Şimdi Ara

LG G5'in ülkemizdeki çıkış tarihi ve fiyatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HER KES NE ÇOK BİLİYOR ARKADAŞ BİR TELEFONDA NE OLSUN İSTİYORSUNUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN ADAMLAR BİN ÇEŞİT VERSİYON ÇIKARTTILAR SAZAN GİBİ BİRİNİ ESKİTMEDEN DİĞERİNİ ALIYORSUNUZ ÖZENTİDEN BAŞKA Bİ ŞEY DEĞİL BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN MEMLEKETTE HER ŞEY ATEŞ PAHASIYKEN 2000 TL LER NE KADARDA KOLAY ÇIKIYOR CEPLERİNİZDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Moqorro

7:35'de Ufuk Bey'in senle röportaj yapmak heyecanlı dedikten sonra Erdi'nin kameraya attığı bakış.

Çok güldüm ,tekrar tekrar izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi Ufuk Gürsoy bıraksın bu ayakları bizim tarafımızdan bi indirim söz konusu değilmiş falan.. haziran 6 da 2200 liraya g4 aldım.. ekim 6 olmadan 1800 liraya inmişti elektronik mağazalarda fiyat...

bundan sonra lg alır mıyım (tasarım böyle rezalet olursa asla...) alırsam da beklerim 5-6 ay mis gibi indirimimi kapar alırım. parayı sokaktan toplamıyoruz.

(rekabet falan diyorsa paralelcilerle... bu işin önlemini de o alacak ben mi alıyım ? ) benim kullanıcı olarak alacağım önlem geç almak işte...

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • bu arada beyler birisi g5i inanılmaz övüyorsa bilin ki lg nin paralı elemanlarıdır :D ya "yav he he " deyip geçin ya da lafı koyup geçin... kullanıcıları ne kandırıyorsunuz lan 3 kuruş para alcaksınız diye

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • Samsung ile rekabet edebilmelerinin temel şartı fiyat anlamında cezbedici olmaktan geçiyor bana kalırsa.
    s7'nin 2900-3100 tl bandında gelebileceğini tahmin edecek olursak, 2500-2700 gibi bir banttan girecek olurlarsa, gayet iyi tepki alacaklardır.

Ben cihazı da beğendim açıkçası.

Kıymetli Kullanıcılarımız,
    Hepinize tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Bilmenizi isterim ki bu yorumlarınızın arasından geliştirmemiz gereken hususları alıyoruz ve ilgili birimler ile paylaşıyoruz. Bazı yorumlarınız ne kadar göreceli de olsa ki fiyat gibi, tasarım gibi,her birini dikkate alıyoruz.
    Inşallah herşey yolunda giderse, planladığımız gibi ve belirttiğim tarihte ürün ile tanışacağız. Sizleri, deneyimlemek üzere satış noktalarına bekliyorum. Sonrasında ki yorumlarınızı da mümkün olabilirse okumak isterim.

Tekrar teşekkür ederim.

Başarı ve Esenlik dileklerimle,

ve Saygılarımla ,

Ufuk GÜRSOY

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Sevgili Erdi,
    Öncelikle sana ve tüm çalışma arkadaşlarına emekleriniz için teşekkür ederim.

Hepinize tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Bilmenizi isterim ki bu yorumlarınızın arasından geliştirmemiz gereken hususları alıyoruz ve ilgili birimler ile paylaşıyoruz. Bazı yorumlarınız ne kadar göreceli de olsa ki fiyat gibi, tasarım gibi,her birini dikkate alıyoruz.
    Inşallah herşey yolunda giderse, planladığımız gibi ve belirttiğim tarihte ürün ile tanışacağız. Sizleri, deneyimlemek üzere satış noktalarına bekliyorum. Sonrasında ki yorumlarınızı da mümkün olabilirse okumak isterim.

Tekrar teşekkür ederim.

ve Saygılarımla ,

Ufuk GÜRSOY

Bence şu yaklaşım bide harikulade.
    Sizede esenlikler saygılar iyi günler.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kısaca eksikleri söyleyelim o zaman. :)

1- Oled ekran yok
    2- Düşük pil kapasitesi
    3- Cat12 olabilecekken Cat6 gelen modem ve daha düşük internet hızı
    (her ne kadar 4.5g henüz gelmemiş olsa da alınan telefonu uzun süre kullanacak olanlar da var, ileride yetmeyebileceğini tahmin ediyorum)
    4- Kaliteli ses işlemcisinin bütünleşik olmaması

Ayrıca stabil yazılımla uzun süre güncel kalabilmeli. Tasarım kişiye göre değişir, bence fena değil.
    Ancak yukarıdaki eksikler benim için çok ciddi, tabi fiyatına oranlayarak alınabilir olup olmayacağına bakacağım.

