Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
128.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Irakda insaatta calisan muhendis bir abim var oradaki tekno marketlerden birinden alıyor galiba kapalı kutu gelecek.tahmini 450 dolar civarına alıp imei atıp kullanmak istiyorum.
    Zaten Türkiye den garantili diye aldıgım telefon kenar çitası ufak bir sıyrıkdan dolayı garanti dışı diyorlar.
    Son sorum imei atma işini tahmini kaça hallederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Setirekli

Irakda insaatta calisan muhendis bir abim var oradaki tekno marketlerden birinden alıyor galiba kapalı kutu gelecek.tahmini 450 dolar civarına alıp imei atıp kullanmak istiyorum.
    Zaten Türkiye den garantili diye aldıgım telefon kenar çitası ufak bir sıyrıkdan dolayı garanti dışı diyorlar.
    Son sorum imei atma işini tahmini kaça hallederim.

20-30 TL gibi yaparlar

Orijinalden alıntı: Setirekli

Teşekkürler çok yardımcı oldun. 2 3 haftaya araniza katilirim İNŞALLAH

Bekleriz. Yurt dışından getirmek yerine 1350 tlye delta garantili alsan daha iyi değil mi 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen diğer konu bildiğin çöp oldu. bari bu konuda uyduruk kaydırık şeyler paylaşılmasın...

Telefon bu sabah elime geçti. Ölü piksel testi yapayım derken gizli menüden "device test" kısmına girmişim. Bayağı bir karıştırdım oraları. Telefonla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

İlk akıllı telefonum olduğundan, "bilale anlatır gibi" anlatırsanız sevinirim. Kara cahilim çünkü bu konularda.

Orijinalden alıntı: ultrbedo

408 seriydi telefonum dün. İtibariyle. Çatlak. Sorunu ile ankara firat elektronige. Verdim.Degisim karari mi alınıyor bilginiz var mi

LG Türkiye garantili telefonlarda direk değişim kararı veriliyor ancak diğer garantili telefonlarda ne olur bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtci

Arkadaşlar günaydın;

Telefon bu sabah elime geçti. Ölü piksel testi yapayım derken gizli menüden "device test" kısmına girmişim. Bayağı bir karıştırdım oraları. Telefonla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

İlk akıllı telefonum olduğundan, "bilale anlatır gibi" anlatırsanız sevinirim. Kara cahilim çünkü bu konularda.

Ayarları oynadıysanız sıfırlayın bence, orada ciddi ayarlar var.

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo_c11

Arkadaşlar telefonu root yapamıyorum ne bu yöntem nede başka bir yöntemle oluyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

android 5.0 yüklüyse yapamazsınız. eğer 4.4.2 ise driverların kurulu olduğundan emin olun ve geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı açın. purpledrake ile her seferinde sorunsuz yaptım ben
  • v20c lollipop güncellemesi geldi arkadaşlar. Resmi versiyondur. Benim telefon vodafone almanya sürümü olduğu için LG PC suite ile güncellendi.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW254216432109876543213/D85520C_00.kdz hayırlı olsun :)

4.4.2 yüklü hocam .Yöntemde anlatılan LGUnitedMobileDrive programını da kurdum başka ne yapmam gerekiyor ?

hatayı tam olarak söylerseniz ona göre daha iyi yardımcı olabiliriz
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Nasıl sıfırlayabilirim peki, var mı kısa yolu?

Orijinalden alıntı: mtci

Cevap için teşekkürler.

Nasıl sıfırlayabilirim peki, var mı kısa yolu?

Genel menüsünden yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 1 Aralık 2014; 17:20:16 >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

4.4.2 yüklü hocam .Yöntemde anlatılan LGUnitedMobileDrive programını da kurdum başka ne yapmam gerekiyor ?

hatayı tam olarak söylerseniz ona göre daha iyi yardımcı olabiliriz

hocam merhaba,

bende h.buradan aldım pc suit nereden indireceğim ben almanya lg sitesinden indirdim ithalat firma garantili tel acaba banada gelmişmidir. sen pc suit i nereden indirdin

teşekkürler

Sözler:http://www.guzelsozleri.net/ -https://www.uzunsozler.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanb85

v20c lollipop güncellemesi geldi arkadaşlar. Resmi versiyondur. Benim telefon vodafone almanya sürümü olduğu için LG PC suite ile güncellendi.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW254216432109876543213/D85520C_00.kdz hayırlı olsun :)

hocam merhaba,

bende h.buradan aldım pc suit nereden indireceğim ben almanya lg sitesinden indirdim ithalat firma garantili tel acaba banada gelmişmidir. sen pc suit i nereden indirdin

teşekkürler

Sözler:http://www.guzelsozleri.net/ -https://www.uzunsozler.com/

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.