Şimdi Ara

Lg g5 ithalatçı firma garantisi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba lg g5 telefonu almayı düşünüyorum araştırma yaparken LG G5 H860 Dual Sim (İthalatçı Garantili) hepsiburada sitesinden 1788 tl fiyat olduğunu gördüm sizce bu fiyata ithalatçı firma garantili cihaz alınırmı yada başka bir yerdenmi alınmalı

    http://www.hepsiburada.com/lg-g5-h860-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG5GD-GD?magaza=Genesis&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.4.3







  • İthalatçı Garantili sıkıntı. distribütör garantili almak daha iyi. zaten ucuz olmasının bir yönüde o. Bir kere alıyoruz sonuçta uzun zaman için .
  • daha önce ithalatçı firma garantili bir ürün almadım benimde kafama takılanlar var.duyduğum kadarıyla ithalatçı ürünleri yetkili servisler bizim ürünümüz değil diyerek işlem yapmıyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum.arasındaki fiyat farkı az değil yani 400-500 tl gibi bir fiyat farkı buda az bi rakam değil
  • dediğin gibi. ithalatçı garantili telefonlara bakmıyorlar Türkiye'de. olası herhangi bir sorunda muhatap bulmanız imkansız gibi birşey.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    ben bir ürün aldığım zaman uzun süre ve temiz kullanan biriyim garantiyle pek işim olmuyor ama teknoloji işi şans işi iyide olabiliyor kötüde.2 yıl garanti var 2 yıl boyunca birşey olmuyor garanti bittikten sonra sorun oluşmaya başlıyor garip bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent_Murder

    ben bir ürün aldığım zaman uzun süre ve temiz kullanan biriyim garantiyle pek işim olmuyor ama teknoloji işi şans işi iyide olabiliyor kötüde.2 yıl garanti var 2 yıl boyunca birşey olmuyor garanti bittikten sonra sorun oluşmaya başlıyor garip bir durum.

    olmayabilir ama LG G3 ve G4'ten dolayı sorunu olacakmış gibi bir algı oluştu bende de. o yüzden diyorum yoksa kişisel kullanımda düzgün kullanırsanız elbet garanti derdi olmaz :)
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    şimdi o kadar para veriyoruz neden düzgün kullanmayalım kolay kazanılmıyor para kendi görüşüm bu tabiki.siz almadınız o zaman diğerler modellerde sorun yaşadınız gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben LG kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var. LG G3 kullanan arkadaş vardı staj yerinde, kullanımdan dolayı değil, telefondan dolayı çatlak meydana geldi telefonun altında, bir de aşırı ısınma sebebiyle servise yollamak zorunda kaldı. LG G4 kullanan eniştemde bir sorun yok ama bootloop ve ghostscreen gibi sorunları olabiliyor telefonun. bu sizden kaynakl değil üretimden kaynaklı durum. yani siz ithalatçı alıp ucu para verdikten sonra üretimden kaynaklı bir sorunla karşılaşırsanız eliniz kolunuz bağlı kalırsınız.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    bir iki yerdede bu konu hakkında bilgi istedim ithalatçı firma garantisini tavsiye etmediler.bu siteden bir arkadaş aldım memnunum diyor bir sıkıntı yok dedi şimdilik.
  • şans işi hocam bu. alırsın sorunlu olur pişman olursun, ya da sorunsuz cıkar idare edersin
  • ithalatçı ürün alınmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    şans işi hocam bu. alırsın sorunlu olur pişman olursun, ya da sorunsuz cıkar idare edersin


    aynen şans işi bu ama paramla rezil olmaktansa biraz daha verir türkiye garantili cihazı alırım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

    ithalatçı ürün alınmaz


    aldınızmı daha önce bir sorunla karşılaştınızmı?
  • yok o hataya düşmedim, düşmemde lakin forumda alıp pişman olan çok..en ufak bi sıkıntıda telefoncuya gidiyorsun mecbur bide sana gelen ürünün ne olacağı bile belli değil.. eğer bütçeniz yoksa daha düşük bir model alın..
  • İthalatçı garantili LG G2 + LG G3 + LG G4 cep telefonu almış ve hepsinde de sorun yaşamış, zar zor LG G3'ü iade etmiş ve diğerlerini de aynı amaçla iade çalışmaları üzerinde olan birisi olarak UZAK DURUN diyorum! Özellikle de DELTA SERVİS mi AMAN HA!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

    yok o hataya düşmedim, düşmemde lakin forumda alıp pişman olan çok..en ufak bi sıkıntıda telefoncuya gidiyorsun mecbur bide sana gelen ürünün ne olacağı bile belli değil.. eğer bütçeniz yoksa daha düşük bir model alın..