(İşin garibi diğer rakipler de dört dörtlük ürün çıkarmadılar, hayal kırıklığı yaşıyorum)

Sevgili Erdi, Öncelikle sana ve tüm çalışma arkadaşlarına emekleriniz için teşekkür ederim. Kıymetli Kullanıcılarımız, Hepinize tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Bilmenizi isterim ki bu yorumlarınızın arasından geliştirmemiz gereken hususları alıyoruz ve ilgili birimler ile paylaşıyoruz. Bazı yorumlarınız ne kadar göreceli de olsa ki fiyat gibi, tasarım gibi,her birini dikkate alıyoruz. Inşallah herşey yolunda giderse, planladığımız gibi ve belirttiğim tarihte ürün ile tanışacağız. Sizleri, deneyimlemek üzere satış noktalarına bekliyorum. Sonrasında ki yorumlarınızı da mümkün olabilirse okumak isterim. Tekrar teşekkür ederim. Başarı ve Esenlik dileklerimle,ve Saygılarımla ,Ufuk GÜRSOY

Sn. Ufuk GÜRSOY ,

Piyasada satışa çıkacak olan LG G5 için tasarım kısmı göreceli olduğu için net birşey söylemeyeceğim şahsen çok beğenmedim.
    Ancak özellikler itibari ile muazzam ve takdir edilesi.
    Fiyatlandırma konusunda tanıdığımız bildiğimiz agresif politikaya sahip LG olarak sizlerden 1799 tl civarı bir fiyatlandırma beklemekteyiz.
    Çünkü modüler yapı ve dolgun fiyat olursa satın alım konusunda "x" markadan bir farkınız kalmayacak.
    Şahsen 1799 veya 1899 TL ye ürünü alsam extra modüler parçalarından ( aksesuarlarından ) yararlanmak adına bir imkanım olur. Bilhassa sadece LG müşterisi değil "x" firma müşterileri içinde tercih sebebi olacak ve isteyen kişi istediği biçimde kullanabilir durumda olacak .

Ben bir G4 kullanıcısı olarak G5 ürününüzü ve biz kullanıcılara sunacağınız skalayı merakla bekliyorum.

• quote:

Sevgili Erdi,

Tekrar teşekkür ederim.

ve Saygılarımla ,

Ufuk GÜRSOY

Moduler parcalari cok pahali gelecek + g5'in parcalari ön planda tutuluyir. Bu yuzden telefon fiyati 2300tl civari olmalidir. Yoksa s7 gibi bir secenek varken zerre kadar beyni olan g5 almaz. Ayrica cikarilabilir batarya cok buyuk bir avantaj degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse beğenmiyor ama şu anda G5 ve X Performance tasarımları benim favorim oldu. Yenilikler harika gözüküyor, umarım makul bir fiyattan çıkar da herkes faydalanır bu yeniliklerden.

• 2,5 Senedir G2 Kullanıyorum ilk çıktığı gün 2000 liraya almıştım şimdi sıfırı 600 TL Lg modellerinin tümü 1 2 yıl sonra %200 ucuzluyor G5 alacaklar sakin bi artislik yapmasın 1 sene sonra o telefon 1.200 lira olacak benin tavsiyem kesinlikle bekleyin
    Ayrıca G2 iş görmez diyenler var olum çatur çutur 4K video çekiyorum sıfır donma ne diyoruz siz?

• lg türkiye garantili g3'ler 1700-1800 lirayken çek, kupon kombolorayla 970 liraya g3 aldım. varsın paralel olsun, telefon bozulunca sen de kullanıcı hatasına yatıyorsun onlar da ona yatıyor. yarı fiyatına paralel ithalat alabiliyorsam almayıp ne yapacağım? avrupa'da 250 euro'ya abd'de 250 dolar'a sattığınız telefonu hala 1300 liradan aşağı görebilen yok. ksuura bakmayın da bir lg g3 kullanıcısı olarak o kadar para versem gidip g5'e de bakmam galaxy s7 varken. halep ordaysa arşın burada, samsung lg iel aynı fiyat seviyesidne olsa şahsen ben de lg almazdım. fiyat, performans ve illevsellik dengesini iyi yakalamak önemli, htc de canavar gibi telefon yapıyor ama satamıyor, çünkü fiyatlandırma politikası yanlış.

Orijinalden alıntı: Bay Small

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Small

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriSevgili Erdi, Öncelikle sana ve tüm çalışma arkadaşlarına emekleriniz için teşekkür ederim. Kıymetli Kullanıcılarımız, Hepinize tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Bilmenizi isterim ki bu yorumlarınızın arasından geliştirmemiz gereken hususları alıyoruz ve ilgili birimler ile paylaşıyoruz. Bazı yorumlarınız ne kadar göreceli de olsa ki fiyat gibi, tasarım gibi,her birini dikkate alıyoruz. Inşallah herşey yolunda giderse, planladığımız gibi ve belirttiğim tarihte ürün ile tanışacağız. Sizleri, deneyimlemek üzere satış noktalarına bekliyorum. Sonrasında ki yorumlarınızı da mümkün olabilirse okumak isterim. Tekrar teşekkür ederim. Başarı ve Esenlik dileklerimle,ve Saygılarımla ,Ufuk GÜRSOY
    Moduler parcalari cok pahali gelecek + g5in parcalari ön planda tutuluyir. Bu yuzden telefon fiyati 2300tl civari olmalidir. Yoksa s7 gibi bir secenek varken zerre kadar beyni olan g5 almaz. Ayrica cikarilabilir batarya cok buyuk bir avantaj degil.

