Şimdi Ara

LG G3 Wifi ve Bluetooth uygulamalarını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonum wifi veya bluetooth'a bağlanmaya çalıştığında ısınıp baştan başlıyor. Hard reset attım 3 kez, android 5'ten 6'ya yükselttim, öyle de resetledim ancak sorun onla alakalı gözükmüyor. Wifi-Bluetooth çipinde problem olduğunu düşünüyorum. Telefoncular 100-150 lira arası masraf çıkarıyor. Anakart değişimi de 300-400 lira civarı. Bu yüzden yalnızca mobil veriyi kullanmaya karar verdim. Wifi-Bluetooth uygulamasını rootlu veya rootsuz kaldırabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003
  • Lglerin çoğunda anakart problemi var. Arkadaşımın 2 lg g3ü de çöp oldu. Ben telefonu rootladım ve wifi/bluetoothu kaldırdım ama hala telefon uyku moduna geçmeyip şarjı 3 4 saatte ekran kapalıyken bitiyo. Tek çözüm anakart değişimi ve minimum 200 liradan başlıyo. I da 2. kalite anakartlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.