Şimdi Ara

Lg g3 mü yoksa sonyxperia c5 ultramı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok arada kaldım lütfen yardım edin bi akıl verin :D
    Lg g3 ün ısınma sorunu beni korkutuyor. diğer taraftan c5 ultranında kasasına kafam takıldı bugün gittim telefonu inceledim karar veremedim.
    Lg g3 ===> 1138 Tl
    sony c5 ultra====>1169TL
    bu rakamı verip pek üzülmekte istemiyorum .Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

• c5 ultra aldım bugün 2.gün ben memnunum tek şikayetim şarj. Ekran kapalıyken bile gidiyor biraz daha boyle test edecegım eger devam ederse degısım vb gerı gonderebılırım. Çunku benım telfona has bir sorun olabılır.
  • Sony C5 Ultra da telefon kapalıyken şarj gitmesi herkezde her telefonda var bir güncellemeyle düzelebilir ama halen 3 aydır düzeltmediler , Lg g3 ünde kasa %99 çatlayacak garantiye gidecek ayrıca şarjı çabuk bitiyor ısınıyor bunlara rağmen o paraya Lg g3ten üstün Lg G3 e yaklaşan bir telefon yok, LG G4 öneririm, pahalı gelirse Sony c4 de alınabilir , Nisan ayında Lg g5 in çıkacağınıda unutmayalım.
  • C5 tabıkı
  • Bende LG g3 almayı dusünuyorum int sosyal medya ve film izlemek için alcam. Kaç saat film izleyen bilirim bir şarj ile ve 3 sene kullana bilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexqin F kullanıcısına yanıt
    c5
  • Her birinize canı gönülden teşekkür ederim :) peki arkadaşlar c5 in sarjı sabah 8 den akşam 9 a cıkarmı sadece sosyal medya facebook whatsup falan takılacagım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    G3 kullaniyorum 4 ay gibi birsuredir catlama vs. yok yeni serilerde ben 507 serisini kullaniyorum son 511 serisi var bildigim kadariyla sabah 8de evden cikiyorum aksam 10da eve geldim daha yeni sarja taktim 4 saat ekran suresi aliyorum kamerasi da gercekten cok guzel. Sonynin kamerasini bilmiyorum ama G3 fazlasiyla tatmin edici on kamerayla cektigim videoyu bilgisayarda gayet net izliyorum :) Telefonu cok dusuren biriyseniz size gore degil yalniz cok cabuk eziliyor koseleri kapagi falan cabuk ciziliyor ama goruntusu gercekten kaliteli. Ben sizin yerinizde olsam G4e bakardim G3un guncelleme destegi biter artik G4 daha yeni bi telefon aradaki farka deger mi derseniz G3 her isinizi rahatlikla gorur. Sonynin cerceveleri ve alt ust bosluk bana hep fazla geliyo neden G3u bidaha gozden gecirin derim G4e bakmayi da unutmayin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexqin

Her birinize canı gönülden teşekkür ederim :) peki arkadaşlar c5 in sarjı sabah 8 den akşam 9 a cıkarmı sadece sosyal medya facebook whatsup falan takılacagım .

O kadar kurcalamama ragmen c4 bana gunu rahat cikartiyorsa,c5 haydi haydi cikartir.Ki stamina mod hep kapali bende,acarsan oda ortalama 2 saat civarinda fayda sagliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Her birinize canı gönülden teşekkür ederim :) peki arkadaşlar c5 in sarjı sabah 8 den akşam 9 a cıkarmı sadece sosyal medya facebook whatsup falan takılacagım .

O kadar kurcalamama ragmen c4 bana gunu rahat cikartiyorsa,c5 haydi haydi cikartir.Ki stamina mod hep kapali bende,acarsan oda ortalama 2 saat civarinda fayda sagliyor.

telefonu bugün aldım hayırlısıyla inşallah beni üzmez. bu arada bilgilendirme için çok tşk ederim.
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Abimde var g3 501 serisi dün incelemek için aldım elime baktım mikrofonun oldugu yerden çatlama yapmış o yüzden g3 den vazgeçip c5 i sipariş ettim evet g4 güzel telefon hem tasarım olarak hem kamera olarak ama 1600 TL yi haketmiyor benim görüşümle . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
  • LG'den uzak durun. Isınır, ekranı sararır, arkadaki log harfleri düşer. Servisi kullanıcı hatası der bakmaz.
    Uzar gider.
    hayırlısı olsun
  • quote:

Abimde var g3 501 serisi dün incelemek için aldım elime baktım mikrofonun oldugu yerden çatlama yapmış o yüzden g3 den vazgeçip c5 i sipariş ettim evet g4 güzel telefon hem tasarım olarak hem kamera olarak ama 1600 TL yi haketmiyor benim görüşümle . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Bende g3 aldım güncelliğini guncellemeyimmi bilemedim napayım yardım edin
  • siyah mamba S kullanıcısına yanıt
    Anroid 6.0'a güncellemeyin de bence diğer güncellemeleri yapın yazılımsal iyileştirmeler var ısınmayla ilgili mesela, arayüzdeki geçiş takılmaları gibi.

• rahat kullanabileceğinize inanıyorsanız c5 ultra, lg g3 te güzel bir telefon ama bazı sebeplerden dolayı ben eledim kendisini

• Hocam 1 senedir g3 kullandım yanlış rom yüzünden cihaz çöp oldu biraz araştırma sonunda bugün c5 ultra aldım g3 ten iyi geldi bana memnunum şu ana kadar

• G3 6.0 nezaman gelecek guncellersek ne gibi sıkıntı yasarız TSK ederim

• C5 ultra sipariş ettim arkadaşlar yarın elimde olur .Kullanmaya başladıktan sonra yorumları yazarım alacak arkadaşlar için..
  • siyah mamba S kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler alttan alta telefonu zehirliyor benim düşüncem böyle hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.