Şimdi Ara

lg g3 mü htc e8 mi z3 compact mı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freshwind

z3c nin tek handikapı ekran küçüklüğü onun dışında g3 yerine tercih edilebilir. yalnız benim anlamadığım şey şu ki z3c gereğinden fazla övülüyor ve övülürkende kullanılan benchmark testi değeri yada zarifliği konularında galaxy alphadan daha kötü durumda(ki ekran boyutu nedeniyle asıl muadili alphadır) ama bu forumda alpha çöp, beşpara etmez diye yerlerde sürünüdürülüyorken z3c yi de abartmanın mantığı yoktur bana göre. Hiç istemediğim halde bende artık bu forumda samsung savunucusu oldum valla z3c bir f/p telefonu değil biraz pahalı o ekran boyutunda ondan pahalı bir iphone var çünkü. ama iphona o kadar para vereceğime z3 c almak mantıklıdır.
    ama g3 yerine tercihler arasına sokulmamalıdır.

Galaxy alpha nın daha zarif olması kişiden kişiye değişir fakat bence de hoş bir telefon. Daha ince bir telefon olduğu da doğru tabi. Fakat alpha için benchmark testlerinde neden z3c den daha performanslı dediniz bu kısmı anlayamadım. Z3c nin daha performanslı bir telefon olduğu açık. Tabi batarya durumu da var, 2600 Mah nerde 1860mAh nerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Innovative kullanıcısına yanıt
    performans testlerinde alpha daha iyi zaten forumda antutu skorlarında 45 bin ve üzerinde alan kullanıcılar var. alphanın en büyük hndikapı bataryası tabi birde uzun kullanımlarda z3c daha stabil kalabilir alphaya göre
    http://www.gsmarena.com/iphone_6_vs_galaxy_alpha_vs_xperia_z3c-review-1148p5.php
  • Sağlamlık açısından Sony Z3c ama diğerlerini pek bilmiyorum.
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin verdiğiniz linkteki Alpha Snapdragon801 li ABD versiyonu. Telefon her ülkeye aynı özelliklerle sunulmadı. Ülkemizdeki Alphalar Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemcili olan versiyonu. Ülkemizdeki Alpha ile Z3C ı kıyasladığımız zaman performansta bariz bir şekilde Z3C önde. Bildiğim kadarıyla Alpha bu versiyonuyla 35-36 bin skor alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Hocam sizin verdiğiniz linkteki Alpha Snapdragon801 li ABD versiyonu. Telefon her ülkeye aynı özelliklerle sunulmadı. Ülkemizdeki Alphalar Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemcili olan versiyonu. Ülkemizdeki Alpha ile Z3C ı kıyasladığımız zaman performansta bariz bir şekilde Z3C önde. Bildiğim kadarıyla Alpha bu versiyonuyla 35-36 bin skor alıyor.

Benim g2 39bin küsür alıyor(romsuz) bazıları 40+ görüyor romda 45 bin gören var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD1B5D41-9 -- 7 Ocak 2015; 13:42:14 >
  • Yahu bu LG g3 size ne etti neden öneren yok bu telefonu kullanan ve memnun olmayan görmedim bir arkadaşım şiddetle şarjın 1 günü çok rahat çıkardığını hatta bazen 2. günü yarıladığını söylüyor kaldı ki kağıt üstünde özellikleri diğerlerine göre gayet iyi ama hiç al diyen görmedim ( kullananlar dışında ) :D
  • Z3 C güçlü, HTC E8 stabil ve LG G3 bunların yanında hurda.
  • aynı işlemci 3 gb ram 32gb dahili depolama olanağı 3000 lik bataryayla sırf arayüzü yüzünden mi ''hurda'' yakştırması yapıyorsunuz bu cihaza ?
  • G3 f/p daha ideal

• Yazamayım yazmayım diyorum ama ''fan boy''lar bilip bilmeden milleti yanlış yönlendiriyorlar. Z3C ile LG G3 ü karşılaştıranlar eski sony ereksiyon modellerine geri dönebilirler. Fiyat olarak her ikiside aynı olabilir ama compact bir versiyon olan sony olsa olsa LG G2 ile karşılaştırılabilir. Geçer geçmez o ayrı konu ama fanboy luk gözünüzü karartmasın. Malum bende eksi bir sony ciyim ama samsung da kullandım haliyle uygulamaları kullanarak kıyaslama şansım vardı bol bol bu yaşıma kadar (41) kıyaslama şansım pekçoğunuzdan fazla oldu.

Sony Z3 ile başarılı bir telefon üretti ama sağlamlığı için 1 sene beklemek lazım zira su ve toz geçirmezlik nasıl bir ısınmaya ve stabiliteye sebep olacak sabredip göreceğiz. Ha teknik verilerle Z3c ile illede LG G3 ü kıyaslayım derseniz BUYURUN ama el insaf. Z3 ile kıyaslamak isetseniz bile aradaki 500 tl lik fark bunu imkansız kılar ki çalışıp kazanırda o farkı öderseniz 2 satır yazınızı okuruz elbet. Eşek sıpası samsung S advance dersinden sonra alpha neye ve kime hitap eder onu reklamlardaki kadın buduna bakarakta anlarız ya neyse.

Netice itibariyle sadece test sitelerine bakıpta telefon almaya kalkışsaydık ne bükülen iphonelere ne de ıphone sitelerinin bol bol çamur attığı Z3 leri alırdık. Tabi F/P ürün peşinden koşanlar geçen sene G2 ile bu amaca ulaştıktan sonra son aylarda bunu G3 e devretti orası tartışılmaz. Haaa sony der ''içimden geldi size bi güzellik; Z3 ler 1500 oldu hadi yumulun'' o zaman başka ama çok beklerriz o günleri.

kalın sağlıcakla...

• G3un z3compact karsisinda fp olduguna inanmiyorum acikcasi,g3 f yi hakeder ama p yi,helede z3compact karsisinda hak etmez diye dusunuyorum.

• One e8 benchmarkta z3ü milim farkla geçen cihaz performans bakımından neresi z3c ile kıyaslanıyor anlamadım,ses kalitesi olarak htc ve z3 kafa kafaya gidiyor yine aynı şekil ama kamerada sonynin hakkını vermek lazım fark var bayaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3
  • Z3 compact küçük canavar
  • 5S iyidir 3 sene rahat götürür.
    Saydıklarınız arasında ise en iyi cihaz Z3 Compact

• G3 ü eleyin 2k ekran performansı ve pili sömürüyor
  • Konu açılalı 5 ay olmuş, herhalde telefonu almıştır artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Konu açılalı 5 ay olmuş, herhalde telefonu almıştır artık.

aynen :D
  • quote:

Olabilir

• quote:

Belki de
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.