Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet daha 2.1 yapmadım 1.6 hakkında yeterince fikir edindikten sonra 2.1 deki değişimlerin farkına varmak için şimdilik bekliyorum
  • bugun aldım tel i 2.1 yukseltmesi yapıcam ama sd menüsünde "yığın depolama" yı devre dışı bırakmak gerekiyorumş heralde fkat ole bişi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. surum yukseltirken neler yapmalıyız http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ yeterlimidir. guncelleme yapan bir arkadas sırasıyla bu işi anlatabilrmi lutfen??
  • Arkadasar alper kardesn 1ci sayfada anlattıgı gibi root almayı yaptım tel kapandı acıldı superuser apk yida yükledim menüde süperuser prgramı actıgma app list faşan cıkıyor boş ama .....simdi bnim root ve superuser işi tamammi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx

Arkadasar alper kardesn 1ci sayfada anlattıgı gibi root almayı yaptım tel kapandı acıldı superuser apk yida yükledim menüde süperuser prgramı actıgma app list faşan cıkıyor boş ama .....simdi bnim root ve superuser işi tamammi ?

evet root tamam .

o app listin boş olması daha root gerektiren bir uygulama yüklemediğinden.root gerektiren uygulamayı yüklediğinde o listede o uygulama görülecek.telefonun screenshot uygulaması kur bakalım orda listede olacakmı.screenshot root isteyen bir uygulama çünki
  • quote:

Arkadasar alper kardesn 1ci sayfada anlattıgı gibi root almayı yaptım tel kapandı acıldı superuser apk yida yükledim menüde süperuser prgramı actıgma app list faşan cıkıyor boş ama .....simdi bnim root ve superuser işi tamammi ?

Buarada türkçeyi biraz katletmişim kusura bakmayın
  • arkadaslarhttp://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ burdaki gibi 2.1 e yukseltme yaparken kdz windows tarafından kapatıldı.tel emergency modda kaldı bende hiç bişeyi ellemeden kdz yi yeniden çalıştırdım bu sefer oldu gibiydi tel yeniden açıldı ama devamlı uyarı gelio bişiler bişiler yanıt vermiyor kapamaya zorla şeklinde ve sim kartımı görmüyor.yeniden yeniden pin giriyorum sonra 30 sn gibi zaman sonra yeniden kapanmaya zorla çıkıyor o arada ayarlardan baktım güncellemeyi yapılmış gibi.tema uygulamalar falan değişti.ama dediğim gibi kapamaya zorla ile başım dertte.

sonra belki eksik kurulmuştur diye yeniden kdz ile güncelleme yapmak istedim bu sefer de download status de kaldı.ve kdz şimdi çalışmıyor windows kapatıyor devamlı ne yapıcam arkadaşlar bi yardım edermisiniz??

örneğin şimdi markete girdim bi uygulama indirmek için fakat "işlem com.google.process.gapps beklenmeyen şekilde durduruldu.Lütfen tekrar deneyin"
    altında da kapatmaya zorla çıkıyor.ne yapmam gerek??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkhanx -- 27 Kasım 2010; 21:42:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xkhanx

arkadaslarhttp://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ burdaki gibi 2.1 e yukseltme yaparken kdz windows tarafından kapatıldı.tel emergency modda kaldı bende hiç bişeyi ellemeden kdz yi yeniden çalıştırdım bu sefer oldu gibiydi tel yeniden açıldı ama devamlı uyarı gelio bişiler bişiler yanıt vermiyor kapamaya zorla şeklinde ve sim kartımı görmüyor.yeniden yeniden pin giriyorum sonra 30 sn gibi zaman sonra yeniden kapanmaya zorla çıkıyor o arada ayarlardan baktım güncellemeyi yapılmış gibi.tema uygulamalar falan değişti.ama dediğim gibi kapamaya zorla ile başım dertte.

sonra belki eksik kurulmuştur diye yeniden kdz ile güncelleme yapmak istedim bu sefer de download status de kaldı.ve kdz şimdi çalışmıyor windows kapatıyor devamlı ne yapıcam arkadaşlar bi yardım edermisiniz??

panik yapma kardeş.Şimdi sen telefona bir hard reset yap.

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

ses açma+home+arama tuşuna basılı tutarak hard reset yap büyük ihtimal sorunun hallolacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

arkadaslarhttp://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ burdaki gibi 2.1 e yukseltme yaparken kdz windows tarafından kapatıldı.tel emergency modda kaldı bende hiç bişeyi ellemeden kdz yi yeniden çalıştırdım bu sefer oldu gibiydi tel yeniden açıldı ama devamlı uyarı gelio bişiler bişiler yanıt vermiyor kapamaya zorla şeklinde ve sim kartımı görmüyor.yeniden yeniden pin giriyorum sonra 30 sn gibi zaman sonra yeniden kapanmaya zorla çıkıyor o arada ayarlardan baktım güncellemeyi yapılmış gibi.tema uygulamalar falan değişti.ama dediğim gibi kapamaya zorla ile başım dertte.

