Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yucelsag

quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

@mehmet_alp

Efendim kastım siz değilsiniz kesinlikle! Önce buraya sorumu yazdım, baktım gelen giden yok, benim gibi askı aparatı arayan birisine mesaj attım ama mesajı okuduğu halde geri dönüş yapmadı. Tabi aslında suç bende öyle hemen atlamamam gerekli ama forum ortamıdır, bilgimizi paylaşmak gerekir diye düşündüm yanılmışım.

Bu başlığa ne zaman bir soru sorsam siz cevabını verdiniz, bende her zaman teşekkür ettim, tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim...

hocam o mesajı bana atmışsınız ama çok komiksiniz... başka ne denir bilmiyorum.. mesajınızı aynen buraya yazıyorum.. sanki ben size sormuşum gibi cevap yazmışsınız.. bende anlamadım o mesajı.. hatta size bişey mi sordum diye baktım ama yoktu.. sizin ki sormaktan ziyade cevaplamak gibi bir mesaj olmuş.. eğer sormuş olsaydınız üşenmeden cevaplardım.. ayrıca forumun eski sayfalarında yazmıştım kamera askı aparatları var ebayde fiyata göre kaliteside değişiyo eğer hala almadıysanız ordan alabilirsiniz.. youtube da bir iki videoda da rastlamıştım.. bu şekilde kullananlar vardı.. geçenlerde bir ara tam bu kısımla ( vida yuvası ) aynı çapta bir vidayla ufak bir aparat yapıp kullandım sorunsuz şekilde..

neyse buda bana attığınız mesajınız.. özel mesaj ama içeriğinde özel bişey olmadığı için burda paylaşıyorum.. bu konuda da alınmayın..
    şimdi dikkatlice tekrar okuyun lütfen ben mesaj içeriğinde hiç bir soru görmedim.. daha çok bilgi paylaşımı yapmışsınız..

Selamlar...

Bende arıyorum ancak sadece şunu bulabildim. Bu bilgiyede bu projeksiyonu satan birinin mesajından buldum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/codegen-p20-20cm-universal-projeksiyon-tavan-veya-duvar-aski-aparati-/ProductDetails.aspx?productId=ofiscod91109003&categoryId=15548#Yorumlar

Bu askı aparatı ile sattığına göre herhalde oluyordur diye tahmin ediyorum ama görmek denemek şansımız malesef yok. İki tür kullanılıyor bu cihaz, birisi tripod ile diğeride güvenlik kamerası askı aparatları ile, şahsen onlarada güvenmiyorum...

İlk mesajımda dediğim gibi efendim, hata bende, ve haklısınız gerçekten de komik bir adamımdır ben. Sizi suçlamıyorum çünkü hata bende yemin ederim bunun farkındayım, rahatsızlık verdiğim için özür dilerim konu uzasın istemiyorum hatamı kabul ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Giove

Resimleri söz verdiğim gibi ekledim. Casio Exilim EX-Z8 8.1 mp fotoğraf makinası maksimum kalite ve çözünürlükte flaşsız modda çekmeme rağmen gelin görün ki tam düşündüğüm gibi tam bir hayal kırıklığı, kumlanmayı ışık olmadığı için çözemedim bir türlü ama flaş ile de çekilmez ki haliyle Fikir vermesini umuyorum ama dediğim gibi bu pırıl pırıl görüntüyü size bir türlü yansıtamadım. Görüntülerin kimisi 4/3 kimisi 16/9 ve 720P.mkv dosyalarıdır...

3.5 Metre uzaklık 2.25 cm En x 1.65 cm Boy

Arkadaşlar merhaba....
    Bende aranıza yeni katıldım, almak için 2-3 ay bekledim. Almakta geç kalmısım :-)))
    3 tane sorum var...
    1.blurey mkv film nasıl izleniyor.(harddisk bağlayarak)
    2.Alt yazılar nasıl düzeltme-büyütme yapılıyor.
    3.çözünürlük (800+600-1280+800 vb. ) nasıl değiştiriliyor.
    Tesekkürler

