Şimdi Ara

LG HT 503 TH Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 3 aydır bu cihazı kullanıyorum .Divx olayını çok fazla denemedim o konuda birşey söyleyemem fakat cihaz gerçekten ses konusunda çok başarılı .Cihazı Bimeks ten aldım.620 YTL 9 taksit .
    32LG5000 LCD TV aldıktan 1 ay sonra aldım . Cihazın birbirine uyumu harika simplink özelliği ile tek kumanda ile iki cihazıda kumanda edebiliyorum . HDMI bağlantı yaptım DVD de gerçekten özellikle 16:9 olan DVD lerde çok başarılı bir netlik alıyorum .Ben müzik Dvd leri izlemeyi çok seviyorum özellikle 5+1 destekli konserlerin keyfi müthiş oluyor sistem sizi resmen konserin içine sokuyor .Subwoofer çok başarılı .Kısık seste bile üstün bir ses kalitesi alıyorsunuz . Uydu alıcımın(sunny) arkasındaki Optik çıkıştan ses sistemine bağlantı yaptım böylece TV yayınınıda ses sisteminden istersen 5+1 olarak (tabi matrix yoluyla sanal olarak ) alabiliyorum . Müzik cd leri dinlerken çok başarılı olduğunu söyleyemem Beklentinize ve alma amacınıza bağlı .Ama sistemin işi sinema olduğu kesin . Sesi max ta 40 kadar açılıyor ama ben film veya konser dinlerken 25 i geçemedim 15 metre karelik bi salonum var beni doyuruyor.Virtual özelliği 5.1 modda açıldığındada ayrı bir hava katıyor . Ön tarafında bulunan usb ve portable aux giriş büyük kolaylık .Eğer usb bellekte divx bi film varsa ve alt yazı aynı adla kaydedilmişse kendisi alt yazıyı filme yapıştırıp ekrana veriyor . Altyazıda Türkçe karakter sorununu altyazı tuşuna uzun süre basarak seçenekler üzerinden çözebiliyorsunuz . Ayrıca Full Hd up scaling diye bir özelliği var .720p veya 1080 i ye kadar scaling yapabiliyor .Özelliğin detaylarını çok bilmiyorum bilen varsa öğrenmek isterim gerçekten .

Sizlerinde cihazla ilgili tecrübelerini bilmek isterim .Sorularınızda varsa bildiğim kadarı ile yanıtlamaya hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amethystium -- 10 Aralık 2008; 12:46:57 >

• Merhaba dostum,

Acaba bu cihazla ps3'ü optikten bağlayarak 5.1 ses alabilir miyiz ?
  • Güle güle kullan.çok güzel. senin vardığın bu memnuyeti bazan aylarca desem de izah edemem. hayatını yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldarashanu

Merhaba dostum,

Acaba bu cihazla ps3'ü optikten bağlayarak 5.1 ses alabilir miyiz ?

ben opticten kullanyorum ve 5+1 ses alıyroum merak ettıgım tum ps3 oyunlarında 5+1 ses alabılırmıyız.
  • Dvd üzerindeki usb girişi 2.0 mı? Ayrıca bu sistemde time shift özelliği var mı? Yani filmi usb'den seyrederken yada cd'den seyrederken yarıda kestik.Sonra kaldığımız yerden devam etmek için kumandadan kaldığımız yerin süresini girebiliyormuyuz? Bu iki özellikte varsa teknosalarda indirimde şu an almayı düşünüyorum.
  • ben de uzun zamandan beri bu ses sistemini almak istiyordum sonunda teknosadan aldım gayet memnunum.
  • Merhaba,

LG HT503 ev sinema sistemim var. 10 aydır sorunusuz bir şekilde HDMI ile LG LCD'ye bağlayıp izliyordum ancak geçtiğimiz gün HDMI'dan görüntü gelmemeye, TV'de "Sinyal Yok" yazısı çıkıp çıkıp gitmeye başladı. Ekran ise simsiyah ve dalgalanma yapıyor, cihazdan da sanki garip bir ses geliyor.

1) Scart ile görüntü aktarımında bir problem yok.
    2) Başka bir HDMI kablo ile de aynı problem yaşanıyor.
    3) TV'nin diğer HDMI girişinde de aynı problem yaşanıyor.

Sonuç olarak bu sorunu nasıl çözebilirim? Servislik bir iş mi ve de bu cihazların yerinde garantisi var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG BH 4530T 5.1 Sinema Sistemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba,

LG HT 503 TH ev sinema sistemimde sony el kamerasında oynatabildiğim filmleri oynatamıyorum. Sistemi alalı 4 sene oldu, acba okuyucusu mu bozulmuş olabilir. Diğer filmlerin bazılarını okuyor bazılarını okumuyor, daha önceden böyle sıkıntılar olmuyordu. Zaten bu sistemi almamın en büyük sebebi bu özelliğiydi, yani tüm CD'leri okuyabiliyordu.
    Nu konuda tavisyeniz var mı???
    Teşekkürler
  • Bnede bu ürünü kullananlardanım.Yeni güncelleme vs yükleyen var mı
  • Merhaba ben de yeni ikinci el aldım ancak apartmanın kendi uydu alıcısı var kablo ile bağladım ses sistemini de hdmi ile tv ye bağladım ancak sadece 2 kolondan ses alabiliyorum. Tv den de ses gelmeye devam ediyor. Tv nin sesini kapatıp sadece kolonlardan ses alabilir miyim ? Optik kabloları okudum onunla mı bağlantı yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.