Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hebelurbele

Arkadaşlar buraya da yazayım belki çözümü bilen vardır. Şimd telefona bildirim geldiğinde ekran ışığı hiçbişekilde yanmıyor. 3. parti uygulama kullanmadan bunu yapmanın bi yolu var mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Durdu: Ne yazik ki, Kamera

Kamerada video moda geçmek istediğimde bu uyarıyı alıyorum neden olabilir ve nasıl düzelte bilirim ?

Orijinalden alıntı: mikrotebessum

iyi akşamlar 3845#*855# yaptıktan sonra ilk bir menüye girdim çıkamadım nasıl çıkabilirim bu test menüsünden .
    Arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama geçen g2 kullanan bir arkadaşın stok uzaktan kumanda programını inceledim baya bir menü vardı. bizimkinde ise sadece tv, set üstü kutusu ve ses var. yada sadece benimkinde böyle. sizdeki durumda aynımıdır?

Orijinalden alıntı: nexus7

Arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama geçen g2 kullanan bir arkadaşın stok uzaktan kumanda programını inceledim baya bir menü vardı. bizimkinde ise sadece tv, set üstü kutusu ve ses var. yada sadece benimkinde böyle. sizdeki durumda aynımıdır?

Hocam birsuru sey ekleyebiliyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

Hocam birsuru sey ekleyebiliyosunuz

Alıntıları Göster
    Knox hocam...Aşağıdaki sahifeyi incelermisin bu konu hakkındaki yorumun nedir?
    http://www.trandroidev.com/g3-android-gelistirme/7889-recovery-g3-d855-twrp-2-7-1-3-experienced-users-tethered.html

• quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

Knox hocam...Aşağıdaki sahifeyi incelermisin bu konu hakkındaki yorumun nedir?
    http://www.trandroidev.com/g3-android-gelistirme/7889-recovery-g3-d855-twrp-2-7-1-3-experienced-users-tethered.html

Hocam lg g3 un bootladeri kilitli olmasi lazim..

Orijinalden alıntı: alanwake34

Yani şu anda kullandığımız G3 lerde twrp kuramıyoruz değilmi?
    Yarın kısmetse telefonum geliyor. İlk iş olarak telefonu rootlayıp daha sonra güncelleme yapabilir miyim? (Evetse nasıl yapabilirim?) Yoksa önce güncellemeleri yapıp öyle mi rootlamalıyım? Bilenler cevaplayabilirse sevinirim.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

İlk önce güncellemeleri yükle, tüm güncellemeler bittikten sonra hard reset atıp sonrasında istediğinizi yapın.

Çok basit olacak ama hard reset bu mu tam olarak?

quote:

1- Telefonu kapat.
    2- Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefonu aç.
    3- LG logosunu görününce ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine bas. (Burada kritik olan Power'dan eli çekip tekrar basmak)
    4- Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

İlk önce güncellemeleri yükle, tüm güncellemeler bittikten sonra hard reset atıp sonrasında istediğinizi yapın.

Çok basit olacak ama hard reset bu mu tam olarak?

quote:

1- Telefonu kapat.
    2- Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefonu aç.
    3- LG logosunu görününce ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine bas. (Burada kritik olan Power'dan eli çekip tekrar basmak)
    4- Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda yes seçeneğini seçerek onayla.

Alıntıları Göster
    Merhablar, cihazımı unbrick yaparken factory staTUS 2 de kaldı açılmıyor bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: rslyldz775

Merhablar, cihazımı unbrick yaparken factory staTUS 2 de kaldı açılmıyor bilgisi olan varmı

Alıntıları Göster
    yurt dışından lg g3 32 GB telefon gelecek. imei atmayı düşünüyorum .imei atararak ( klonlanmış olarak ) 32 gb G3 güncellemelerde sıkıntı çıkarırmı . yada telefonu kullanırken hangi özelliklerinden mahrum kalabilirim.
    bu şekilde telefonunun kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak istiyorum.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    iyi akşamlar arkadaşlar.. bu keyguard için bu r/w iznini nasıal verebilirim.. hangi program ile saisteme giriyorsunuz ?

Orijinalden alıntı: chapqin

iyi akşamlar arkadaşlar.. bu keyguard için bu r/w iznini nasıal verebilirim.. hangi program ile saisteme giriyorsunuz ?

Ben es file ile.

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Ben es file ile.

teşekkür ederim ustam :)

Orijinalden alıntı: yumuksuzsucurta

quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Ben es file ile.

teşekkür ederim ustam :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar TR'de satılan cihazlar LTE uyumlu mu? Yani yarın öbür gün biz de 4G'ye geçsek bağlanabileceğiz mi?

• Ekran kilidini kaydirma , knock code ya da yok yapamıyorum 'Yönetici şifreleme ilkesi veya kimlik bilgileri belleği tarafından devre dışı bırakıdı 'diye bi uyarı yazıyor Böyle bi sorunum var nasıl düzeltebilirim
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    Root olmama rağmen Root Explorer uygulamasında efs klasörü gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Durdu: Ne yazik ki, Kamera

Kamerada video moda geçmek istediğimde bu uyarıyı alıyorum neden olabilir ve nasıl düzelte bilirim ?

Bende aynı uyarıyı alıyorum ama ara sıra herzaman olmuyor
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.