odanın heryerinden cızırtı geliyor derken o kadar kötü mü yani bu cihaz?
yok arkadas ses o kadar güçlü ki evin heryerini sallıyor demek istemiş
quote:
Orjinalden alıntı: teknoloji
quote:
Orjinalden alıntı: sismayy
merhaba bende Lg HT902Tb kullanıyorum. Genel olarak ses kalitesi yeterli fakat yüksek baslarda subbooferın kasasından cızırtılar geliyor ki hiç hoş olmayan bir durum bu da kasanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum Bunun dışında güzel bi ürün
Subwoofer ahşap mı acaba ?
arkadaşlar ama öğrendiğim kadarıyla 902 modelinde upconversion muhabbetinde sadece otomatik seçilebiliyormuş..mesela panasonicteki pt-885 deki gibi isteğe göre ayarlanmıyormuş çözünürlük doğru mu?Bu konu full hd leri olanlar için çok önemli..
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
yok arkadas ses o kadar güçlü ki evin heryerini sallıyor demek istemiş
quote:
e yani tabiki öyle demek istedim.. cızırtı değil aslında.. zangır zangırmı desek:) yerinde durmuyorki dolablar biblolar vs.. :) yoksa ses çok net acabildiğim kadarı ile
merabalar konyadayım bi türlü bu modeli bulamıyorum electro da var vitrin cihazı onuda almam bildiğiniz sağlam bi mağaza varmı fiyatta abartmayan güvenilir bi mağaza kargo yapıp yollayacak sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum güvenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan Yok mu :( "arkadaşlar ama öğrendiğim kadarıyla 902 modelinde upconversion muhabbetinde sadece otomatik seçilebiliyormuş..mesela panasonicteki pt-885 deki gibi isteğe göre ayarlanmıyormuş çözünürlük doğru mu?Bu konu full hd leri olanlar için çok önemli.. "
quote:
arkadaşlar ama öğrendiğim kadarıyla 902 modelinde upconversion muhabbetinde sadece otomatik seçilebiliyormuş..mesela panasonicteki pt-885 deki gibi isteğe göre ayarlanmıyormuş çözünürlük doğru mu?Bu konu full hd leri olanlar için çok önemli..
merabalar konyadayım bi türlü bu modeli bulamıyorum electro da var vitrin cihazı onuda almam bildiğiniz sağlam bi mağaza varmı fiyatta abartmayan güvenilir bi mağaza kargo yapıp yollayacak sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum güvenemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Real Teknosa'da olması lazım, geçenlerde görmüştüm bir bakın isterseniz.
Allah Allah acaba neden böyle birşey yazdılar o zaman anlayamıyorum...(çözünürlük sadece otomatik seçilebiliyor diye)..Resmen sırf bu yüzden bu şık güzelim aletten mahrum kalacaktım..:) Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..Eğer çözünürlük konusunda farklı düşünen varsa yazsın arkadaşlar da benim gibi merak edenler iyice aydınlansın :)
Sizi yanıltmış olmayayım Türkçe klavuzunu bulamadım, İngilizce 3 farklı klavuzunu inceledim; 3'ünde de çözünürlüğü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz diyor. Stop modunda iken kumandadan "resolution" düğmesine basarak çözünürlükler arasında geçiş yapılıyor. HDMI bağlantıda 576p , 720p , 1080i 'den birini seçebiliyorsunuz. COMPONENT bağlantıda bunların dışında 576i seçeneği de var.
çok teşekkür ederim demek ki forumlarda her yazana da inanmamak gerekiyor :) Size de zahmet oldu ama çok işime yaradı..Sırf bu yüzden almayacaktım 902 yi..Tekrar teşekkür ederim..
Rica ederim, ne zahmeti Ben de bu sistemi almayı düşünüyordum biraz araştırmıştım, onun yerine daha uygun fiyatlı bir şey aldım.
teknosada var oda vitrin cihazı bide normalden daha fazla istiyo alamayacam ben bu cihazı yaaa
Peki arkadaşlar bu 9654 ile 902 arasında bildiğiniz veya kullandığınızdan veya bir yakınınızdan bildiğinizbir fark var mı?Yukarıda Özellikleri yazıyor ikisininde ama belirgin bir fark yok ve muhabbet onkyo ya doğru gittikçe 9654 ile 902 arasındaki fark muhabbeti yön değiştirmiş..Bence 9654 biraz daha şık gibi ama galiba o 902 ye göre bi eski model?Ama zor da olsa netten bulduklarım 902 den yaklaşık 100 ytl daha pahalı..Kafam karmakarışık..Ne dersiniz..Sizce?
bu sitedekinin 100 ytl felan fazlasını istiyolar çok tesekkurler kardeşim bu site istediğim gibi subeleri var yardımların için tekrar saol
ben hediye çekim olduğu için teknosadan aldım.. fiyat 949 ytl idi.. vitrin ürünü aldım.. ama şu an teknosalarda vitrin hariç stokta yok diye biliyorum.. benim aldığım adapazarı mağazası çok yeni mağaza olduğu için azcık tereddüt etsemde aldım. ama aynen kutusunda ve ilk açılmış gibi teslim ettiler zaten....
Peki arkadaşlar bu 9654 ile 902 arasında bildiğiniz veya kullandığınızdan veya bir yakınınızdan bildiğinizbir fark var mı?Yukarıda Özellikleri yazıyor ikisininde ama belirgin bir fark yok ve muhabbet onkyo ya doğru gittikçe 9654 ile 902 arasındaki fark muhabbeti yön değiştirmiş..Bence 9654 biraz daha şık gibi ama galiba o 902 ye göre bi eski model?Ama zor da olsa netten bulduklarım 902 den yaklaşık 100 ytl daha pahalı..Kafam karmakarışık..Ne dersiniz..Sizce?
inceledim teknosa ve electrodakini makinalar mafolmus aslında o kadar çok almak istiyorum ki gözüm onu bile görmüyodu arkadas koluma girdi çıkarttı napıyon sen bulurus diyebulamadık ya öle kıymete bindiki ama bence yok bu cihazın üstüne tasarım harikası