Arkadaşlar bende de kg200 var. Çok memnunum bir arkadaş bir siteden 100-150 civarında oyun yüklemiş birkaçını denedim. Bazıları çalışıyor ama ekrana büyük geliyor. Bazıları çokiyi ancak oyun yükleme kapasitesi heralde kısıtlı 1 gb hafızam olasına rağmen 8-10 oyun yükledikten sonra yeterli yeriniz yok demeye başladı. Oysa yer çok acaba bu kısıtlama kaldırılabilirmi?
bilgi olsun diye diyorum pilli cihazların geneli böyledir. mp3 çalarlarda da radyo'nun sesi biraz daha az çıkar. HEle de yayında bişey varsa hiç duyamayabilirsiniz de bazı kanalları. Otomobilllerde kocaman bir akü olduğundan çekme ve dinleme olayı problem değil ama küçük cihazlar hassas olabiliyor.
Benim tel kg 300 ,java hafızası 2 megabayt civarı.Hafıza kartıyla alakası yok yani.
Sağol benimkide 1024 KB gözüküyor(kg200) acaba java hafızasını editleyerek arttırmanın bir yolu varmıdır.?
millet biraz hareket lütfen hiç faal değil bu forum
slm arkadaslar bende dün kg300 aldım yeni ve çok memnunum herkese tavsiye ederim
artılarını yazmakla bitmez
eksikleri ise benim gördüğüm
toplu dosya taşıma kopyalama olmaması tema yüklenemiyor olması
bu kadar bunların haricinde sorunsuz bir telefon şık ekranı çok kaliteli sesleri çok kaliteli
saygılar...
Not yazma özelliği de olmalıydı ama. bazen bir şeyi not almak isteyebiliriz. Birde blutut dosyalarını direk hafıza kartına taşısaydı. Süper olacaktı. Gerçi bunlar artılarının yanında hiç bir şey değil ya...
arkadaşlar aranızda kg200 ün sesi az diyen varsa boş ekranda iken 2945*#* yapın 4.sırada audio seçeneği var ona girin ordan 2. sıradaki normal mod a girin ordada melodi seceneği var ordan volüme 0,1,2,3,4,5,6 diye sıralanıyor onların değerlerini yükseltirseniz multimedyanın sesleri yükseliyor ama tavsiyemsadece 6. kademeyi yükseltin o şekilde güzel oluyor TABİ ÖBÜR AYARLARI FAZLA KURCALAMAYA GELMEYEBİLİR YANLIŞ BİRŞEY YAPMAYIN
Geçen hafta KG300 aldım. Görüntü ve ses kalitesi tatmin edici ancak şarj sorun oluşturacak gibi görünüyor. Bu telefonlar için daha uzun ömrü olan bataryalar yok mu?
Önce telin hayırlı olsun. Şarj konusunda haklısın fakat daha yeni olduğun için böyle 1-2 ay kullan bataryan açılır ve ömrü artar. benim batarya ilk zamanlar 2.5 gün zor dayanıyordu. şimdi ise 3 gün rahat gidiyor.
Telefonu 2. el aldım zaten, 2 aylık telefon. Açılmış olması gerekiyor bataryasının yani. Benim sorduğum başka bataryaları olup olmadığı. :)
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
Geçen hafta KG300 aldım. Görüntü ve ses kalitesi tatmin edici ancak şarj sorun oluşturacak gibi görünüyor. Bu telefonlar için daha uzun ömrü olan bataryalar yok mu?
arkadaşım bahsetdiğin menude yapılan değişikler gerçekleşmiyor. Yine eski haline dönüyor. Bana kalırsa servis için özel şifre ile giriliyor.
uzun ömürü bırak orjinali hatta yan sanayisi bile gelmedi henuz
arkadaşlar kg200 de pc ile bağlantı kurduktan sonra g,zli dosyaları göster dediğimizde değişik bir kaç dosya ortaya çıkıyor bunların işlevlerini bilen varmı?
dostum birisi playlist o telin parça çalma listesi her iki hafızada da var mms var zaten biliosun mms ler orda bulunuyor başka aklıma gelmior budur onları silsen dahi (play list için konusuyorum) telefon otomatik olarak tekrar oluşturuyor
kardeş değiştirdikten sonra kaydetmen gerekiyor sana sorması lazım ben yaptım ve gayet iyi oldu
arkadaşlar Qtek S110 Pocket PC mi geçen ay sattım maddi sıkıntı nedeni ile..ve bu ay elim biraz rahatladı ve LG KG200 aldım...
öncelikle Windows mobile hakkında öok bilgiliyim ama bu tür telefonlar hakkında pek bilgim yok...ilk yaptığım şet XilisoftVideo Convertor ile vidyoları MPEG4 formatına çevirmek tabi görüntü boyutunu 176x220 yapmazsanız cihaz bu görüntü dosyasını açamıyor..birde Bitrate kısmınıda 128 Kbps yapıyorum..görüntü DivX kalitesinde oluyo...bunu çok sevdim.. bu arada oyun yüklemek istiyorum ve bu gizli menüden sesi arttırdım ama bi fark göremedim...radyo sesini arttırma şansımız yokmu.. Pocket PC ye oranla bu telefonun sesi bana çok az geldi
176x220 boyutlarında ekran koruyucu için güzel gifler buldum akşama paylaşırım hepsini..üstelik Microsoft Word we Exel programlarıda buldum KG200'e yükledim ve kullanıyorum gayet düzgün çalışıyorlar...
burda pek ilgi alaka yok sanırım ama butür konulara..