Şimdi Ara

LG G5 mi Iphone 5S 16 GB devam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum konu başlığındaki gibi açık ve net..
    1 yılı aşkın süredir iphone 5s gold 16gb kullanıyorum ki 11 gb boş yer veriyor.Şu zamana kadar telefondaki tek sıkıntım bu hafıza dolunca kasmalar başlıyor galerim 0lanıyor falan tam bir işkence gibi yer açmak zorunda kalıyorsun whatsappa giremiyorsun (hafıza yok hatası)..yedekleyene kadar beklemek zorundasın geçen whatsapp 450 mb yer istedi zar zor açtım girince mesajlarınız yüklenemedi dedi 1 yıllık mesajlarım gitti (icloud 5gb zaten fotoğraf mı yedekleyeceksin whatsapp konusmalarını mı ? )
    Sizce LG G5 e geçmeli miyim önceden sadece lg optimus g kullandım beni hiç pişman etmedi,androide geçmek hata olur mu 4 gb ramli bir cihazda ? önerir misiniz beni iki yıl falan götürsün istiyorum en az sizce de mantıklıysa iphone 7 çıkmadan 5s imi satmalımıyım ? (Aldığımdan beri hiç kılıfsız kullanmadım en ufak bir çiziği yok hala kılıfını çıkarınca parıl parıl parlıyor arkası bile koruma jelatinli,tam kutu aparat vereceğim için iyi fiyatı olacağını düşünüyorum sizce kaç tl eder ? )İphone 7 çıkınca 5s in fiyatı iyice düşeceği için satıp üstüne g5 almayı düşünüyorum..

• G5 yerine htc 10 veya s7 daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzdan memnunsanız kullanmaya devam edin bence. Değiştirmek isterseniz bence de LG G5 çok mantıklı bir seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.