Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperd82

Belki de geçiş yaptığınız cihazlar çok hızlıydı veya beklenti çok yüksekti veya cihazda bir sorun olabilir.
    "Kasmak" göreceli de olabilir yani.

Ben LG G4'ten geçtim benim için nokta atışı bir tercih oldu aradığımı buldum yani LG G6 ile 1800'e daha ne olsun dedim.
    dijital dengede dahil 30 küsür program arka planda çalışamayacak şekilde kapalı ve izinleri yok. lg g6 inconsistent performance yazınca benzer problemler yaşayan yığınla kullanıcı var. İşlemci sürekli olarak %100 %50 arasında gidip geliyor benchmarklarda ısınmamasına rağmen. Ana menüde gezinirken bir ayar ekranına girmek 1 sn sürüyor. Böyle bişey olabilir mi?

Daha net konuşayım telefonu geliştirici seçeneklerinden debug moduna alıp android studio üzerinden takip edin. Sürekli binlece hata fırlatıyor arka planda. Şöyle söyleyeyim, geri tuşuna basmak 3 tane error fırlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

dijital dengede dahil 30 küsür program arka planda çalışamayacak şekilde kapalı ve izinleri yok. lg g6 inconsistent performance yazınca benzer problemler yaşayan yığınla kullanıcı var. İşlemci sürekli olarak %100 %50 arasında gidip geliyor benchmarklarda ısınmamasına rağmen. Ana menüde gezinirken bir ayar ekranına girmek 1 sn sürüyor. Böyle bişey olabilir mi?

Daha net konuşayım telefonu geliştirici seçeneklerinden debug moduna alıp android studio üzerinden takip edin. Sürekli binlece hata fırlatıyor arka planda. Şöyle söyleyeyim, geri tuşuna basmak 3 tane error fırlatıyor.

Alıntıları Göster
    Bu cihaz nougat'ın k sürümünde müthiş stabil ve hızlı. Nokta hatasız çalışıyor. Neden o sürüme dönmüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Bu cihaz nougat'ın k sürümünde müthiş stabil ve hızlı. Nokta hatasız çalışıyor. Neden o sürüme dönmüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    dediğiniz çok mantıklı. android 8'e update ettikten sonra başlamıştı zaten problemlerim. Ama işte amiral gemisi telefon alıp daha en basit ui işlemlerinde takılan bir telefon kötü bir kullanıcı deneyimi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

dediğiniz çok mantıklı. android 8'e update ettikten sonra başlamıştı zaten problemlerim. Ama işte amiral gemisi telefon alıp daha en basit ui işlemlerinde takılan bir telefon kötü bir kullanıcı deneyimi oldu.

Alıntıları Göster
    Görüntü olarak değişen bir şey yok aslında. Kaput altında olanlar da pek fark edilecek gibi değil en azından G6 için. Dönün bence nougat'ın k sürümüne. Rahat rahat cihazı kullanmaya devam edersiniz.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Nougat çok iyiydi de tek sorun Sanal Tuşlar gizlenmiyordu ben o yüzden Oreo'ya geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Nougat çok iyiydi de tek sorun Sanal Tuşlar gizlenmiyordu ben o yüzden Oreo'ya geçtim.
    Bu uygulama çok güzel iş görüyor hocam.

play.google.com
    Fluid Navigation Gestures - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fb.fluid

• Evet bu cihaz kasıyor. Ama şişmeden kaynaklı. Sebebi de lg nin yazılım özürlülüğünden kaynaklı olması.... Ama nova launcher yükledim kafam rahat. Performans bariz iyileşti. Ayarlardan çıkarken vs. Takılmalar oluyor , kamera açılışlarında zorlanıyor chrome da zorlanıyor. Onun dışında bi eksiklik göremiyorum.