• harici bir medya oynatici ile izleyebilir ve oynaticinin menulerinden bu işlemleri basitçe yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

harici bir medya oynatici ile izleyebilir ve oynaticinin menulerinden bu işlemleri basitçe yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dsmart hd yi HDMI kablo ile bağlayınca görüntü gerçekden güzel, ama laptop ile MKV film izlemek için gene hDMI kabloyla bağlayınca renkler çok renkli ve görüntü karanlık, Ekran çözünürlüğüyle oynadım ama gene olmadı. Net ayarı nasıl yaparım, simdiden tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvmvolkan

quote:

harici bir medya oynatici ile izleyebilir ve oynaticinin menulerinden bu işlemleri basitçe yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dsmart hd yi HDMI kablo ile bağlayınca görüntü gerçekden güzel, ama laptop ile MKV film izlemek için gene hDMI kabloyla bağlayınca renkler çok renkli ve görüntü karanlık, Ekran çözünürlüğüyle oynadım ama gene olmadı. Net ayarı nasıl yaparım, simdiden tesekkürler...

bu probleminiz sadece film oynatırken mi oluyor. Mesela masa üstü vs.. Normal mi? Bu tür yarları PC den yapmanız gerekir. Genelde film oynatıcının renk kontrast parlaklık ayarları olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

bu probleminiz sadece film oynatırken mi oluyor. Mesela masa üstü vs.. Normal mi? Bu tür yarları PC den yapmanız gerekir. Genelde film oynatıcının renk kontrast parlaklık ayarları olur.

Laptopa prokektörü bağladıktan sonra hangi ayarları yapmam gerekli? Galiba sorun burada çünkü laptopta görüntü güzelken duvarda kötü....

• Ben laptopdan film oynatmadım. Bişi diyemeyeceğim Fakat Araba yarışları Crysis 2 gibi oyunlar oynadım herhangi bir problemim yoktu.. Siz bir ihtimale karşı Film oynatan yazılımların ayar kısmına girip kurcalayınız..
  • Ben sürekli Laptop, Desktop ve PS3 sistemimi projektor ile kullanıyorum.

Görüntüyü etkileyen birçok faktör var. Kullandığınız ekran kartı, player seçiminiz, video renkleri, projeksiyon görüntü ayarları gibi.

Öncelikle player olarak Splayer'ı öneririm. Bütün ayarlar basit ve sisteminizi yormaz. Üst menüyü biraz kurcalayın zevkinize göre düzenlersiniz. Ardından projeksiyon menüsü resim seçeneğinden resim modunu değiştirin. Her insanın renk zevki farklıdır beğendiğinizi seçersiniz.
  • Bu cihazın kullanım süresini nasıl öğreniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Ben sürekli Laptop, Desktop ve PS3 sistemimi projektor ile kullanıyorum.

Görüntüyü etkileyen birçok faktör var. Kullandığınız ekran kartı, player seçiminiz, video renkleri, projeksiyon görüntü ayarları gibi.

Öncelikle player olarak Splayer'ı öneririm. Bütün ayarlar basit ve sisteminizi yormaz. Üst menüyü biraz kurcalayın zevkinize göre düzenlersiniz. Ardından projeksiyon menüsü resim seçeneğinden resim modunu değiştirin. Her insanın renk zevki farklıdır beğendiğinizi seçersiniz.

Tesekkürler akşam deniyeceğim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Ben laptopdan film oynatmadım. Bişi diyemeyeceğim Fakat Araba yarışları Crysis 2 gibi oyunlar oynadım herhangi bir problemim yoktu.. Siz bir ihtimale karşı Film oynatan yazılımların ayar kısmına girip kurcalayınız..

Mehmet hocam bende videolarınız izliyordum şimdi...MKV yani blurey dosyalarını (harici hdd bağlayarak ) nasıl oynatıyorsunuz....
  • @ theraptorx

Cihazının kumandasından ve cihaz üstünden aynı anda ok tuşlarına birkaç saniye basarak görebilirsiniz.

