Şimdi Ara

LG G3 Lollipop ile birlikte karşılaşılan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. lollipop güncellemesi sonrası herkesin birtakım sorunları var. benim de var tabii ki. bazılarında hard reset sonrası her şey yoluna girse de bazılarımızda devam etmekte. LG G3 ile ilgili başlıkları sürekli dolanıyorum fakat bu sorunlar hep dağınık yerlerde dağınık biçimde aktarılıyor. kendi sorumun cevabını da bulamadım başka sorunun da. bununla ilgili aktif başlık yoktu ve en güzeli lollipop ardında gelen sorunlar ve çözümleri tek başlık altında olsun istedim.

kendi sorunum; telefonum güncellemeyi öncelikle kendisi aldı ve güncelledim. ardından hard reset attım. ve ardından fabrika ayarlarına döndüm. tekrar yükledim kullanmaya başlamadan. telefonun menü arayüzü aşırı derece yavaşladı. 4.4.2 yi 3 4 gün kullanmıştım sorun yoktu. uygulamalara basıyorum 1 saniye gecikiyor neredeyse. menü sayfa geçişlerinde de yetersizleşti.

ardından flash tool ile güncel sürümü tekrar yükledim. öncesinde ve sonrasında yine hard reset attım. menü arayüzü yine aynı yavaşlıkta. antutu değeri düştü. şarj ile ilgili bir problem yaşamadım. telefon 16 GB modeli vodafone bayiiden aldım. v20 güncel sürümde zaten. 411 serisi. benim gibi başka bunu yaşayan çözümünü bilen var mı? tema değişikliği de işe yaramadı. zaten performanstan düştü tema ile çözülmüyor. orjinal romu da bozmak istemiyorum. teşekkürler.

• 5.0'a guncelleyecektim vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç yerde okudum 5 ler sıkıntılımı yada acelemi ediyor firmalar
  • 4.4.2 den 5.0 v20h a geçtim söylediklerinizin hiç biri mevcut değil. Telefon süper hızlı ve kesinlikle takılma vs yok. Antutu 42500 puan Basemark OS II 1250 Puan.

Ayrıca hiçbir kapandı uyarısı da almıyorum. Yanlış yaptığınız bir şeyler olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.