Benim cihaz sim kart okuyucuyu kırdı. Yeni tel arayışına girdim. Ama bu boyutta ve kamera olarak başka cihaz bulamadım.... Yani 2000 tl üzeri çıkmak istemediğim için yaptırdım pili de değiştirttim ve şimdi devam.... Bozuluncaya kadar devam. Bu cihaxın üst performans olarak benim için tek alternatifi s10e... Çünkü g6 dan bile daha kompakt olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Evet bu cihaz kasıyor. Ama şişmeden kaynaklı. Sebebi de lg nin yazılım özürlülüğünden kaynaklı olması.... Ama nova launcher yükledim kafam rahat. Performans bariz iyileşti. Ayarlardan çıkarken vs. Takılmalar oluyor , kamera açılışlarında zorlanıyor chrome da zorlanıyor. Onun dışında bi eksiklik göremiyorum.

Benim cihaz sim kart okuyucuyu kırdı. Yeni tel arayışına girdim. Ama bu boyutta ve kamera olarak başka cihaz bulamadım.... Yani 2000 tl üzeri çıkmak istemediğim için yaptırdım pili de değiştirttim ve şimdi devam.... Bozuluncaya kadar devam. Bu cihaxın üst performans olarak benim için tek alternatifi s10e... Çünkü g6 dan bile daha kompakt olmuş.
    Aynen ben de boyut sebebiyle LG G6 tercih etmiştim bu kompakt yapıda bu fiyata bu özellikte cihaz yoktu. Kamera, su-toz geçirmezlik, ses kalitesi, ekran kalitesi vs paket olarak rakibi az. Xiaomi Mi 9SE vardı ama 2500 TL fiyatı.

Diğer tablet kılıklı telefonları istemedim, fazla büyük ve ağırlar, ergonomik değiller, uzun vadede ortopedik sorunlar yaşatıyorlar. Şimdi bile masa başı iş, klavye, mouse ve telefon sebebiyle sağ baş parmağım tendon kısmında sıkışma oluyor bazen, dikkat edince geçiyor.

• Android 9 güncellemesi sonrası birşey farkettim. Whatsapp uygulamasında mesaj yazarken fotoğraf çekmeye çalışırken kamera açıkken telefonu dik-yan yapınca telefon kilitleniyor. Kontrol eder misiniz, sizde de böyle bir problem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrcorbaci

Android 9 güncellemesi sonrası birşey farkettim. Whatsapp uygulamasında mesaj yazarken fotoğraf çekmeye çalışırken kamera açıkken telefonu dik-yan yapınca telefon kilitleniyor. Kontrol eder misiniz, sizde de böyle bir problem var mı?
    Whatsapp uygulamasında mesaj yazarken fotoğraf çekmeye çalışırken kamera açıkken telefonu dik-yan yapınca telefon kilitleniyor. ?????? Mesaj yazarken foto çekmeyeçalışmak? Kamera açıkken? Nasıl oluyor????

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Anlatmaya çalıştığım Whatsapp da fotoğraf çekip paylaşmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrcorbaci

Anlatmaya çalıştığım Whatsapp da fotoğraf çekip paylaşmak.
    😀😂...

Ben de yok öyle bir problem. Watsapı silip tekrar yükleyin

• Android 9.0 için Google kamera linki atabilecek var mı?

• Merhaba

9 yüklendikten sonra mobil veri kendi kendine gitmeye başladı. Bir anda gidiyor. Bazen 1-2 kez yeniden başlatıldıktan sonra geliyor.

Bu arada wifi - bluetoot da her hangi bir sorun olmuyor.

Ağ ayarlarını da sıfırladım ancak hala aynı.

bunun bir çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgunla

Merhaba

9 yüklendikten sonra mobil veri kendi kendine gitmeye başladı. Bir anda gidiyor. Bazen 1-2 kez yeniden başlatıldıktan sonra geliyor.

Vodafone mu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgunla

Merhaba

Vodafone mu kullanıyorsunuz?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    evet ?
  • gurgunla G kullanıcısına yanıt
    Bende yaşadım. Özellikle şebeke sorunu olan yerlerde çok oluyor. Ben son katta yaşadım 2de bir şebeke değiştirince arada 5 6 sn kesinti oluyor. Aynı kesşnti turkcellde 1 - 2 sn oluyor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    ben bugün en az 3 kez yaşadım ve restart ile kendine geldi.
  • Orjinal batarya satın alan oldumu nerden kaça aldınız acaba link verebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.