Şimdi Ara

LG G4'e sertleştirilmiş cam takıyoruz 'Nillkin 9H sert cam' inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi yöntem çok yanlış, cam sil yada gözlük temizleme spreyi var ise yoksa nemli bezi işlemi yapılan yüzeye sürüp tozu temizlemek yada arındırmak gerekiyor. Cam jelatinini tutuş çok önemli parmaklarınız hiç bir şekilde dokunamayacak yapışkan yüzeydeki jelatini sökerken hemen yapıştırmak gerekiyor, bandı sağlı sollu üstüne yapıştırıp içinde toz kalırsa band yardımı ile kaldırın. Tırnak kullanırsanız jelatin izli ve yapişmayacaktır.

• ancak bu kadar kötü takılabilirdi

• Bende Nexus 5 için almıştım ancak ürün üretim hatalıydı,güneş ışığı altında alt tabakanın komple çizikler içinde olmasından ötürü o çizikler parlıyordu ekranı göremiyordum.Ayrıca temperli camlar çok kalın duruyor,Jelatinler gene bir derece gözükmüyor. Kamera ve ahize için malzemeden sağlam çalmışlar

• g4 mükemmel.ötesi kamerasıyla mesut abimizide etkilemişti zaten ve görüldüğü üzere kullanıyor kendisi

• Ben de ekran camı değiştirilecek sandım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada G4 e cam mı yok:)

• Note-5'e de takın. 2 farklı ekran camı kullandım ikisi de ekrana oturmadı, Note-5 konusunda başkaları da şikayet ediyor bu konudan. sanırım ekrana tam oturan bir cam yok piyasada note-5 için.
  • ASMR olmuş :D

• Abi normalde LG G4 için Spigen Slim Armor sipariş ettim ama seninkini de görmek istiyorum. LG G4 e yaptığın incelemeler için teşekkürler. Sayende ekran camını bulmuş oldum.
  • İncelemeden sonra 3 kişi daha Türkiyeden sipariş vermiş. Alışveriş konusunda dikkat etmemiz gereken bir incelik varsa lütfen belirtir misiniz ?
    LG G4'e sertleştirilmiş cam takıyoruz 'Nillkin 9H sert cam' inceleme videosu
  • Üretici firmaların fabrika çıkışlı tempered glass uygulanmış tlf seçeneği olsa ,hem son kullanıcı , hem tempered glass satıcısı ( cok daha fazla satış olur.)memnun olur;hem istihdam artışı ( minik elli çinli kızlar ) sağlanır gibime geliyor.Montaj hattına havası alınmış bir kabinle bu uygulamayı yapacak robotlarda firmasına bağlı olarak eklenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Abi yöntem çok yanlış, cam sil yada gözlük temizleme spreyi var ise yoksa nemli bezi işlemi yapılan yüzeye sürüp tozu temizlemek yada arındırmak gerekiyor. Cam jelatinini tutuş çok önemli parmaklarınız hiç bir şekilde dokunamayacak yapışkan yüzeydeki jelatini sökerken hemen yapıştırmak gerekiyor, bandı sağlı sollu üstüne yapıştırıp içinde toz kalırsa band yardımı ile kaldırın. Tırnak kullanırsanız jelatin izli ve yapişmayacaktır.

Bugün Eiroo dan aldığım dayanıklı cam geldi. Az önce Z2 telefonuma taktım yanlardan bantla sabitledim ekrana oran olarak. Sonra ıslak mendil ve kuru mendiliyle temizledim. Ekran tertemiz oldu ve akabinde camın alt kısmını çekip ekrana kapattım. Çok güzel oldu sanki kendi ekranı gibi orantı olarak en ufak bir terslik yok. Ama gel gelelim bir baktım milim uzunluğunda tek bir kılcal kalmış canım altında telefonun an alt kısmında. O kısımda ne dokunmatik yüzey ne de tuş var fakat ben şimdi onu biliyorum ya, işte gözüm ona gidiyor. Bu ürünle yapışkanlı kağıt gelmedi. Şimdi dayanıklı camın üstüne bant yapıştırıp camı az çekip hemen altından o kısmın ekranını mı temizlesem diye düşünüyorum fakat onu yapayim derken daha çok kılcal toz vs gelebilir. Ne yapsam yahu!

• Neleri yapmamamız gerektiğini öğrenmiş olduk sayesinde!:)

• Merhaba, sensör kapatması sorun çıkarıyor mu ben de merak ediyorum.
    çinden sipariş etmeyi planlıyorum da:http://tr.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-9H-HD-Clear-For-LG-G4-Tempered-Glass-Protective-Film-For-LG-G4-Screen/32376418617.html?detailNewVersion=4
    ya da buff alabilirim henüz karar vermedim.
  • 2-3 sene önce nilkin silikon bir kılıf almıştım ve kısa süre içinde sararmıştı.kafamda o zamandan beri kalitesiz imajı var.umarım kendilerini geliştirmişlerdir.

bunun yanında temperli cam alırken ön kameranın açıkta kalması sanırım önemli.cam üzerini kalıyorsa kenardaki kavis çekiln fotoğrafların kenarlarında deformasyon yapabiliyor.temperli camın yuvarlatılmış kenarları ışığı kırıyor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Aralık 2015; 11:51:43 >
  • phinthy P kullanıcısına yanıt
    Attığınız linkteki ekran koruyucu sensörü kapatmıyor sanırım..
  • Paylaşım İçin Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: osmanliaskeri

quick circle kılıf da bekliyoruz

Kablosuz şarj eklentisi ve kılıf da yolda gelecek hafta siteye koyarız inşallah.

Kablosuz şarj ile ilgili incelemeyi yayınladınız mı acaba? Bulamadım da
  • Arkada?lar merhabalar öncelikle;
    LG G4 cihazymda ciddi bir ysynma var konu?ma yaparken resmen kula?y my yakacak gibi sebebini bilenler yardymcy olursa sevinirim.
  • Emeğe saygı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.