    bütçem var aslında ama lg tercih sebebim bataryasının çıkması ilerde batarya değişimi için servisle uğraşmak istemiyorum en azın batarya çıkarsa kendimizde değiştirebiliriz herhangi bir nedenle servise giden ürün 1 aydan aşağı gelmiyor o kadar beklemek sıkıntı bir batarya yüzünden kendi görüşüm..diğer modellere bakmadım hiç bu bataryası çıkan telefon takıntı gibi birşey oldu bende bir telefon incelediğimde bataryasının çıkmadığını öğrenince hemen uzak duruyorum hemen bataryası çıkabilen telefon arayışına koyuluyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MGES38

    İthalatçı garantili LG G2 + LG G3 + LG G4 cep telefonu almış ve hepsinde de sorun yaşamış, zar zor LG G3'ü iade etmiş ve diğerlerini de aynı amaçla iade çalışmaları üzerinde olan birisi olarak UZAK DURUN diyorum! Özellikle de DELTA SERVİS mi AMAN HA!!!


    nedense bu lg modelleri hiç tutulmuyor gibi 2.el telefon gruplarına bakıyorum facebooktan lgnin bütün modellerini hemen alıp satanıda gördüm 1 ay kullanıp satanıda gördüm lg g5 hariç galiba g2 hariç g3-g4 modellerinde 2 k ekranın fazla şarj tüketmesinden ve ısınmadan dolayı olabileceğini tahmin ediyorum gerçi çoğu telefonda ısınma sorunu var.delta servis hakkında bende olumsuz yorumlar okudum hep bir sorun hep şikayet almaktan vazgeçiyor insan böyle firmaların ilgisizliğini görünce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewiz5555 -- 29 Haziran 2016; 11:50:28 >




  • ithlatçıdan aldığın ürün servise gitmiyor onu diyorum, eğer satın alınan üründe sıkıntı varsa geçmiş olsun elinde kalıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

    ithlatçıdan aldığın ürün servise gitmiyor onu diyorum, eğer satın alınan üründe sıkıntı varsa geçmiş olsun elinde kalıyor

    Kim diyor? :) Servise gitmiyor, çöpe mi atalım yani? Öyle şey olur mu. LG Türkiye garantili alırsan gider LG Türkiye Teknik Serviseine verirsin telefonu, ithalatçı alırsan kim ithal ettiyse anlaşmalı olduğu teknik servise (Benim aldığım 3 telefon da Delta Teknik Srvis idi) gönderirsin onlar yapar gönderir. Şu an G4'ün Delta Teknikte ve sanırım 20 gün kadar daha orada bekleyecek. Anakart değişimi yapılacakmış yurtdışından anakart bekliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MGES38

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

    ithlatçıdan aldığın ürün servise gitmiyor onu diyorum, eğer satın alınan üründe sıkıntı varsa geçmiş olsun elinde kalıyor

    Kim diyor? :) Servise gitmiyor, çöpe mi atalım yani? Öyle şey olur mu. LG Türkiye garantili alırsan gider LG Türkiye Teknik Serviseine verirsin telefonu, ithalatçı alırsan kim ithal ettiyse anlaşmalı olduğu teknik servise (Benim aldığım 3 telefon da Delta Teknik Srvis idi) gönderirsin onlar yapar gönderir. Şu an G4'ün Delta Teknikte ve sanırım 20 gün kadar daha orada bekleyecek. Anakart değişimi yapılacakmış yurtdışından anakart bekliyorlar.

    Ben diyorum.. alanların çoook büyük bir kısmı bu sorunu yaşıyor, sen yaşamıyorsun diye böyle bir sorun olmaz diyemezsin..




  • hepsiburadayı aradım ithalatçı firması onlarmış servis kim dedim onu biz bilemeyiz garanti belgesinde yazıyor ürün elinize ulaştıktan sonra siz öğrenebilirsiniz diyor varmı böyle bir saçmalık?
  • Benim mesajımı okumamışsın sanırım :) Ben yeterince sorun yaşadım zaten, yazmıştım. Bu otomobili yetkili serviste tamir ettirmek veya özel serviste tamir ettirmek gibi birşey. Demek istediğim ithalat ürünleri özel teknik serviste tamir görüyor. Tek fark bu! Taabi servislerin dediği bu :) Tabi ki daha problemliler özel servisler ama işte fiyat farkı da çok olunca insan gidip LG Türkiye garantili alamıyor... Ben aldığımda 400-500 TL fazla istiyorlardı mesela. Bir telefon daha alırım o farka dedim, yine kazıklandım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.