Beyinden kastın ? Sendeki beyin mi oluyor? Bir kere samsung un ve lg nin htc ve elma olmak uzere neredeyse tum modellerini (en son s6 edge plus) kullanmıs biri olarak tek sey soylerim. Senin gibi beyni oldugunu zanneden gider samsung alır. Ama akıllı tüketici samsungu LG nin modellerine tercih etmez.Örneğin LLPDR4 ram kullanan ve piyasanın en guclu islemcisini barındıran s6 edge plus ve note 5 ile LG G4 karsılastırıldıgında ( s6 edge+ 2900 lg g4 ise 2150 TL den satısa girdi markete) LG G4 menu ve multi tasking de cok daha akıcı bir performans veriyor, kamerası daha iyi. Ne oldu senin gibi beyinli tuketicinin secimi? biz aldık beğinsizliğime 30 gun sövdüm sattım. Böyle abidik gubidik mesajlar atarak kendini yararlı biri gibi gozuktugunu sanıyorsun ama degilsin. Sırf metal unibody tasarım için 900 lira verdin ve 900 liraya gecinen aile var! O yuzden bana beyni olan samsung alır deme. Cunku sende beyin falan yok hacı!

g4, s6 edge + dan daha mı iyi diyorsun sen şimdi?

Donanımdan öte LG nin arayuzleri çok akıcı ve stabil. Stabilite deyince LG=HTC>Sony>Samsung vs. Onun icin G4'ün donanımı düşük olsada arayuzu bariz hızlı bütün samsunglardan.

• Bu telefon yılın en iyi amiral gemi telefonu oldu bence.

• Sana birseyler ogretmeye calisiyoruz ancak kimsenin dedigini dinlemiyorsun. Iki makale okusan kendine zarardan cok yararin olur. Belliki ilk cikan amoled ile ilgili birşeyler duymuşsun ve aklinda oyle kalmış. Attigim makalede note 5 ile v10'un beyaz rengi nasil gösterdiğine dair karsilastirma mevcut, bir goz gezdir. Kendini yipratma bu kadar fanatiklik iyi birsey değil. Ben kimseye samsung alin demiyorum bak. Simdi note 5'im var. Son 6 ay icerisinde lumia, iphone, note 4 kullandim hem de yillardir bunlara yazilim gelistiriyorum. Sen yine al g5'ini sonucta ben senin gibi kimseyi zorlamiyorum. Amacim sana birseyler ogrenmende yardimci olmak cunku her yazan seni bilgisiyle yeniyor ve yazdiklarin yanlis bilgiler ancak haberin bile yok. Kamerada megapiksel, sensordan daha onemli sanıyorsun; always on ips'de sarj goturmez saniyorsun; birkac saniye 850 nite cikabilen sonra isinip kendini dusuren parlakligi savunuyorsun, daha kucuk ekrani ve verimli amoled paneli ile 3000 mah bataryasi olan telefona karsi 2800 mah bataryali ips ve daha buyuk ekranli telefonu savunuyorsun; kulaklik ses kalitesi artti diye seviniyosun ama note 4'ten itibaren zaten samsung s ve note serisi wolfson ses cipi ile geliyor, sony ve htc desen en basindan beri cok kaliteli, lg g5 bu noktaya en gec erisen cihaz. Birkac sene geçsin, fanatikligin geçince acip birdaha oku bu yazdiklarini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 2 Mart 2016; 17:11:01 >

• quote:

Sevgili Erdi,

Tekrar teşekkür ederim.

ve Saygılarımla ,

Ufuk GÜRSOY

Ufuk Bey,

LG telefonları severek kullanan birisi olarak. Cok büyük umutlarla lanse edilen G flex telefonunuzu 1.5 sene kullandım. Ve kullandıgım en iyi cihazdı, zira ekran burning problemi yuzunden madur oldum. Aynı sekilde 1 ay once G flex 2 aldım bu sefer ekran sarılıgı yuzunden madur oldum. Ustune ustuk G flex 2 gibi en ust seviye bir telefona G4 ile degisim verdiler. ( G flex 2 bırakın G4 , V10 la bile aynı kefede duramaz, cunku islemci ve ram teknolojisi ayrıca curved ekran teknoloji farkı ile her zaman daha ust duzey bir cihaz olaran sayıldı) . Cihazlarınız guzel deneyim sunuyor zira keske satıstaki yatırımları, basarıları ve memnuniyeti satıs sonrasında da sağlamak için çalışmalar yapsanız.. Genelde Türkiyemizde bir tek LG değil tüm sirketler bunu yapıyor. Kendi fikrimi savunmakla birlikte asıl kalite üründen ziyade ürün satın alımdan sonra verilen hizmetle ölçülür. Umarım su servis ve degisim konularındaki maduriyetleri de en kısa zamanda gidermek icin güzel seyler yaparsınız.

Saygılar

• LG nin ekranı yanıyor. Sen uyu. Şu an ekranı yanık LG G2 kullanıyorum. Nabeeerrr..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.