@ dvmvolkan

Rica ederim. Fakat cihaz .mkv dosyalarını usb üzrerinden oynatmıyor. Harici bir media player almanız gerekir.
  • quote:

quote:

Resimleri söz verdiğim gibi ekledim. Casio Exilim EX-Z8 8.1 mp fotoğraf makinası maksimum kalite ve çözünürlükte flaşsız modda çekmeme rağmen gelin görün ki tam düşündüğüm gibi tam bir hayal kırıklığı, kumlanmayı ışık olmadığı için çözemedim bir türlü ama flaş ile de çekilmez ki haliyle Fikir vermesini umuyorum ama dediğim gibi bu pırıl pırıl görüntüyü size bir türlü yansıtamadım. Görüntülerin kimisi 4/3 kimisi 16/9 ve 720P.mkv dosyalarıdır...

3.5 Metre uzaklık 2.25 cm En x 1.65 cm Boy

Arkadaşlar merhaba....
    Bende aranıza yeni katıldım, almak için 2-3 ay bekledim. Almakta geç kalmısım :-)))
    3 tane sorum var...
    1.blurey mkv film nasıl izleniyor.(harddisk bağlayarak)
    2.Alt yazılar nasıl düzeltme-büyütme yapılıyor.
    3.çözünürlük (800+600-1280+800 vb. ) nasıl değiştiriliyor.
    Tesekkürler

bu goruntuler hs201 mi 301 mı acaba bende arıyorum varsa garantılı ve az kullanılmıs lutfen pm den ulasınız bayram donusu almak ıstıorm bu urunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ theraptorx

Cihazının kumandasından ve cihaz üstünden aynı anda ok tuşlarına birkaç saniye basarak görebilirsiniz.

@ dvmvolkan

Rica ederim. Fakat cihaz .mkv dosyalarını usb üzrerinden oynatmıyor. Harici bir media player almanız gerekir.

Cok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.
  • Cihazı alalı henuz ıkı gun oldu ama kumanda çalışmamaya başladı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Acaba kumanda ayrıca tanımlanabiliyor mu?

Yoksa birden bire çalışmayan kumanda arızalandı mı?
  • kumanda pilini değiştiriniz. Normalde problem olmaması lazım. Herhangi bir tanıtma olayı yok.. (Ben şu 18-19 tl ye saqtılan ucuz öğrenen kumaddadan kullanıyorum.. Kumanda kamaşasını ortadan kaldırmak için TV- projeksiyon- müzik seti-ses sistemi- Popcornhour medya oynatıcı için..
  • benim kutudan bitanede ince kumanda çıktı çok şık.. karıştımı nedir :D yoksa herkeste warmı aynısı ?? merak ettim doğrusu...
  • Sahibinden.com ilanımı sildim. Ancak sıfır ve distribütör garantili fiyatlarını araştırıp az kullanılmış 2. elini almaya karar veren olursa pm atabilir.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak... Evde kullandığımız uydu alıcısında sadece scart çıkışı var. Tv de scart var, ıkısı bağlı ve AV dan izliyoruz. Fakat Lg projeksiyonumuzu uyduya bağlayabilirmiyiz? bir tarafı HDMİ olan ( projeksiyona bağlı) diğer tarafı SCART girişi olan bir bir kablo var mıdır? Ses için ayrıca bir işlem yapmaya gerek varmıdır? Yardımcı olurmusunuz????

Birde kutudan çıkan RGB to component kablosu var, onla bişey yapılabılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt0146

Arkadaşlar bir sorum olacak... Evde kullandığımız uydu alıcısında sadece scart çıkışı var. Tv de scart var, ıkısı bağlı ve AV dan izliyoruz. Fakat Lg projeksiyonumuzu uyduya bağlayabilirmiyiz? bir tarafı HDMİ olan ( projeksiyona bağlı) diğer tarafı SCART girişi olan bir bir kablo var mıdır? Ses için ayrıca bir işlem yapmaya gerek varmıdır? Yardımcı olurmusunuz????

Birde kutudan çıkan RGB to component kablosu var, onla bişey yapılabılıyor mu?

Cihaz da component girişi var sanırım. Piyasa da component/scart olan kablolar var. Hatta her iki tarafı component olup, takıp çıkarılabilir scart uçları bile var.

Onlar işini görür sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.