Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
536.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G5 H850TR için sonunda oreo güncellemesi yayınlandı.

Haberin yayınlanmasından bu yana 8 ay geçmiş :)

LG'den G5 ve V20 sahiplerine Android Oreo müjdesi
  • Pil tasarrufuna alınca cihaz çok hızlı çalışıyor, çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Pil tasarrufuna alınca cihaz çok hızlı çalışıyor, çözemedim.
    Aslında aynı. Sadece animasyonlar oynamıyor. Bu yüzden hızlı geliyor. :)

• Pille ilgili herhangi bir değişiklik olmadı ghost ekran halen devam ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Widget'ler kısmına Optimize Et gelmiş, tavsiye ederim.
  • bluetooth kullanırken 3 kere uygulama kapat ekranı geldi. Tekrakr açılıp kapandı.. Bazı uygulamalarda da hata veriyor. galiba bende oturmadı yazılım
  • H850TR kullanıcılarına hayırlı olsun diyelim Oreo güncellemeniz gelmiş. 30A gelmesi kötü olmuş. H850 ye verilen 30A kötüydü. şarj açısından tatmin edici değildi. ama 30F ile çok stabil ve şarj açısından güzel bir yazılım yapmışlar. tavsiyem 30F e kadar idare edin :D sanırım 2 aya kadar verirler. H850 ye 30A dan 2 ay sonra vermişlerdi.
    G5 telefonuna yeni ana kart alıp imei yükletecek arkadaşlara bir bilgi vereyim. yaklaşık 3 aydır mecburen nougatta kullanıyordum. telefoncu oreo yüklersen kesinlikle imei sıfırlanır demişti. bugün göze aldım ve oreo yükledim. imei silinmedi
  • @ONUR.U

ghost bende arttı güncellemeden sonra. nougat'tayken uygulama filtre uygulaması kullanınca fark edilmeyecek seviyedeydi. şimdi filtreye rağmen ghost oluşuyor. ekran değiştirmeyi düşünüyorum.

@Canceylan0707

aynısı benim de başıma geldi. arabada bluetootha bağlanmaya çalışırken arka arkaya kapandı. sonra tekrar yaşamadım ama aynı sorunu.

@MedBoy

bir daha güncelleme filan vermezler. 30f geleceğini sanmıyorum ben. buna bile şükür. ben hızlı şarj ve gps sorunu yüzünden marshmallow'a dönmeyi düşünüyordum aynı gün oreo çıktı. telefon piyasası bu kadar çıldırmasaydı çoktan değiştirmiştim g5'i.
  • Ben bu kadar rezil bir güncelleme görmedim. Kulaklık takılıyken durdur başlat butonu gecikmeli, arama yapmadan önce t9 ile yazarken isimler gecikmeli geliyor, şarj hızlı gidiyor, ghost screen olayı arttı, Tema daha kötü klasöre tıklayınca klasörün olduğu yerden değil de ekranın tam ortasına geliyor uygulamalar tekrar ona parmak götürmekle uğraşıyorsunuz, GPS çözüldü sanırım tek iyi yönü o.
    Özetle henüz güncellememiş olanlar güncellemesin bence çok kötü. iyi günler.
  • Bende h850 var gittigidiyordan almıstım teli. İsrailden gelme sanırım. Hala güncelmeme gelmedi. Pc ye mi bağlamam gerekiyor telefonu acaba

• TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    dostum o kadar kötü değil ya. hard reset yaptın mı? yapmadıysan mutlaka yapmalısın.

@ONUR.U 30F gelir. karamsar olmayın bence. 30A geldiyse 30F de gelir. biraz sabır göstermelisiniz.
  • Ya cihazlar arasında donanımda farklılıklar mı vardır ne..
    Benim yeni güncelleme ile ghost ekran kalmadı garip şekilde :) gğncelleme öncesi ciddi bir ghost ekran sorunu vardı..bazı arkadaşlar daha da arttı demiş. Yukardaki bir arkadaşa katılıyorum sanki yeni telefon almışım gibi oldu şahsen memnunum şimdilik...

Görüntülü arama yapamayan arkadaş o aramalar LG ile LG telefon arasında mümkün diye biliyorum. Samsung telefonlar arasında normal arama fiyatına görüntülü arama yapılabilmesi gibi bir durum. Belki yanlış biliyorumdur ama

Ancak şimdi aklıma geldi telefonla görüşme kalitesi azaldı gibi ben de hd görüşmeyi kapattım anlayamıyordum karşıdakini operatöeden mi telefondan mı bilemedim. Önceden de sıkıntılıydı ama daha sıkıntılı hale geldi gibi. Eğer güncelleme ile ilgiliyse kötü zira sonuçta telefonun temel kullanım amacı görüşme yapmak dimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 2 Mart 2019; 21:43:7 >

• Arkadaşlar bu cihaz hala alınırmı? Kart puan vs 750 TL ye teşhir bulabiliyorum. Halihazırda Honor 8 kullanıyorum. Bana yetiyor cihaz ancak sürekli ekran kırıyorum. Oyun oynamam. Ve en önemlisi ele oturan G5 gibi küçük telefon istiyorum zira parmaklarım kısa. Ghost screen dışında da kronik bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla, özellikle oreo güncellemesi sonrası. Ne dersiniz?

• Güncelleme detayların da konfor görünümünde mavi işık filtresini 10 kademe değiştirebilmekten bahsedilmiş.
    Olmayan özelliği varmış gibi mi göstermiş bu Lg?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz Alper

Arkadaşlar bu cihaz hala alınırmı? Kart puan vs 750 TL ye teşhir bulabiliyorum. Halihazırda Honor 8 kullanıyorum. Bana yetiyor cihaz ancak sürekli ekran kırıyorum. Oyun oynamam. Ve en önemlisi ele oturan G5 gibi küçük telefon istiyorum zira parmaklarım kısa. Ghost screen dışında da kronik bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla, özellikle oreo güncellemesi sonrası. Ne dersiniz?
    Honor 8'den gecmezdim ben olsam. Ghost screen haricinde GPS sorunu var. GPS bir sure sonra nanay. Snapdragon 820 de eskidi artik.

• arkadaşlar android 8 güncellemesinden sonra antutu kurdum ama gpu testinde hep donuyor loading de kaliyor
    neden olabilir acaba?
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle oreo hayırlı olsun. Bir sorum olacak temiz kurulumu nasıl yapmalıyım?

Önce 8 e yükseltip format mı atmalıyım, yoksa 7 de iken format atıp 8 e mi yükseltmeliyim?

Hangisi daha iyi olur? cevaplarsanız sevinirim.
  • msp50 M kullanıcısına yanıt
    üzerinde kurulu olanın bir önemi yok. lg up ile direk kuruyorsun, ardından hard reset
  • Arkadaşlar bana güncelleme hala gelmedi
    Sorun ne olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

dostum o kadar kötü değil ya. hard reset yaptın mı? yapmadıysan mutlaka yapmalısın.

@ONUR.U 30F gelir. karamsar olmayın bence. 30A geldiyse 30F de gelir. biraz sabır göstermelisiniz.
    Hard reset yapmadım çünkü güncellemeyi yayınlayan LG bana yapmamı söylemedi. O kadar hesap bilgi vs. varken ben LG ye güvenip yazılım güncellemesini indiriyorum ve karşılaştığım durum bu. Bence saçmalıktan öte değil. Hard reset yapmak benim için kötü olacak
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.