Şimdi Ara

Lg g4 hepsiburada.com'dan alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.com vatan bilgisayar, teknosa, bimeks vb. teknoloji marketlere göre çok daha ucuza satıyor bunun sebebi nedir sonra alımlar kredi kartı ile mi oluyor, güvenilirliği nedir, parayı peşin verip kargo mu bekliyoruz? Türkiye garantili demenin Vatan bilgisayardan almakla farkı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

Hepsiburada.com vatan bilgisayar, teknosa, bimeks vb. teknoloji marketlere göre çok daha ucuza satıyor bunun sebebi nedir sonra alımlar kredi kartı ile mi oluyor, güvenilirliği nedir, parayı peşin verip kargo mu bekliyoruz? Türkiye garantili demenin Vatan bilgisayardan almakla farkı ne?

Ben aldım sıkıntı yok, ithalatçi garantili. Tek farkı ithalatçıların farklı teknik servisi var lg bakmıyor.
  • bende aldım 1400 ken aldım şimdi daha da düştü. paralel ithalat.

zaten tahtakalede 3-5 e yapıyorlar cihazlar da kolay kolay bozulmuyor kronik sorun da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

bende aldım 1400 ken aldım şimdi daha da düştü. paralel ithalat.

zaten tahtakalede 3-5 e yapıyorlar cihazlar da kolay kolay bozulmuyor kronik sorun da yok.

Kronik sorunu olan bir cihaz hocam hemde birden çok. Bootloop ve Ghost Screen sorunları başı çekiyor. Bunlardan daha başka sorunlarda çıkabiliyor. Altaki linkten sorunları görebilirsinişz

Bootloop : http://forum.donanimhaber.com/m_113937740/tm.htm , http://shiftdelete.net/lg-g4-uzerinde-boot-sorunu-yasaniyor-68073

Ghost Screen : http://forum.donanimhaber.com/m_114111685/tm.htm

Tavsiyem g4 alıcaksanız TR garantili almanız paralelden uzak durmanız. TR garantili cihazlarda değişim tamir vs işlemleri daha hızlı ve kesin oluyor

• Arkadaşlar aşağıdaki link'te HepsiBurada.com'da satılan LG G4
    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

fiyatı : 1250 TL - Satıcı:HepsiBurada

Diğer teknoloji marketlerde bu telefon 1900-2000 TL civarında.
    Şimdi bu telefon alınır mı alınmaz mı? Alınmaz ise neden?
    Arada 650-750 TL fark var. E satıcı da hepsiburada.com'un kendisi, yani başka bir firma falan değil.

Bu durumda sorun yaşar mıyız? Alıp da sorun yaşayan var mı ya da tam tersi bu şekilde hepsiburada.com'da alıp da memnun kalan var mı?
    Beni bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

Arkadaşlar aşağıdaki link'te HepsiBurada.com'da satılan LG G4
    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

fiyatı : 1250 TL - Satıcı:HepsiBurada

Diğer teknoloji marketlerde bu telefon 1900-2000 TL civarında.
    Şimdi bu telefon alınır mı alınmaz mı? Alınmaz ise neden?
    Arada 650-750 TL fark var. E satıcı da hepsiburada.com'un kendisi, yani başka bir firma falan değil.

Bu durumda sorun yaşar mıyız? Alıp da sorun yaşayan var mı ya da tam tersi bu şekilde hepsiburada.com'da alıp da memnun kalan var mı?
    Beni bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.

Ben de sordum hb ye. Bi sorun olduğunda doğrudan bizimle muhatap olacaksınız dedi. Yani ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum, koskoca hb adını karalamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamir icin hepsiburadaya gonderiyorsunuz ucretsiz gonderi koduyla.. Garanti firmasi evo bilisim..cihazin arkasinda duruyorlar ama cihazlar sanirim arabistandan geldigi icin adaptoru farkli donusturucu almak gerekiyor..

Tabi karsinizda daha resmi bir muhattap bulmak istiyorsaniz lg turkiye garantili almak daha mantikli.. Hani cebim yerine kafam rahat olsun diyenler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    bootloop olursa zaten alır almaz verirsin geri ona hiçbir servisin birşey diyebileceğini sanmıyorum. dediğin gibi gecikmeler olabilir ama neticede çözülecektir.
    400 lira fark için biraz gecikme olması makul bence.

burn-in olayı ise çok yabancı olduğum bir konu değil. daha önce plazma tv kullandım. ntv falan izleyince birkaç saat sonra altdaki kayan yazının izi dururdu bir süre orada.
    hoş bir görüntü değil ama telefonda saatlerce aynı görüntü kalması da çok olası değil.

açıkçası kronik sorun diyince nexus 4 deki gibi sürekli kırılan arka cam, bazı telefonlardaki gibi ter ile bozulan anakartlar veya sürekli bozulan usb slotu gibi şeyler geliyor aklıma.
    böyle telefonların milyon sattığı piyasada aşırı koşullarda burn-in olan ekranlı bir telefonun satması çok normal bence.

son olarak biraz bakınca birçok amoled ekranda da burn-in sorunu yaşandığını görebilirsin. normal kullanıcının kolay kolay yaşayabileceği bir sorun değil bu. daha çok mağaza da açık bekleyen telefonların kaderi gibi.
    https://www.youtube.com/watch?v=usSOke6p8ig

• quote:

bootloop olursa zaten alır almaz verirsin geri ona hiçbir servisin birşey diyebileceğini sanmıyorum. dediğin gibi gecikmeler olabilir ama neticede çözülecektir.
    400 lira fark için biraz gecikme olması makul bence.

burn-in olayı ise çok yabancı olduğum bir konu değil. daha önce plazma tv kullandım. ntv falan izleyince birkaç saat sonra altdaki kayan yazının izi dururdu bir süre orada.
    hoş bir görüntü değil ama telefonda saatlerce aynı görüntü kalması da çok olası değil.

