Şimdi Ara

LG HT902TB EV SİNEMA SİSTEMİ ALDIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MKG42

merabalar konyadayım bi türlü bu modeli bulamıyorum electro da var vitrin cihazı onuda almam bildiğiniz sağlam bi mağaza varmı fiyatta abartmayan güvenilir bi mağaza kargo yapıp yollayacak sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum güvenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Valla bende cok aradım konya da arkadasım ama maalesef tek bi yerde buldum ve piyasanın biraz ustunde fiyatla aldım.Eger sende o fiyatla almak istersen Evshop a bi ugra istersen.Fiyatını burda yazamıyorum maalesef :)
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle LG nin paket sistemler konusunda iyi bir çizgi yakaladığı kesin ...şu an piyasada bulmak zor çünkü ürün yetiştirilemiyor özellikle teknosalar gelen ürünlerin nerdeyse %50 sini tek başına alıyor ve bütün mağazalarına yayıyor diğer büyük marketler ve bayi ağı da kalan %50 yi alıyor. şu sıra almak bir hata olur çünkü ürünlerin geneli teşhir ürünü buna dikkat etmek lazım.... Bu bağlamda birde fiyatları çok iyi ve satışı da çok hızlı ilerliyor Türkiyeye gelen modelleri mağazalardaki taksitli satış fiyatlarıyla sıralarsak....

-LHT-3600 USB,KÜÇÜK HOP 360 WATT : 339 ytl

-LHT-3632 USB,KÜÇÜK HOP 360 WATT : 339 ytl

-HT-502SH USB,KÜÇÜK HOP 500 WATT : 476 ytl

-HT-502TH USB,KULE TİPİ HOP 500 WATT : 675 ytl * * * * *en çok tutulan seri

-HT-902TB USB,HDMI,KULE TİPİ HOP. 1.000 WATT 976 ytl * * * * * en çok tutulan seri

-LHT-9654 USB,HDMI,KULE TİPİ HOP 1.000 WATT : 1.300 ytl

-LHW-9656 Kablosuz,USB,HDMI,KULE TİPİ HOP 1.000 WATT : 1.620 ytl

-LHT-755 HDMI,USB,KULE TİPİ HOP,700 WATT : 1.150 ytl * * * * *dizaynı ve ses kalitesi en iyi model

• ya arkadaşlar yukarıda Osedan'ın yazdığı gibi gerçektende alınası (kaliteli ses anlamında) en iyi model LHT-755 mi?hiç kullanana rastlamadım forumda?Var mı aranızda yada bildiğiniz sahip olan bu ürüne?Bana soğuk geliyor bu model 902 ve 9654'e göre ama ne dersiniz sizce lht-755 nasıl?
  • yahu arkadaşlar neden 1 tane bile cevap yok...neden birbirimize yardımcı olmuyoruz??
  • segili teknoloji modelin iyi olduğundan şüphen olmasın ama piyasada bulman çok zor.. ben 755 i enson 4-5 ay önce sonuncusunu satmıştım ondan sonra da tekrar gelmedi 502 ve 902 başladı gelmeye ve ağırlık onlarda şuan 9656 bile tek tük...ama 755 in sesini hiç birinden alamadım...bu satten sonra varsa bile teşhir cihazı olur zannediyorum.....
    quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji

yahu arkadaşlar neden 1 tane bile cevap yok...neden birbirimize yardımcı olmuyoruz??
  • ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim..
  • Hayırlı olsun güzel ürün.
  • saol kardeşim bide oraya bakayım 2 3 gun içersisnde bitiriyorum bu işi tekrar tesekkurler herkese
  • en ucuz kaça acaba şu aralar bilen varmı
  • selam arkadaşlar.bende bu modeli philips LCD tv ile birlikte geçen ay aldım.kurulumunu yaptırdım ve gerçekten çok güzel bir ev sinema sistemi.sesi tam açamadım hiç (komşu rahatsız olacak derdi olmadığı halde:) )ancak şöyle enteresan bir sorunla karşılaştım.cihaz çok iyi ama orjinal dvd leri okumuyor.normalde kopya okumayanı filan duymuştum ama bu tam tersi..orjinal hariç ne varsa okuyor ama orjinal okumuyor.sadece bi derginin verdiği truva filmini okudu orjinal denebilecek...ama diğer orjinal dvd lerimi okumadı.servis bunun yazılım sorunu olduğunu ve güncelleyince sorun kalmayacağını söyledi.bu hafta içinde gelecekler bakalım.sizin bu konu hakkında bilginiz varmı.aynı sorunu yaşamış yada bir tahmini-önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Hala 902TB almayı düşünen varsa istanbulbilişim fiyatı çok cazip. Peşin 670YTL. Başka sistem almamış olsaydım bu fiyata Lg'yi alırdım.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_LH-T902TB-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,5779.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.