Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Realicty

:)) Ben yinede bu telefonu almayı düşünüyorum 330 tl param var 2.el temiz arıyorum sahibindende biri 350 satıyor adamla konuşmaya çalışıyorsun cevap bile vermiyor :)))

arasana telini adamn:D
  • app2sd mi ne öyle bi program varmış o programla uygulamalrı vs. hafıza kartına tabiliyoz mu?
  • mesajı okuyupta vermiyor :) The judge kardeşim uygulamalar düşündügün kadar yüksek mb li degil 500 kb lik uygulamalar var çok işe yarar bence sen telefonu almaktan vazgeçme 5 tane oyun yüklersin 20 tane uygulama al daha ne istiyorsun :D
  • yaa vazgeçmedimde eğer app2sd ile sd karta atılıyosa bu hafta içinde alırım telfonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Arkadaşlar Az Önce Çok Değişik Bir Videoya Rastladım.
    h ttp://www.youtube.com/watch?v=Sse5HPvD30c Bu Linkte Sizdede Ana Ekrana O Şekilde Müzik Çaldığı Zaman Arkada Hareket Eden Yuvarlaklar Yada Diğer Su Dalgası Felan Varmı Acaba? Yoksa Onun İçin Birşey mi Yüklemiş?
  • bende bu çarşamba alıcağım büyük ihtimal araştırmalar içerisindeyim
  • daha önce hiç andorid kullanmadığım için soruyorum bu paralı oyunların uygulamaları vs. crackleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team
    bende bu çarşamba alıcağım büyük ihtimal araştırmalar içerisindeyim

Hızli aldan ıstanbul içi kapıda ödeme aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team
    bende bu çarşamba alıcağım büyük ihtimal araştırmalar içerisindeyim

Hızli aldan ıstanbul içi kapıda ödeme aklınızda olsun.

Saol internetten alışveriş yapmıyorum bu hafta içi anadolu yakasında dolaşcam bakalım uygun bir yerden alırım.

Bir sorum olcak aklımda asus m10 da var fakat windows mobile 6.5 yüklü windows mobile 7 çıktımı bilmiyorum çıktığı zaman yükseltebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Arkadaşlar aletle ilgili sorunlarım var

1-Hızlı arama nasıl yapabilirim ? Ayar veya program var mı ?
    2-SIM hafızasını nasıl telefona kopyalayabilirim?
    3-Rehber de gmaildeki mail adresleri de gorunuyor onların gorunmemesini nasıl sağlarım?
    4-Mesajlarda sadece gelen mesajlar görünüyor giden mesajlar , taslaklar vs nasıl görünüyor ?
    5-Tema vs yükleyebileceğimiz bir site var mı ? Slide Me de vs?
    6-Tavsiye edeceğiniz hangi programlar var?

not :1.6 versiyon kullanıyorum ilk android deneyimim teşekkürler

1,2,3 tamam diğerlerine yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

daha önce hiç andorid kullanmadığım için soruyorum bu paralı oyunların uygulamaları vs. crackleri var mı?
  • Hepsiburada dan bugun siparisi verdim hayirlisiyla 499tl ye.100tl. lik hediye ceki tanimliyorlar 400e geliyor diyebiliriz yani.yanliz bu aletin heryerde sadece beyazimi bulunuyor acaba?gri-siyah secenekleri bulunmuyor sanirim.birde gelen androidin hangi surumu olur ve yasal olarak su an en son hangi surumu yukleyebilirim?simdiden cok tesekurler
  • beyler bende yarın aranıza katılıyorum sonunda..
  • @moon , sana gelen sürüm 1,6 olur burada kolayca versiyonu 2,1 çıkarma anlatımları mevcut yasal sürüm zaten 2,1 ama ileride 2,2 çıkacakmış gt540'da donanım olarak destekliyor , ben siyah renginide beyaz renginide gördüm beyaz çok daha hoş duruyor siyah nadir bulunuyor ben evkurda görmüştüm ama hoşuma gitmemişti.
  • sizce beyaz renk mi siyah renk mi? ayrıca yukardaki sorumuda cevaplarsanız sevinirim . . .
  • @Judge beyaz renk çok hoş duruyor sana tavsiyem beyazdır benim bildigim kadaır ile paralı programları ücretsiz bulamyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

@Judge beyaz renk çok hoş duruyor sana tavsiyem beyazdır benim bildigim kadaır ile paralı programları ücretsiz bulamyoruz.

bende renk onusunda beyaza karar kıldım programların crack'i yoksa kötü olduu yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Hepsiburada dan bugun siparisi verdim hayirlisiyla 499tl ye.100tl. lik hediye ceki tanimliyorlar 400e geliyor diyebiliriz yani.yanliz bu aletin heryerde sadece beyazimi bulunuyor acaba?gri-siyah secenekleri bulunmuyor sanirim.birde gelen androidin hangi surumu olur ve yasal olarak su an en son hangi surumu yukleyebilirim?simdiden cok tesekurler

Hacı moon umarım 500 lirayı geçen alışveriş yapmışsındır:) Çakallar kargoyu dahil etmiyorlar.

Realicty adamı buldun mu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 21 Kasım 2010; 19:50:14 >
  • yaw malum ben de bu telden almayı düşünüyordum ama ipod touch 4g'nin forumda 399 tl'den satılması tüm düşüncelerimi alt üst etti.

aslında android'le tanışmayı ve kullanmayı çok istiyorum ama ipod kamerası olsun, video kaydı olsun, uygulamaları, ses kalitesi vs açıdan gt540'dan daha cazip gelmeye başladı. iphone 4 gibi bir alete 399 liraya sahip olmak gibi bir şey yan,.

bi tek telefon özelliği yok onu da zaten x800 ile karşılıyoruz.

ne diyosunuz bu ipod düşüncesine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Hepsiburada dan bugun siparisi verdim hayirlisiyla 499tl ye.100tl. lik hediye ceki tanimliyorlar 400e geliyor diyebiliriz yani.yanliz bu aletin heryerde sadece beyazimi bulunuyor acaba?gri-siyah secenekleri bulunmuyor sanirim.birde gelen androidin hangi surumu olur ve yasal olarak su an en son hangi surumu yukleyebilirim?simdiden cok tesekurler

Hacı moon umarım 500 lirayı geçen alışveriş yapmışsındır:) Çakallar kargoyu dahil etmiyorlar.

Realicty adamı buldun mu:)

Evet arkadasim 500 gecti.bizim ufakligada bi hediye aldik.bu arada senin siparisin ne asamada gorunuyor?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.