açıkçası kronik sorun diyince nexus 4 deki gibi sürekli kırılan arka cam, bazı telefonlardaki gibi ter ile bozulan anakartlar veya sürekli bozulan usb slotu gibi şeyler geliyor aklıma.
    böyle telefonların milyon sattığı piyasada aşırı koşullarda burn-in olan ekranlı bir telefonun satması çok normal bence.

son olarak biraz bakınca birçok amoled ekranda da burn-in sorunu yaşandığını görebilirsin. normal kullanıcının kolay kolay yaşayabileceği bir sorun değil bu. daha çok mağaza da açık bekleyen telefonların kaderi gibi.
    https://www.youtube.com/watch?v=usSOke6p8ig

Hocam yakın arkadasımın basına geldi cihaz 1 ayı dolmadan bootloop oldu hb gönderdi cihazı değişim beklerken cihazı yolladılar teknik servise falan anakartı değişti falan sureç 2 ayı buldu. TR garantili cihazlarda bire bir sıfır cihaz veriyorlar bekleme suresi hem daha kısa alıcak olan arkadas bunlarıda göz önunde bulundurmalı bence

• kimden garantili olursa olsun 20 iş günü yani bir aylık süre içinde teslim edemezlerse iade alabiliyorsun diye biliyorum.
  • quote:

kimden garantili olursa olsun 20 iş günü yani bir aylık süre içinde teslim edemezlerse iade alabiliyorsun diye biliyorum.

sim kartı takılmamış olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

kimden garantili olursa olsun 20 iş günü yani bir aylık süre içinde teslim edemezlerse iade alabiliyorsun diye biliyorum.

sim kart takılması durumunda cayma hakkından mahrum kalıyorsun. cayma hakkı cihazın herhangi bir sorunu olmasada almaktan vazgeçmen anlamına geliyor. 14 gün süre içinde geçerli.

benim bahsettiğim garanti süresi. garanti kapsamında tamir edilen cihazlar 20 iş günü içinde teslim edilmek zorunda. süreyi aşarlarsa paranın iadesini isteyebilirsin.
    motorlu taşıtlar dışındaki tüm garantili ürünlerde böyle işliyor sistem

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

azami diye aratıp okuyabilirsin. 30 gün yazar sonradan 20 ye düşürüldü.

bu yasayı hiç deneme şansım olmadı deneyen arkadaşlar varsa daha iyi aydınlatırlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

sim kart takılması durumunda cayma hakkından mahrum kalıyorsun. cayma hakkı cihazın herhangi bir sorunu olmasada almaktan vazgeçmen anlamına geliyor. 14 gün süre içinde geçerli.

benim bahsettiğim garanti süresi. garanti kapsamında tamir edilen cihazlar 20 iş günü içinde teslim edilmek zorunda. süreyi aşarlarsa paranın iadesini isteyebilirsin.
    motorlu taşıtlar dışındaki tüm garantili ürünlerde böyle işliyor sistem

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

azami diye aratıp okuyabilirsin. 30 gün yazar sonradan 20 ye düşürüldü.

bu yasayı hiç deneme şansım olmadı deneyen arkadaşlar varsa daha iyi aydınlatırlar

daha önce bi arkadaşımın one x cihazı gitmişti 20 günü geçti diye para iadesi verelim demişlerdi o da acelem yok diye almamıştı yeni telefon geldi. garantisi kvk.

• bayarmc B kullanıcısına yanıt
    Sakin ha sakin bu gerizekalilardan telefon felan almayin ben lg g4 aldim telefon bütun oyunlarda kasiyor.ve media markta gittim orjinal telefonla karsilastirdim. Bi de ne goreyim parlakliklar farkli benim telefon yaninda sönuk kaliyo. Yani sakin hepsiburadadan almayin aldim bin pismanim param haram zikkim olsun bilseydim almazdim.

• Hepsiburadadan telefon felan almayin hele oyun oynamak isteyenler lg g4 aldim hepsiburadadan asphalt 8 vegas gangsteri felan hepsi kasiyor.ve de ekrani tr garantililerle ayni deil yan yana karsilastirdim ekran daha sönük.

• sorun olmaz hocam 1 hafta önce anneme lg g3 stylus aldım ithalatcı garantili telefonu gayet güzelm memnun sıkıntı çıkmadı herşeyi sağlam ithalatçı garantili yani adamlar diyor garatisi biziz sorun olmaz alabilirsiniz
  • Alınır.Ama mutlaka Lg Türkiye garantili olmalıdır.Eğer ithalatçı olanı alırsanız garanti sorunu yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 4 Mayıs 2016; 13:45:18 >
  • ithalatçı garantili almayacaksan hb ile uğraşmana gerek yok
  • Ithalatci garantili siparis verdim, 10 gun olacak neredeyse hala telefon yok ortalarda. En gec 3 unde kargoda 5 inde kargoda diye oyalayip duruyorlar. Bi daha hb dan bisey alirken 5 kere daha dusunurum, sacma sapan is yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuk156

Sakin ha sakin bu gerizekalilardan telefon felan almayin ben lg g4 aldim telefon bütun oyunlarda kasiyor.ve media markta gittim orjinal telefonla karsilastirdim. Bi de ne goreyim parlakliklar farkli benim telefon yaninda sönuk kaliyo. Yani sakin hepsiburadadan almayin aldim bin pismanim param haram zikkim olsun bilseydim almazdim.

Eyvallah arkadaşım sağol.

Bu yorumun üzerine, ben de almamaya karar verdim, çünkü söylediklerin ciddi problem.
    Biraz daha üzerine para ekleyip orijinal bayisinden almak lazım.

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.