Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG hs201 ile Hw300'ün her ikisini de kullanmış olan biri ayrıntılı bir karşılaştırma yapabilir mi, ben hs201'i vatana iade ettim, görüntü çönürlüğü beni hiç tatmin etmedi, olmazsa hw300'ü alayım diyorum. Ancak 400-500 TL fiyat farkına değer mi? Selamlarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

Arkadaşlar LG hs201 ile Hw300'ün her ikisini de kullanmış olan biri ayrıntılı bir karşılaştırma yapabilir mi, ben hs201'i vatana iade ettim, görüntü çönürlüğü beni hiç tatmin etmedi, olmazsa hw300'ü alayım diyorum. Ancak 400-500 TL fiyat farkına değer mi? Selamlarımla.

üstad hw 300 kullanmadım suanda hali hazıda hs 201 kullanıorm gayet de memnunum sadece şu dijitürke bağlasam tam süper olucak :)) görüntü kalitesi de oldukça yetiyor bana hw300 hakkında herhang bir fikrim yok umarım arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.
  • Teşekkür ederim yanıtınız için...

Dün, Vatan Bilgisayarın %25 indirimi ile 1255 TL'ye Acer K330 led projeksiyonu aldım arkadaşlar.

Geçen hafta LG hs201'i çözünürlük ve parlaklığı yeterli gelmediği için iade etmiştim. Gerçekten bu cihazın hem ışık gücü hem de çözünürlüğü beni memnun etti diyebilirim. hs201'den çok daha net ve fazla karanlık olmayan ortamlarda bile izlenebilecek parlaklığa sahip ışık gücü verebiliyor. 720p avatar'ı bu cahazla da izledim, şöyle söyleyeyim hs201'de filmdeki komutanın yüzündeki yara izini bile tam farkedememişken acer k330 da yara izinin ayrıntılarını bile çok net görebiliyorum. görüntü LCD cam ekranda izler gibi canlı ve parlak. Sonuç olarak arada 400Tl fark var ve bu farka kesinlikle değer diyorum. LG'den tek olumsuz yanı, fanı çok az daha gürültülü çalışıyor fakat kesinlikle işinini iyi yapıyor cihaz şu an 6 saattir çalışıyor ve en ufak bir ısınma dahi yok cihazda, LG biraz daha sıcak bir makineydi :)

Kumandası LG'den kötü, daha kalitesiz duruyor; bir de menüleri LG kadar kullanışlı gelmedi bana. Ama çözünürlük ve ışık gücü çok tatminkâr.

Bir sorum olacak; Acer k330'un lamba süresine nasıl bakılıyor? Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

-Yabancı forumdan baktım ve nasıl bakılabileceğini buldum, power tuşuna bir kez, sol tuşa iki kere ve menu tuşuna bir kez basınca özel menuye ulaşılabiliyor k330'da.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 14 Şubat 2012; 21:00:31 >

• elimde lg hx301g led modelı mevcuttur sıfırdır sadece denemek amacı ıle acıldı bımeks faturalıdır istiyen olursa yardımcı olurum bımeks fıyatı 1500 tl cıvarı ben 1250tl vercem
  • Projeksyonu kaç saat kullanıyorsunuz, örneğin 5-6 saat aralıksız çalışması herhangi bir problem yaratırmı ?
  • çok uyuya kalıp sabah kapatmışlıgim vardır, problem yok yani süre malûm çok uzun. :)
  • her gün tv açar gibi açıyorum. yatarken kapatıyorum. no problem
  • Isındığından dolayı devamlı kullanım konusunda tereddütte kalmıştım, şimdi sınırları zorlayabilirim :)
  • quote:

Teşekkür ederim yanıtınız için...

Dün, Vatan Bilgisayarın %25 indirimi ile 1255 TL'ye Acer K330 led projeksiyonu aldım arkadaşlar.

Geçen hafta LG hs201'i çözünürlük ve parlaklığı yeterli gelmediği için iade etmiştim. Gerçekten bu cihazın hem ışık gücü hem de çözünürlüğü beni memnun etti diyebilirim. hs201'den çok daha net ve fazla karanlık olmayan ortamlarda bile izlenebilecek parlaklığa sahip ışık gücü verebiliyor. 720p avatar'ı bu cahazla da izledim, şöyle söyleyeyim hs201'de filmdeki komutanın yüzündeki yara izini bile tam farkedememişken acer k330 da yara izinin ayrıntılarını bile çok net görebiliyorum. görüntü LCD cam ekranda izler gibi canlı ve parlak. Sonuç olarak arada 400Tl fark var ve bu farka kesinlikle değer diyorum. LG'den tek olumsuz yanı, fanı çok az daha gürültülü çalışıyor fakat kesinlikle işinini iyi yapıyor cihaz şu an 6 saattir çalışıyor ve en ufak bir ısınma dahi yok cihazda, LG biraz daha sıcak bir makineydi :)

Kumandası LG'den kötü, daha kalitesiz duruyor; bir de menüleri LG kadar kullanışlı gelmedi bana. Ama çözünürlük ve ışık gücü çok tatminkâr.

Bir sorum olacak; Acer k330'un lamba süresine nasıl bakılıyor? Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

-Yabancı forumdan baktım ve nasıl bakılabileceğini buldum, power tuşuna bir kez, sol tuşa iki kere ve menu tuşuna bir kez basınca özel menuye ulaşılabiliyor k330'da.-

Harika bir cihaz gule gule kullanin. Acikcasi bende edinmeyi ciddi dusunuyorum. Asagidaki linkte service menusu incelenmis.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=21086227

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

quote:

Teşekkür ederim yanıtınız için...

