Şimdi Ara

LG K40s indirimi 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG’nin uygun fiyatlı, üstün multimedya özelliklerine sahip telefonları LG K40s Sevgililer Gününe özel 999 TL’ye satılıyor. 8 – 14 Şubat tarihleri arasında, sadece Turkcell Mağazaları’nda düzenlenen kampanya, teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor.....

LG Electronics (LG), Sevgililer Gününe özel kampanyayla, üstün multimedya deneyimi sunan K40s’lerin fiyatını, sadece Turkcell Mağazaları’na özel, 999 TL’ye indirdi. Kampanya, 14 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 11 Şubat 2020; 12:38:3 >

• technova kullanıcısına yanıt
    Lg g3’ten sonra lg’ye tövbeliyim. Düzelttiler mi ki problemleri? Babama telefon lazım. Önerisi olan falan varsa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malesef bir bilgim yok
  • zamanında k8 kullanmıştım güzel sağlam telefondu ama fırsatlık bi durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samanımda 3 kişi LG G3 ve LG g4 almıştık ama kısa sürede 3 ü de anakart arızası verdi doğru dürüst kullanamadık. LG tamamen pişmanlık bizim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alana kadar redmi 8a alın. 5000 MAH pili bile yeter.

• G6 dan bildiriyorum, sakın ama sakın Lg almayın. Başkada sözüm yok.
  • her yerde aynı fiyat
  • lg g3 ten dilim yandı ama üzerine bi çok olumlu huawei tecrübesi yaşamama rağmen çok övülen lg g7 ye geçtim bu cihaz cidden olmuş ama k40s hakkında bi yorum yapamam özellikleri çok düşük kağıt üstünde emsalleri ile karşılaştırma yapın
  • kesin 2gb ramli ve Mtk işlemcili olan 999tl dir

• Çöp

• LG g4 yüzünden Apple cı oldum :)

• Q6 yı ilk alanlardanım hiç kılıf jelatin kullanmadım düşmediği zemin kalmadı hala taş gibi duruyor. Metal çerçeveli olması büyük avantaj şimdi bakıyorum samsung a serisi bile plastik kasayla geliyor. Bu modelin Q6 kadar dayanıklı olacağını sanmıyorum. Özelliklerine de bakınca fiyatı 700-800 bandında olsa başarılı olabilirdi bence.

• Peşin fiyatı 999 TL değil ki, peşin fiyatına kontratlı 999 TL Peşin fiyatı 1499 kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 11 Şubat 2020; 20:59:11 >
  • Güzel fiyat. Lg x power kullanmıştım. Memnunum.

• LG markasını bu kadar kötülemeyin; bir telefonlarını 3 seneden fazla kullandım ve hala çalışıyordu, görseniz gözlerinize inanamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

LG markasını bu kadar kötülemeyin; bir telefonlarını 3 seneden fazla kullandım ve hala çalışıyordu, görseniz gözlerinize inanamazsınız
    O telefonu müzeye bağışlamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

O telefonu müzeye bağışlamasın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, nedense merasimle kutuya koyup kaldırıyormuş gibi hissetmiştim

Helal parayla almak bu demek olabilir, inanın çok memnun kalmıştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

G6 dan bildiriyorum, sakın ama sakın Lg almayın. Başkada sözüm yok.
    +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.