Şimdi Ara

Lg g4 Ghost Screen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 6 7 aydır telefonu kullanıyorum, forumlarda dolasırken bu kronik sorunu fark ettim ve telefonun ekranın bi sure full parlaklıkta bıraktım ve sorunun bendede oldugunu gordum. 6 ayı gectigi icin degisim olmaz diye duydum tamir gormesini de istemiyorum sizce ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şoşo kullanıcısına yanıt
    Tamir görmesini istemiyorsanız bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Tamir görmesini istemiyorsanız bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.

Denemekten zarar gelmez degisim olabilir.

• ürünün garantisi halen devam ediyor ise Ve lg türkiye garantiliyse Bi çözüme ulaşırsın çünkü lg de bu sorunun farkında Yardımcı olurlar sana. Ya yeni cihaz verirler yada bu sorunu halledicek bişey yaparlar. Ha hiç ugrasamam diyorsan öyle kullancaksın.
  • Yaptığın şeyin aynısını yaptım geçen hafta ama şu durum var ghost screen kalmıyor ekranda geçiyor hemen . Servise göndereceksin herhangibir görüntü olmama ihtimali var ben bu şekilde kullanmaya devam etsemmi diye düşünüyorum .
    Bootloop olacak zaten o zaman seve seve göndereceğiz
  • İzin resmini cekip cihaz ile birlikte gonderdim skysa değiştirmesinler :) ha bu arada benim servis nalet teleservice ama sonuna kadar mucadele edicem.

Teleservice kadar iğrenç,leş,kötü bir teknik servis anlayışı zor bulunur. Ya adamlara sıfırını 899 tlye aldığım lumia telefonu göndermiştim bakım yapsınlar bi temizlesinler diye adamlar yüzsüz ve müşteriyi öpmeye çalışan lugatla HİÇ UTANMADAN "1280" TL servis ücreti talep ettiler . Karaktersizler şuan sıfırı 499 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Optimus 4X HD P880
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    katiliyorum hocam, tek seferde degisim olucagini sanmiyorum şayet diretirlerse once guzellikle gider konusurum yine devam ederlerse kabalasmak lazim aslinda cihaz lg tr garantili bunu hangi servislere gonderebilirim.

LG TR garantiliyse neden o karakter yoksunlarına gönderdin ? Vintek var onları neden tercih etmedin ?
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    aldigim yer gondermis, nereye gidecegini bilemedim.

İnşallah sıkıntı çıkmadan istediğiniz şekilde cevap alırsınız ne diyelim . Aldığınız yer demekki teleservice ile anlaşmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurkan58

İnşallah sıkıntı çıkmadan istediğiniz şekilde cevap alırsınız ne diyelim . Aldığınız yer demekki teleservice ile anlaşmalı.

İnşallah, bugun arayacagım neticeyi ogreniriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.