Şimdi Ara

Lg g3 mü yoksa sonyxperia c5 ultramı ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Güncellemeler alttan alta telefonu zehirliyor benim düşüncem böyle hocam.

Video izlerken bile ısınıyor düzelir diye umudumuz güncellemelere bağladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah mamba -- 17 Aralık 2015; 23:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce geldi telefon iyikide c5 ultrayı almışım ağır teslere tabi tuttum ve olumlu sonuçlar aldım . ekran kalitesi bence gayet güzel ve yeterli g3 de 2k ekran aşırı derecede şarj ve ısı yapıyor . ama c5 de ısınmayı milletin abartığı kadar yapmıyor . normal her telefonun ısındığı kadar ısınıyor kameralar oldukca tatmin edici gayet başarılı. tek eksi yanı ise telefon 0,8ma sarj cihazı kullandığı için 3,5-4 saat dolaylarında sarjını fulleyebiliyor . belki 2ma sarj cihazı kullansam bu süre çok çok düşer 2930ma bataryaya 0,8 çıkışlı şarj aleti biraz komik olmuş . ve son olarak kulaklık görüntüsü hoş değil ama ayarları yaparsanız güzel ve net bir müzik keyfi veriyor . Yani kısacası telefon alınır arkadaşlar ben şimdilik memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexqin

2 gün önce geldi telefon iyikide c5 ultrayı almışım ağır teslere tabi tuttum ve olumlu sonuçlar aldım . ekran kalitesi bence gayet güzel ve yeterli g3 de 2k ekran aşırı derecede şarj ve ısı yapıyor . ama c5 de ısınmayı milletin abartığı kadar yapmıyor . normal her telefonun ısındığı kadar ısınıyor kameralar oldukca tatmin edici gayet başarılı. tek eksi yanı ise telefon 0,8ma sarj cihazı kullandığı için 3,5-4 saat dolaylarında sarjını fulleyebiliyor . belki 2ma sarj cihazı kullansam bu süre çok çok düşer 2930ma bataryaya 0,8 çıkışlı şarj aleti biraz komik olmuş . ve son olarak kulaklık görüntüsü hoş değil ama ayarları yaparsanız güzel ve net bir müzik keyfi veriyor . Yani kısacası telefon alınır arkadaşlar ben şimdilik memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim iyi forumlar..

Segmentinde ki en iyi ekran c4 ve c5 te ben manila shaker diye YouTube kanalında özledim ekran karşılaştırması yapıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.