Şimdi Ara

LG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendi

LG'nin yeni amiral gemi modeli G5 ile ilgili bugüne kadar onlarca sızıntı internette paylaşıldı. Cihazı farklı açılardan gözler önüne seren bu sızıntılarda, Magic Slot adındaki yeni özellik ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştı. Yeni gündeme gelen bir görsel, LG G5 modelindeki Magic Slot yuvasının nasıl kullanıldığını gösteriyor. 

Görselde, LG G5 cihazının arka kısmına entegre edilmiş bir aygıt görülüyor. Bunun ne olduğu belli değil ancak bir batarya takviyesi, kamera modülü veya hoparlör olabileceği düşünülüyor. Zaten takılan aygıtın ne olduğu çok önemli değil ve muhtemelen lansman ile birlikte ilk aksesuarlar da kendisini gösterecektir. Önemli olan Magic Slot yuvasının konumu.

Bununla ilgili iki iddia mevcut. Birincisi bataryayı çıkarmak için kullanılan alt kısımdaki kızaklı yapının Magic Slot olarak kullanıldığı yönünde. Aksesuarın tutturulma şekli, bunu destekler nitelikte. Diğer bir iddia ise kenar kısmında yer alan bir bağlantı noktasının kullanılacağını ifade ediyor ancak bu biraz zayıf kalıyor. 

Magic Slot ile LG yeni bir ekosistem oluşturacak. Apple'ın iPad Pro modelindeki bağlantı noktasına benzer bir şekilde, hem veri hem de enerji aktarımı yapabilecek olan yuva, asıl bağlantı girişini meşgul etmeden aksesuar kullanımına imkan tanıyacak. 

LG G5 modelinde 5.4 inçlik 2K AMOLED ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, çift arka kamera dizilimi, 32GB/64GB depolama kapasitesi, arka kısımda parmak izi okuyucu, yan kısma alınan ses kontrol tuşları, alt kısımdan çıkarılabilen batarya şeklinde özellikler olması bekleniyor. 

• Merak ettim şimdi bu bağlantı noktası iş görür gibi. Batarya nasıl çıkacak orayı anlamadım ama inşallah çıkarılabilir olur.

• Acaba li-fi modülü olabilir mi o? Böyle çalışmaların olduğunu ve LG yada Samsung tarafından geleceğini duymuştum. Ama dikkatli bakınca üzerinde kamera kullanımı için tuşlar var gibi.

• Yarabbim ne kadar çirkin bi telefon tasarımı bu ya. O bağlantıdan batarya takviyesi mantıklı olur. Kart okuyucusu gibi şeyler de çıkarırlar kesin.

• Resim gerçek mi anlamadım ancak gebe çakal gibi olmuş resmen :)

• abi bu sızdırılan telefon fotoğraflarını neden hesap makinasıyla çekiyorlar
    hep bi fluluk bi gizemlik bir anlaşılmazlık var
    sanki gökyüzünde çekilen ufo görüntüleri gibi

• Notre Dame'ın kamburu gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Resim gerçek mi anlamadım ancak gebe çakal gibi olmuş resmen :)

Alın size g5 telefon 5.3 inç 2800 mah batarya 16-8 arka kamera 13 veya 8 ön kamera alttan çıkartılan batarya 32/64 hafıza tamamen metal kasa qhd ekran sd820 işlemci 4gb ram ile gelecek. Hoparlörü nereye koydular halen bilmiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendiLG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 17 Şubat 2016; 22:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklediğim telefondu ama her geçen gün çıkan haberler bekleyişimin boşa çıkacağını gösteriyor

• Muhtemelen kamera aksesuarıdır. Lumia 1020'de de vardı böyle tutacak. Kavranmasını kolaylaştırıyor ve denklanşör, odak ayarı, zoom gibi ayarlar için direk tuş ataması yapılmasını sağlıyor.
    Belki içinde ekstra batarya da vardır.

LG G5, sihirli bağlantı noktası ile görüntülendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• G5 gerçekten şaka gibi ,tasarımı ilkokul çocuklarına yaptırmışlar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bölgede tümör var gibi...Ama cidden ortaya çıkan resimlere göre g5 facia gibi birşey yani g3 hiç fena değil , g4,v10 fena değil ama g5...

• Tasarım buysa zaten facia. Bu ne arkadaş. Adam akıllı bir tasarım bekliyordum bu resmen facia.

• Amoled değil oled ekran olacak.amoled panel samsung ait lg de kullanılan panel ise oled dir.

• YOK ARTIK BİLDİĞİMİZ TV DE 69 LİRAYA SATILAN İKSPERİYA DAN FARKI YOK HATTA ORDAKİ CİHAZLARIN TASARIMI BUNDAN DAHA GÜÇLÜ:)

• LG G5 Türkiye versiyonu :)

• Büyük olan deklanşör, kadran ise manüel fokus / zoom olabilir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.