Şimdi Ara

LG G3 MÜ NEXUS 5 Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında gidip geliyorum.Benim için önemli olan oyunlarda kasmaması,uzun pil ömrü,fazla ısınmaması ve ekranı çok önemli.Eğer LG G3 alırsam 32 gb 3gb ram olan modelini alacağım.Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

İyi forumlar!
     LG G3 MÜ NEXUS 5 Mİ? LG G3 MÜ NEXUS 5 Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 30 Nisan 2015; 23:06:51 >

• Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi

Z2

azimle sıcan duvarmıydın neydin la sen her konuya z2 yazan andav*l adam a mı b mi dior sen z2 dion
  • byking483 B kullanıcısına yanıt
    nexus 5 şarj konusunda g3e göre daha az gider ama performans konusunda g3ten daha iyidir
  • Nexus 5 çok eskidi.Tabiki G3

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinReisi

Z2

azimle sıcan duvarmıydın neydin la sen her konuya z2 yazan andav*l adam a mı b mi dior sen z2 dion

Z2

• ıkısıde en buyuk handıkapı bataryası olan telefonlar cok oyun oynayan bırısı ıcın batarya uzer ıkısındede,nexusta kamerada vasat,oyun agırlıklı ozellıklede batarya dusunuyorsan denıldıgı gıbı xperıa tarafı daha memnun eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş biri çok ısınıyor diğerinin batarya ömrü ötekine göre kötü.

• Cevaplarınız için teşekkürler ama bu ikisi arasından seçmek zorundayım.

• G3 ile Nexus 5 arasındaki batarya farkı çok değil 2k ekran yuzunden. G3 2k ekranı kaldırabilecek donanıma sahip değil, performans sorunları yaşarsınız.
    Bir nexus 5 kullanıcısı olarak söylerimki başka bir seçeneğiniz yoksa nexus 5'i seçin, eğer varsa Xperia Z2'yi seçin derim.
  • G3 helede 32lik ise

• Arkadaşlar herkese cevapları için teşekkür ediyorum.

Kararım LG G3 almak oldu.LG G3 ü seçmemin büyük nedenleri arasında daha fazla özelliğe sahip olması var(OTG mesela).Nexus 5 e lafım yok ama ben G3 ü seçtim.

Herkese iyi forumlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 1 Mayıs 2015; 18:39:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.