Harika bir cihaz gule gule kullanin. Acikcasi bende edinmeyi ciddi dusunuyorum. Asagidaki linkte service menusu incelenmis.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=21086227

Teşekkür ederim, sağolun.
    Gerçekten keyifle kullandığım bir cihaz, almaya niyeti olanlar kaçırmasın, alınca neden daha önce almadıklarına yanacaklar emin olun :)

• LG HS201 projektorum var benim de ve fotograf makinem icin de kullandigim bir tripod var bununla kullanabilir miyim acaba ya da duvara mi monte etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

LG HS201 projektorum var benim de ve fotograf makinem icin de kullandigim bir tripod var bununla kullanabilir miyim acaba ya da duvara mi monte etsem?

hocam ben de tripod ile kullanıyorum.
    sıkıntı olmayacaktır
  • hım.
  • Selam arkadaslar bende lg 201 projekkksiyon cihazini osrunsuz kullaniyordum

Fakat suan bir sorunum var

Cihazi yeni ofisimize kurduk deneme yapmak icin cihazi actim menu bolumunde dahil olmak uzere goruntude surekli bir goz kirpmasi oluyor.

Sorunun kaynagini bir turlu bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım ilk sayfaya bakabildim zira acelem var ve yardıma da ihtiyacım var o yüzden mazur görün.

Şimdi benim sorunum şu; sınıfta kullanmak amaçlı bir adet taşınması kolay hafif bir projeksiyon cihazı arıyorum. Sınıflarımda iki tanesinde gün ışığını kesecek ne perde ne de perdeyi takacak yer var. O yüzden ilk etapta gün ışığında da kullanabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Bu model de sanırım hafif ve küçük boyutlarda baktığım kadarıyla ve bimekste 798 tl.

Bunun dışında bir de Philips PicoPix 2480 Cep projektörü var almayı düşündüğüm. İkisi arasında gidip geliyorum ve projeksiyon cihazları hakkında da çok fazla araştırma yapabilmiş değilim. Bu yüzden bu akşam karar verip bir adet sipariş geçmek için yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Öncelikle hayırlı olsun Mehmet bey, iznilizle bir kaç resimde ben eklemek istedim açtığınız topike...

Merak eden arkadaşlar için "LG HS201 LED Projeksiyonnun" küçük resimli bir incelemesini yaptım. Emin olun bu küçük cihaz tahmin ettiğinizden çok çok daha tatmin edici bir görüntü veriyor. Ev için fiyat ve performans açısından kesinlikle tercih edilebilir modellerden diyebilirim. Çektiğim fotolarda istediğim kaliteyi yakalayamadım aslında, çıplak gözle baktığınızda resimdekilerden çok çok daha canlı ve net... Kullandığım duvar pürüzlü ve kirli bir duvardı, uzun zaman önce badana yapılmış. Ortam yeterince karanlıktı. Ortalama 2.8 metre uzaklıktan 2.50m ye 1.50m gibi boyut, 4.5 metreden 3.50m ye 2.30m lik görüntü alınabiliyor. Ve görüntü çok çok net ve güzel. Kullandığım görüntüler Samsung ve Sony nin HD tanıtımlarıydı. 720p görüntü kalitesinde. Birkez daha, canlı olarak görmeden sadece rakamlara bakarak yorum yapmanın ne kadar yanlış olduğunu görmüş oldum Kısa süre sonra daha net ve bol resim eklemeye çalışıcam. Alıcak ve merak eden arkadaşların şimdilik meraklarını gidermiş olur bu resimler.

[size=4]2.50m ye 1.50m, 720p Görüntü

[size=4]3.50m ye 2.30m, 720p Görüntü

Atila bey bu görüntüler gerçektende Lg hs201'e mi ait.200 lümenli bi cihazdan bu görüntüler çıkıyorsa gerçekten harika...

• Arkadaslar hs201 modelini iki yıldır kulanıyorum. Bu zamana kadar bir sorun yoktu. görüntü menude ve tv ya da diğer oynatıcıda kirmizi hicbir şey seçilmeyecek kadar silik ve kötü . Neden olmuş olabilir garantisi bitti, lamba omrunun bitmemiş olması lazım . 2 yıldır kulanıyorum. Temizlik felan yapılıyormuş. Ben bu zamana kadar yaptirmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki yıldır kullanıyorsanız. bütün ayarları biliyor olmanız lazım. mutlaka denemişsinizdir. Ben yine de söyleyim. ekonomik modda olabilir, renk sıcaklığı ayarı kaymış olabilir, bir bakın isterseniz ayarlanıza. Bende 2 yılı aşkın zamandır kullanıyorum. tv gibi sürekli açık. bir sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar okulumuz sınıf öğretmeni LG HS201 minik projeksiyon cihazı almış onu sınıfta tavana ters bir şekilde asmamız gerekiyor fakat ürünün sadece tripod yuvası var. internette araştırdım ve tavan için bir askı aparatı bulamadım. bilen uygulayan karşılaşan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

Arkadaslar hs201 modelini iki yıldır kulanıyorum. Bu zamana kadar bir sorun yoktu. görüntü menude ve tv ya da diğer oynatıcıda kirmizi hicbir şey seçilmeyecek kadar silik ve kötü . Neden olmuş olabilir garantisi bitti, lamba omrunun bitmemiş olması lazım . 2 yıldır kulanıyorum. Temizlik felan yapılıyormuş. Ben bu zamana kadar yaptirmadim.

aynı olay benim de başıma geldi. garantisi bittiği için şu an dışarıdan bir servise verdim. fiyat verecekler , uygun olursa yaptıracağım.
    30 bin saat diye aldık , normal projeksiyon kadar kullanamadık.. Aynı arızaya başkalarında da rastladım. Bu durum kronik sanırım..
    Bir daha projeksiyon alacak olursam led almam , lambalı alırım.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.