Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
93
Favori
532.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG yazılımı ile bilgisayardan indirerek kurdum (telefondan çok ağır iniyordu) sonrasında da hard format attım. Ona rağmen yağ gibi kaydığını söyleyemem takılma yok ama nasıl anlatayım sanki 100hz monitörden 60hz monitöre geçilmiş gibi. Bir de güncelleme ve format esnasında pili çok ısındı ve daha önce hiç meşhur geçici ghosting sorunu olmamışken şimdi var, umarım telefonun soğumasıyla birkaç güne yine kaybolur. Pil performansı için ancak akşama bişiler söylenebilir.
  • dün akşam 19:00 civarı oreo ya geçiş yaptım ama sonrası hüsran; uygulama ikonlarını basılı tutup yerini değiştiremiyorum ve uygulamalar butonu iki taneye çıktı birini kaldıramıyorum. uzun süreli basıp widget ları açıyorduk şimdi böyle bir fonksiyon yok. üsstteki hava durumu panelini basılı tutup " kaldır" demek istiyorum ama olmuyor ..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    LG yazılımı ile bilgisayardan indirerek kurdum (telefondan çok ağır iniyordu) sonrasında da hard format attım. Ona rağmen yağ gibi kaydığını söyleyemem takılma yok ama nasıl anlatayım sanki 100hz monitörden 60hz monitöre geçilmiş gibi. Bir de güncelleme ve format esnasında pili çok ısındı ve daha önce hiç meşhur geçici ghosting sorunu olmamışken şimdi var, umarım telefonun soğumasıyla birkaç güne yine kaybolur. Pil performansı için ancak akşama bişiler söylenebilir.
    100 hz monitörden 60 hz e geçiş örneği çok yerinde tarif etmek isteyip edemediğim bir diğer sorun.
  • ahmetdeniz83 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan ana ekran kısmında sadece ana ekran yerine ana ekran ve uygulamalar menüsünü seçerseniz bu özellikler aktif oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Ayarlardan ana ekran kısmında sadece ana ekran yerine ana ekran ve uygulamalar menüsünü seçerseniz bu özellikler aktif oluyor.
    Cok tesekkur ederim dediginiz gibi yaptim ve halloldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefondan kontrol ettiğimde hala en son yazılım sürümünü kullanıyorsunuz diyor.
    LG Bridge kurdum pcye ordan da güncelleme var dedi indirdi ama kurulum sırasında hata verip durdu.

    Bazı modellere henüz gelmemiş olma ihtimali var mı?
    LG G5 H850TR kullanıyorum
  • Formatsız güncelledim keşke yapmasaydım. O kadar kötü ki. Isınmayan telefon 5 dk oynayınca ısınmaya başladı. ısıncan kasılıyor . ekran görüntü formatları büyüdü küçülmüyor. Kendi kendine tema sorunu oluyo. Şarj ısınca telefon cok fazla inmeye başladı.

    eski sürüme nasıl dönebilirim yardım edermisiniz ?
  • Canceylan0707 C kullanıcısına yanıt
    Zaten bu güncelleme formatsız halde geldi. Bilgisayardan da kursanız, telefona da indirip kursanız her türlü mevcut işletim sistemi üzerine kurup onu güncelliyor. O nedenle sorunlar yaşıyorsanız hemen yedeklerinizi alıp hard format atın derim.
  • arkadaşın gps bozuktu güncellemeden sonra düzeldi sorunu olanlar denesin derim.
  • Şu an için güncellemeden memnunum. Format atmadan kurdum. Pil performansı hissedilir derecede arttı. Sabah sekizde çılardım şarzdan şu saat oldu %33 e düşmüş. Önceden en az 1 kez şarza kotmultum. Ara yüz vs de şahsen çok hoşuma gitti. Kurulumdan sonra sistemin kendine gelmesi bir kaç dakika sürüyor. Sonrasında sıkıntı yok. Simgeleri tutup taşımakta vs de de bir sıkıntı yok bende. Üstlerine basınca çılan menüler de hoş olmuş

    Garip bir şekilde yukarıdaki arkadaşın bahsettiği şekilde gps hemen bağlandı ve çalışıyor görünüyor. Araçla giderken denemedim henüz. Eğer düzeldi ise demek ki sorun yazılımsaldı ve şimdiye kadar çözümsüz bırakmaları kabul edilebilir değil doğrusu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 1 Mart 2019; 15:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunu yaşayanlar pil kullanımına bakın. Bende Fotoğraflar uygulaması yedekleme yapıyor olmamasına rağmen %17 pil harcamıştı saçma bir şekilde. Uygulamayı devre dışı bıraktım ve ısınma sorunu düzeldi.
  • caglacicek kullanıcısına yanıt
    Bende de hala son sürüm diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hard reset yapmadan güncelleme yapmıştım bir hafta sonra mobil internette bağlantı sorunu yaşamıştım. hard reset yapınca sorun ortadan kalktı güncellemeyi kuracaksanız format atın. Pil konusunda hiçbir değişiklik olmadı. GPS sorunu düzeldi. Kameraya yeni özellikler eklenmiş( gif oluşturma)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdeniz83

    dün akşam 19:00 civarı oreo ya geçiş yaptım ama sonrası hüsran; uygulama ikonlarını basılı tutup yerini değiştiremiyorum ve uygulamalar butonu iki taneye çıktı birini kaldıramıyorum. uzun süreli basıp widget ları açıyorduk şimdi böyle bir fonksiyon yok. üsstteki hava durumu panelini basılı tutup " kaldır" demek istiyorum ama olmuyor ..
    Ben uzun bir süredir Nova Launcher kullanıyorum. Bu dediklerinizin hiçbiri yok bende. Tavsiye ederim.




  • bekleyememiş v30 f sürümü yüklemiştim daha önce.. şimdi bunu yüklemeye değermi bilemedim
    tr versiyon v30a linkini buraya koyuyorum;
    https://lg-firmwares.com/downloads/downloader.php?fileid=18177&hash=7ed647ae6f2211cb86d472bbbc2770b4
  • ahmetdeniz83 A kullanıcısına yanıt
    bu ekran easyhome ekranı. ayarlar > ekran > ana ekran > ana ekran tipini seç > ana ekran ve uygulama çekmecesi yapmanız lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bamberg

    bu ekran easyhome ekranı. ayarlar > ekran > ana ekran > ana ekran tipini seç > ana ekran ve uygulama çekmecesi yapmanız lazım.
    Evet duzeldi ve sarz da hissedilir bir duzelme var bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye sürümünü yükledim bende Oreo yu.
    Türkcell kullanıyorum,görüntülü aramayı aktif edemiyorum.
    Halbu ki bu telefon operatör üzerinden görüntülü aramayı destekliyor.
    Hatta görüntülü aramayı hat üzerinden aktif edemesem de yine de denedim.,resimdeki gibi arıyor fakat karşı taraf açınca normal sesli arama ya dönüyor. Volte açık.
    Acaba sorun nerede Türkcelde mi, telefondamı yada Lg de mi?




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burockerdogan

    Isınma sorunu yaşayanlar pil kullanımına bakın. Bende Fotoğraflar uygulaması yedekleme yapıyor olmamasına rağmen %17 pil harcamıştı saçma bir şekilde. Uygulamayı devre dışı bıraktım ve ısınma sorunu düzeldi.
    Bende de hopi uygulamasını rapor etti yeni işletim sistemi,arka planda %10 şarj yemiş,kaldırdım başlarım hopisine dedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon guncellemeden sonra güzel oldu. Yeni telefon almışım gibi. Şimdilik akıcı, sikıntısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.