panik yapma kardeş.Şimdi sen telefona bir hard reset yap.

hocam düzeldi sorun.çok saol. intihara meyilli hal gelmiştim walla (=
     LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

ses açma+home+arama tuşuna basılı tutarak hard reset yap büyük ihtimal sorunun hallolacaktır

• fransız rommu yükledin acaba

ne gibi programlar var içinde?
  • quote:

fransız rommu yükledin acaba

ne gibi programlar var içinde?

fransız rom olduğunu nerden anlarım bilmiyorum :S
    ancak içinde şunlar var : layar,quick office, shazam, sims 3, wapedia, twitter ve facebook for lg, latiude, foursquare eskisinde olmayıp da bunda olanların spesifik olanlarını yazdım.

bişey soram root yapmama gerek varmı? Nedir bu root olayı ne işime yarayacak?
  • quote:

quote:

evet root tamam .

o app listin boş olması daha root gerektiren bir uygulama yüklemediğinden.root gerektiren uygulamayı yüklediğinde o listede o uygulama görülecek.telefonun screenshot uygulaması kur bakalım orda listede olacakmı.screenshot root isteyen bir uygulama çünki

Hocam Sagolasın denerim onuda...simdi 2.1 i düsünüyorum ama rom da karar kılamadım... tr yi beklersek çok bekliyeceğizgibi

• quote:

bugun aldım tel i 2.1 yukseltmesi yapıcam ama sd menüsünde "yığın depolama" yı devre dışı bırakmak gerekiyorumş heralde fkat ole bişi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. surum yukseltirken neler yapmalıyız http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ yeterlimidir. guncelleme yapan bir arkadas sırasıyla bu işi anlatabilrmi lutfen??

Dostum aynı soorunu bende yasıyorum bendede yok yıgın depolama yuklenmıyor sanırım o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

quote:

bugun aldım tel i 2.1 yukseltmesi yapıcam ama sd menüsünde "yığın depolama" yı devre dışı bırakmak gerekiyorumş heralde fkat ole bişi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. surum yukseltirken neler yapmalıyız http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ yeterlimidir. guncelleme yapan bir arkadas sırasıyla bu işi anlatabilrmi lutfen??

Dostum aynı soorunu bende yasıyorum bendede yok yıgın depolama yuklenmıyor sanırım o yuzden

yığın depolama derken ayarlar menusunde sd kart ayarlarında usb olarak kullan gibi bir seçenek var o seceneğin inaktif olması gerekiyor.kısaca yığın depolama derken usb demek istemiş anlatan arkadaş.zaten 2.1 de o seçenek yığın depolama diye geçiyor.ancak rom yuklerken bende hata verdi windows kapattı kdz yi ama sonra yeniden yukledim.tam olmadı derken fabrika ayaralarına dönünce 2.1 stabil olarak yuklendi.ama baya bi terletti beni (=

• dostum hız ve dokunmatık olarak bır fark varmı , bızıde sımdıden terletmeye basladı
  • bide 2.1 yuklemeden once telefonun ust sol kosesınde cıkan usb kur olayını napayım kur dıyımmı
  • ya benim dizüstü tel i tanımıyor usb aygıtı yüklenemedi diyor win7 ...pc suite usb driverlarıda yükledi tel i görmüyor anlamdım gitti nedendir acaba bu sorunu yaşayan oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

bide 2.1 yuklemeden once telefonun ust sol kosesınde cıkan usb kur olayını napayım kur dıyımmı

hocam ne demek istediğini tam anlamadım ama şöyle soyliyim güncelleme yapmadan once lg pc suit i kumustum tum driverları flan kurmustum yani.sonra da o adresteki adımları uyguladım.bende bilgisayardan kaynaklı bi sorun oldu ama allahtan cok onemli değilmiş sorun hemen çözüldü.bilg olarak vista home basic kullanıom.
  • Usb sorunun çözdüm....arkadaslar en iyi rom ne sizce simdi greek mi fransız rom mu hangisini tavsiye ediyorsun yükleyen arkadaslar...
  • quote:

Usb sorunun çözdüm....arkadaslar en iyi rom ne sizce simdi greek mi fransız rom mu hangisini tavsiye ediyorsun yükleyen arkadaslar...

Kesinlikle greek kullanmalısın

baltic ilk çıkmıştı onu kullandım güzeldi, sonra bi hata yapıp french roma geçtim ömrümden ömür yedi valla düzelmiyecek bidaha sandım, alper sağolsun o yardım etti 1 ayı geçti greek romu kuralı en uzun süre kullandığım rom budur, daha iyisi çıkınca ona geçeriz ama şimdilik ben greek tavsiye ediyorum

• quote:

Usb sorunun çözdüm....arkadaslar en iyi rom ne sizce simdi greek mi fransız rom mu hangisini tavsiye ediyorsun yükleyen arkadaslar...

Bende pc ile baglanti kuramiyorum sen nasil cozum buldun
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.