tüm kanuni işlemleri en başından düzgünce yapmaya çalıştım. Tabi ki servis bana doğru ve olumlu yaklaşmış, dürüst olmuş olsaydı gerek bile kalmayacaktı çünkü onlara en uygun olan neyse oyle yapmaları konusunda çok hoşgörülü davranmıştım. Samsung servisi için bunlar tabi.

En önemli konu bu cihazlarda (BENCE) servis, yani servisin kalitesi vs de değil, dürüst olmaları.
    Ben konuştuğumda "bizim cihazı alma, sana yaramaz bu paraya" diyen dürüst esnaflarla da karşılaştım.

Umarım servis yoluyla en kısa sürede çözülür sorununuz. Çünkü; soğumanıza rağmen, eğer düzgün çalışır vaziyette kullanacak durumda olduğunuzda LG'den memnun olacağınıza inanıyorum.

size bastan sona kadar katılıyorum.mersinde bulunan mehmet usta gercekten cok ilgili.iki gun sonra yenisi takılacak gelince yeni bir konu acıp inceme yapacagım eksi ve artı yönlerini paylaşacagım.inşaallah sorun ortadan kalkar bizde LG de rahat eder:)

• LG klima aldım, bu oturan insanların üzerine üflüyor, bunun üfleme kapağı ters dönüyor mu? Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

LG klima aldım, bu oturan insanların üzerine üflüyor, bunun üfleme kapağı ters dönüyor mu? Bilen var mı?

Kapağı daha yukarı doğru ayarlayabilirsiniz kumandadan. Sağ ve sol flaplarda kumandadan ayarlanabiliyor yön verilebiliyor. Arçelik- beko ile aynı ürün bu klimalar, hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.