Bildirim
LG G5'in Teknik Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Belli Oldu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gerçekten tasarım olarakta çok iyi olmuş bence -
-
g4 varken v10 fazlalıktı g5 de neymiş ;)
Şaka bir yana üzülürüm gerçekten bu ne hız bir g4 ü eskitelim v10 u eskitelim -
Yazı olarak da özellikler yazaydın hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
V10 neydi? Hani farklı kategorilerde de değiller hepsi Amiral statüsünde... Bit de G4 var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telaffuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
gerçekten tasarım olarakta çok iyi olmuş bence
Katılıyorum hocam -
-
quote:
Orijinalden alıntı: brynrdg
g4 varken v10 fazlalıktı g5 de neymiş ;)
Şaka bir yana üzülürüm gerçekten bu ne hız bir g4 ü eskitelim v10 u eskitelim
g2 varken g5 de neymiş :P :P :)
Değil mi hocam, ben daha g2'yi eskitemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: run...rabbt
Yazı olarak da özellikler yazaydın hocam
Buyur hocam
Ortaya çıkan sızıntılar ve birçok kaynağa göre LG'nin yeni üst seviye telefonunda V10'daki gibi çift ekran olmayacak. Yani bu olay V10'a özel diyebiliriz. G5'te ise 5.6 inç boyutunda 2K IPS LCD ekran bulunuyor olacak. İşlemci noktasında ısınma nedeniyle G4'te Snapdragon 810'u tercih etmeyen firma bu sefer Snapdragon 820'ye buyur edeek ve haliyle Adreno 530 grafik işlem birimine de sahip olacak.
Bellek konusunda netlik hiç olmamasına rağmen 3GB RAM yerine V10'dan sonra G5'te de 4GB RAM kullanacağına da kesin diyebiliriz. Hani bir çılgınlık yapıp 5GB ile falan çıkacağını sanmıyorum. Bunun yanı sıra 32GB ve 64GB depolama seçeneklerini barındıracak olan cihaz ayrıca 21MP çözünürlüklü, lazer otofokus, OIS, çift led ve 4K desteği gibi G4'te bulunan özelliklerin de yazılımsal bazda geliştirilmiş bir kamera ile gelecek. Ön kamera noktasında 8MP ile devam edecek olan firma aynı zamanda iris tarama özelliği de getirebileceği konuşulanlar arasında.
Hızlı şarj ve parmak izi okuyucu gibi özelliklerin de bulunacağı cihazda düşük bir ihtimal de olsa tasarımsal yenilik de gelebilir. Bunu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Son olarak da tanıtım tarihinden bahsedecek olursak LG G5'in artık %90 gibi yüksek bir ihtimalle Mobil Dünya Kongresi'nde yani Şubat 2016'nın sonlarında Barcelona'da tanıtılacağını söyleyebiliriz. (Ocak sonu olan CES'te büyük ihtimalle yine G Flex 3 gelecektir)
-
quote:
Orijinalden alıntı: OmC43
V10 neydi? Hani farklı kategorilerde de değiller hepsi Amiral statüsünde... Bit de G4 var.
Anlayamadım doğrusu -
quote:
Orijinalden alıntı: şazenuş
Telaffuz
Abii yapmayın ya ahahahahhahahahahahhaashfdgf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X