Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MWC 2016’nın heyecan verici akıllı telefonlarından olan LG G5’in ülkemizdeki fiyatı merakla bekleniyordu. G2 ile birlikte seriye dahil tüm akıllı telefonlarında kullanıcıları memnun edecek rekabetçi bir fiyat politikası belirleyen LG, rakipleri ile kıyaslandığında G5 modelinde de yine tüketicilerin yüzünü güldürecek bir rakama imza atmış.

LG’ye yakın kaynaklardan edindiğimiz sağlam bilgilere göre LG G5 2299TL fiyat ile ülkemize giriş yapacak. Bu fiyat resmi olarak doğrulanmış değil elbette ancak ciddi bir etken olmazsa pek yakında cihazı raflarda bu fiyattan görmeye başlayacağız.

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan LG G5 lansmanında DonanımHaber olarak yer alacağız ve gelişmeleri sizlere en yetkili ağızlardan aktarmaya devam edeceğiz. 

Güncelleme: Son gelen bilgilerde 2299TL rakamının operatörler üzerinden kontratlı alımlarda geçerli olabileceği, satış fiyatının ise 2700 seviyesinde olacağı iddiası gündeme geldi.

Rakiplerde Durum Ne?

LG G5’in en büyük rakibi hiç kuşkusuz Samsung Galaxy S7 olacak. Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan ve mağazalarda demo stantlarında yer almaya başlayan Galaxy S7, 2799TL’den ülkemize giriş yapmıştı. S7 Edge modeli ise 3299TL’den tüketicilerle buluşuyor. Tabi bu fiyatlar resmi distribütör fiyatları. Paralel ithalat ürünler giriş yaptığında piyasada daha farklı rakamlar görebileceğiz.

LG G5’e Fiyat Olarak Yakın Modeller Neler? 

LG G5’e fiyat olarak yakın konumlandırılmış cihazlar ise şu şekilde: 

• HTC One M9 – 2299TL
    • Sony Xperia Z5 – 2299TL
    • Samsung Galaxy Note 5 – 2399TL
    • Samsung Galaxy S6 Edge – 2499TL
    • Microsoft Lumia 950 XL – 2599TL
    • iPhone 6 16GB – 2699TL
    Aşağıdaki videodan hazırladığımız LG G5 incelemesini izleyebilirsiniz.

• Doğruysa yok satar.

Bir de tasarımı bir tek ben mi beğendim merak ediyorum, benim çok hoşuma gidiyor.

ekleme : 2.799 olacak diyor herkes, noluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 10 Mart 2016; 11:01:58 >
  • 2299 lira mı? S7 fiyatına bakılırsa hemen alınabilir yeni telefon ihtiyacı olanlar için

• Cihaz + B&O aparatıyla efsane olur bu fiyata... Ama B&O aparatı mayısta gelecekti o nedenle muhtemelen kamera aparatıyla beraber verebilirler ki o da gayet güzel olur yani...
  • s7 ile arasında 500 lira fark var bu fiyat s7 isteyene g5 aldırır.

• Mevcut kuru düşünürsek iyi bence. Dolar ucuzken bile htc m7, s4 gibi telefonlar 2000 den çıkmıştı. Lg önceki modellerdeki gibi yaparsa paralel ithalatlarını 6 ay sonra 1500 e düşer

• Bu cihazın kesinlikle siyahını yapmaları lazım.Köür karası gerçekten muhteşem olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok değişik bi tasarımı var

• Diğerlerine göre fiyat iyi ama genel olarak bakarsak pahalı. Diğerleri çok pahalı hatta fahiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2299 TL ise fiyat mükemmel telefon zaten aşırı kaliteli özendim
  • paraleli kaç olur acaba? 1800e olur mu acaba? bir de ne zaman gelir ki

bu arada o stv dizisinden fırlamış sakallı distribitör amcaya teşekkür ederiz fiyat çok güzel
  • O paraya Note 5 var
  • Sudan ucuz.

• Ciddi olarak almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değil 2-3 sene önce G2 1600 TL'den duyurulunca neler söylenmişti bu forumda, şimdi 2300 TL normal karşılanır olmuş. Bizi bu duruma getirenleri güzelce anıyorum.

• S7 ile 500 Edge ile 1000 Tl fark var. Üstelik donanımı daha da hızlı. Fazla söze gerek yok. Bu şartlar altında her açıdan G5 daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hale geldik 2300 e ucuz diyorlar. Yinede tasarımı kötü bana göre. Z5, Note 5 alırım onun yerine.

• 2299/2,90 = 792,75 $ yapıyor. Hem bu kadar düşük ücret alıp hem de LG G5'e 792 dolardan satışa çıkmasına ucuz diye seviniyoruz. yazıklar olsun...

• nerdeyse tüm marka telefonları kullandım ve pil değişen oldu değişmeyen oldu bir kere yedek pil alıp kullanmadım bu şekilde kullancaksanız alın keşke yedek pil ve alt kapaklı olsaydı şarjör gibi değiştirseydik o zaman pil dolumu beklememek için alırdım

• yurt dışında kamera aparatı ile bundle şeklinde ön siparişe çıkmış. bizde de belki benzer bir şeyler yaparlar. s7 kılıfla çıktı gerçi ön siparişe. normalde o da Gear VR2 ile çıkmalıydı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.