Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda android 7 yüklü, performanstan memnunum. sizce güncelleme yapmaya değermi? Fikirleriniz nelerdir? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4406

Arkadaşlar telefonda android 7 yüklü, performanstan memnunum. sizce güncelleme yapmaya değermi? Fikirleriniz nelerdir? Teşekkürler.
    değer, güncelleme yapın. hoşunuza gitmezse 7 ye geri dönersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4406

Arkadaşlar telefonda android 7 yüklü, performanstan memnunum. sizce güncelleme yapmaya değermi? Fikirleriniz nelerdir? Teşekkürler.
    Android 7'de sanal tuş gizlenmediği için tam ekran film izlenmediği için 8'e geçtim sonra bir heves 9'a geçtim ama LG UP ile yanlış ülke sürümü yüklemişim içime sinmedi geri 8'e döndüm. 8 bana daha akıcı geliyor ve şarjı daha iyi dayanıyor. 8 öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

arkadaşlar CPL launcher diye bir launcher buldum aslında bilinen bir launcher ama şu an telefondan aldığım hızı size anlatamam gerçekten launcherın bu kadar fark ettirebildiğini bilmiyordum daha az ram harcıyor ve uygulamalar arası geçişler son uygulamalar arasında gezinme vs. benim için bir eziyet olmaktan çıktı gerçekten play storeda var ücretsiz olarak indirebilirsiniz inanılmaz geniş bi özelleştirme seçeneği var ve pixellere benzetiyor genel olarak arayüzü uygulama açılış animasyonuna kadar değiştirme imkanı sunuyor gerçekten tavsiye ederim ram tüketiminden oluşan bir kasmam var zannediyordum meğerse arayüzmüş sorun ram tüketimini 100mb civarında azaltıyor , ancak hafif 1 uygulama daha alabilir RAM ama arayüz gerçekten yağ gibi akıyor hava durumu widgeti ile ilgili bir olay var ama hava durumunu göremiyorum kullanıp da bilen varsa nasıl aktif edildiğini bilgilendirirse sevinirim akıllı saatten takip ettiğim için hava durumunu telefondakiyle çok işim olmuyor ama yine de gözümün önünde olması hoş oluyordu
    Nova lancer dan şaşma derim. Efsane

• Benim ekran sarı sarı görünüyor. Beyazlar tam beyaz değil. 9.0 da acaba bu sorunu yaşayan var mı?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Konfor Görünümü açık olmasın veya Sinema Modu?

• S8 den geçtim geçmez olaydım nasılbr telefon bu adamlar güncelleme vermeye acizler onun dışında telefon kasım kasım kasılıyor H870DS modelim rootta atılmıyor telefonu hard reset yaptım android 8 e düşürdüm 9 la bi farkı yoktu tekrar güncelledim performansını hiç beğenmedim çok takılıyor ayarlar menüsüne girerken bile deli oluyorum

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Kapalı. Acaba ekran mı yandı? Bazen iz kalıyor.

Birde 8.1 göre kulaklık ve normal sesde azalma ve baslarda düşüklük var.

• Profeson kullanıcısına yanıt
    Kimsenin telefonu kasmıyorken, sizinkinin kasması size bir şeyleri yanlış yapabiliyor olabileceğinizi düşündürüyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    kimsenin ki kasmıyor mu? telefon kasılmaktan ölecek neredeyse. sadece whatsapp ve işbankası yüklü. güncellemeden öncede sonrada hard reset atıldı...

benim telefon bozuldu dedim ama aynı anda alan arkadaşımın kide can vermek üzere. Bence sizin kasmama anlayışınız biraz farklı

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Sadece whatsapp ve işcep yüklüyken kasamaz. Muhtemelen cihazınızda sorun var.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bahsedilen 'dijital denge' izinlerini kapatın yoksa kullanılmıyor. Pil tüketimine bakın hangi uygulama kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 3 Şubat 2020; 16:31:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Kapalı. Acaba ekran mı yandı? Bazen iz kalıyor.

Birde 8.1 göre kulaklık ve normal sesde azalma ve baslarda düşüklük var.
    9'daki görüntü ayarları çok detaylı, ayarlardan düzelmiyorsa muhtemelen ekranda sorun vardır. İyice denediniz herhalde.

9'dan 8'e geri dönme sebebimden biri de Ses ayarlarıydı zaten dediğiniz gibi bence de Bas ve genel ses seviyesi bir tık düşük 8'e göre. Üstelik bende Hi-Fi Quad DAC 32bit modeli var kulaklık da 50ohm Soundmagic E50 direkt belli oluyor 9-8 farkı.

8'den memnunum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

kimsenin ki kasmıyor mu? telefon kasılmaktan ölecek neredeyse. sadece whatsapp ve işbankası yüklü. güncellemeden öncede sonrada hard reset atıldı...

benim telefon bozuldu dedim ama aynı anda alan arkadaşımın kide can vermek üzere. Bence sizin kasmama anlayışınız biraz farklı
    aynen öyle ne yapalım hocam işte :) bunlar hızlı cihaz kullanmamışlar, keşke elimden bir şeyler gelse tüm sayfaları da okuyamam ki

• Belki de geçiş yaptığınız cihazlar çok hızlıydı veya beklenti çok yüksekti veya cihazda bir sorun olabilir.
    "Kasmak" göreceli de olabilir yani.

Ben LG G4'ten geçtim benim için nokta atışı bir tercih oldu aradığımı buldum yani LG G6 ile 1800'e daha ne olsun dedim.

• Profeson kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, biz hep dandik cihazlar kullandık. Biz anlamayız. Sizin gibi değerli insanlar varken aramızda; bizim düşüncelerimiz ancak hadsizlik olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeyoung

Doğrudur, biz hep dandik cihazlar kullandık. Biz anlamayız. Sizin gibi değerli insanlar varken aramızda; bizim düşüncelerimiz ancak hadsizlik olabilir.
    Estağfurullah kardeşim amacım kendimi yüceltmek değil s8 den önce elime düzgün pek cihaz geçmedi 2.ellerle takas ede ede geçiyorum ben yanlış anlaşılmasın ama cihaz genel olarak bir kasıntı halinde

• Kasmak dediğiniz şey Ayarlar'da örneğin Genel/Pil'e girdiniz sonra Geri tuşuna bastınız yaklaşık 1 sn. sonra Genel menüye dönüyor. Dener misiniz bu mudur kasıyor dediğiniz? Yani diğer cihazlar Pil ayarlarından Genel'e anında mı dönüyor veya atıyorum 0,5 sn.de mi dönüyor?

Ben cihazdan memnunum da siz neden şikayetçisiniz tam olarak onu merak ediyorum :-) Telefona çok titizlenmemeyi öğrendim yoksa mükemmel cihaz yok. Örneğin hayalet ekran ile 2 yıl kullandım LG G4'ümü olup olup geçiyordu...

• Ben de çok yoğun telefon kullanan biriyim günde ortalama 6 saat. Malesef lg g6 performans olarak karşılaştığım mi a1, redmi note 8 pro, mate 20 lite göre çok kasıyor ve yavaş. Ben bunu işlemciye yoruyorum. 4 çekirdek olması galiba yetmiyor. Su geçirmezlik özelliğinden dolayı bozulana kadar g6 ile devam. Mi a1 1 ay dayanmadı hızlı olsada suyu aldı masraf açtı.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Çözemedim format attım. Çok şükür düzeldi. Geliştirici seçeneklerinden karanlık kod yapmıştım. Galiba ondan kaynaklı. Başka denemediğin ayar kalmamıştı.

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.