Şimdi Ara

LG G6+ resmi olarak duyuruldu, mevcut G6'lara yeni özellikler geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Telefon çıkıyor sikinti yok ama 3000-5000 den açılış yapiyor.

  • Gereksiz bir model olarak tarihin tozlu raflarında kendine yer buldu. Hiç yoktan Snapdragon 835 ile fark yaratabilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidsiz dönemlerden kalma lg telefonum var halen calişiyorda batarya yok piyasada. Ozaman kaliteliydi lg'nin telefonları.

  • 835 niye yok ki içinde
  • buraya yorum yapanların hiçbiri G6 kullanmamış anlaşılan.

  • LG nin plus anlayışı ile dünyanın geri kalanının plus anlayışı arasında 180 derecelik bir fark var sanırım
  • L G bitmiş....
  • Sanki iPhone'un plusında işlemci farkı mı oluyor tek ekran büyüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003
  • enrie E kullanıcısına yanıt
    AliExpress eBay vs yerlerden parçayı alıp burada bir telefoncuya taktırabilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz hamle g7 ye yogunlassinlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enrie

    Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003

    size ve LG'ye özel bir durum yok.bugün hangi marka telefon kullanırsanız kullanın.3 yıllık bir modelin hele hele anakart,ekran tamiri telefon parası eder çünkü 3 yılda artık yeni telefon satmak istiyorlar.ancak kemera,şarj soketi,anten,pil,home tuşu gibi tak çıkar yapılabilen basit ufak parçaların değişimleri nispeten makul fiyatlı.aynı telefonların anakartı sağlam kelepir olanları anakarttan ucuza bulunur.onları da yedek parça olarak kullanın benim tavsiyem.

    sahibinden'e bakınca şöyle fiyatlar çıktı mesela:
    e460 -> 80TL anakart sağlam (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-telefon-aciliyor-ekran-arizali-dokunmatik-saglam-315687241/detay)
    D682 -> 220TL sorunsuzmuş,sizin arızalıyı 100TL'ye satarsanız 120'ye mal olur hatta (https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g-pro-lite-saglam-sorunsuz-465153040/detay)

    100TL de servise montaj masrafı olsa 300TL cepten çıkacak.1400-300=1100TL'ye de bir tatil yaparsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 4 Ağustos 2017; 13:47:36 >




  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenize teşekkür ederim buna benzer bir yöntem izledim fakat 2017 yılındayız ve teknoloji bu seviyede iken bu kadar pahalıya ve bu kadar çaresiz bırakılmaya karşıyım 3 yılda yeni telefon satmak isteye bilirler fakat bunu tercih etmek zorunda kalmama hakkıkımızda olmalı kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.