Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.562
Cevap
31
Favori
107.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lenovo A7000 Teknik Özellikler:
    Yaldızlı Edit Bak Buraya: Marshmelow ile Uygulamaları SD karta taşıma getirildi Bunu yapabilmek için Hafıza kartınızı Resetlemeniz Gerekecek Büyük ihtimal.Ayrıca Marshmelow ile gelen sürümde Rom yani işletim sistemi hızında bariz bir artış olmasına karşın pil performansı pek başarılı değil ona göre güncelleme yapmayı düşünün ya da son mesajları bekleyerek bekleyin.Ben olsam S144 sürümünde beklerdim Zaten Dünyada Lolipop yeni yeni ilk sıraya girdi bu hızla Marshmelow da ancak 1.5 seneye çıkış yapar acele etmeyin hafıza sıkıntınız yok ise Elinizin altında dursun kararlı sürüm.Zamanı gelince Güncelleme edersiniz ben olsam 2017 Nisan gibi ancak yapardım güncellemeyi.
    quote:

    Orijinalden alıntı: TNTB

    Ayarlar>Depolama ve usb bölümünden hafıza kartını dahili olarak seç.Formatlayacak.Formatlama sonunda veriler aktarılsınmı diye soracak onay ver.Uygulama ayarlarına gir.
    Depolama>değiştir>hafıza kartı

    +5.0 Android Lolipop(2016 Ekim/Kasımda Marshmelow gelecek.Geç olması garantici olduklarını gösteriyor ki Lenovo güncelleme konusunda pek başarılı değil,bu yüzden kabul edilebilir.)
    +2 GB Ddr3 RAM
    +Mediatek Mt6753m Octa Core,1.5 Ghz.(64 bit Gerçek 8 Çekirdek ve LTE Desteği)[Snapdragon 610 civarı bir performans ama batarya değil çok da abartmayalım]
    +Dolby Atmos(Film,Müzik,Oyunda ses için kaliteyi acayip arttıran bir özellik)
    +2900 Mah Batarya(İşlemci Mediatek olduğu için efsane beklemeyin,S136 ve S144 sürümlerinde 1.5 Gün Normal Kullanım, Diğer sürümlerde 1 Gün/ En az 5 Saat Ekran süresi)
    +Yazılımsal Güç Tasarruf Modları(Bir adet 3310 Modumuz Mevcuttur)
    +En iyi Batarya Süresi ve yazılım stabilitesi S133 ve S136 sürümlerinde mevcuttur.Aşağıdaki rekor bu sürümde elde edilmiştir.
    +Mali T760mp2 700Mhz(1000 TL üstü telefonlarda kullanılan kaliteli GPU)
    +Modifiye Android Sisteminden kaynaklı İzin yetkisi ve Uygulamaları SD Karta taşıma ve SD Kartı Ana dizin yapabilme, Büyük oyunlar için çok işe yarıyor ama orta ve küçükler için faydası az)
    Edit: SD kart Artık Ana Dizin Yapılabiliyor Uygulamaların %85i ile uyumlu.
    +Lenovo'nun en Çok Satış Yaptığı Telefon
    +5'5 inç Hd IPS Ekran(Dragontrail yada benzer bir marka var GG2 ile GG3 arası bir koruma)[Ekranın Hd olması batarya süresini olumlu etkiliyor]
    +Sınıfındaki Telefonlar için Uç,zirve performans
    +Çift Tıklama ile Ekranı açma.Ancak kapatma için Bildirim Çubuğundan Geniş Dokunuş açılmalı.
    - M4 Aqua kadar vasat ve kötü olmasa da 8 GB Bellek
    -8 MP Ana kamera(Diyaframı:2.2lik Sony Sensör)(Gerçi fiyata göre uygun ama Sınıfına göre yeterli değil)
    -5Mp Ön kamera(Diyafram 2.4 Sensörü kötü, İşe yaramayan Gece Işığı, Belki ilerde işe yarar:-)
    -Kronik arıza yok,nadiren (bir tek bende Wi-Fi çekim azlığı/Servisle çözüldü,)Bir arkadaşta de Dokunmatik Problemi vardı çözüldü.
    -BAKIN ÖNEMLİ! Şu An kullanımı 2-3 Aya varan kullanıcılarda YAZILIMSAL belki de Donanımsaldır Dokunmatik Sıkıntıları Ortaya Çıkabiliyor(Bazı kişilerde yok,Bende 2 kez Servise verdiğim için belki de o sıkıntısını da düzeltmişlerdir.Lenovo ileride güncelleme verecektir MARSHMELOW alacak zaten ona göre haberiniz olsun.)
    --- Bakın cihaz oyun performansı ile alınabilir ama kronik sorunlar sebebiyle cihazı pek önermiyorum model olarak Lenovo K5 alabilirsiniz Performans olarak aynıdır.Ne yazık ki fiyat düşük olunca yazılımsal ve kronik sorunlar mevcut olma riski daha yüksek.Hiç sıkıntısız model alacaksanız Samsung J2,Asus Laser 5 inç gibi modellere bakınız lütfen.
    +++ Fiyatı Efsane bazen çeklerle 550 Tlye bile gelebiliyor.:-) [Markası Sony,Samsung,LG olsa kesinlikle 900 lira fiyat biçilirdi]
    Kısaca:Makul fiyatlı Orta segment,Performansı ile Geleceğe yönelik,Ekranı büyük, kamera odaklı olmayan Bir F/P Telefonu arıyorsanız Lenovo A7000 Almanızı tavsiye ediyoruz.
    Performans İçin Kesin BakınMuadilleri İle Karşılaştırma Ve Chip İncelemesiChip İncelemesi
    699TL >www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LENOVO-A7000-Akıllı-Telefon-Siyah,103452,2341863.html?langId=-14&Futm_source=affiliate&utm_medium=gelirortaklari&utm_campaign=haftalik
    Lenovo A7000 Tanıtım Sayfası
    Radyo programı yüklü olmayanlar için Radyo Apksı.(Not:Reklam olabilir internetsiz kullanmanızı tavsiye ediyorum)
    Merlinin Kazanı Mobil Oyuncular İçin Telefonlar Listesi A7000
    PcNet A7000 Telefon İnceleme
    A7000 Shiftdelete Fiyatına Göre İncelemesi:)
    Son olarak Play Storedaki Explorer isimli uygulama ile Aslında tekefonunuzda var olan ama kurulu olmayan Radyo uygulamasının kurulumunu alıntılayayım(Teşekkür ettik)
    Radyo kurulumu resimli anlatım:
    http://hizliresim.com/MLNYWN
    http://hizliresim.com/QZDXWk
    http://hizliresim.com/bJq8M8
    http://hizliresim.com/dkQjZ4
    Not: ES dosya yönetici ile Cihaz sekmesinden sırası ile system ve app klasörlerine girerseniz Burada gerekli olan bütün programları görebilirsiniz. Kamera, Radyo, Play Müzik vs.
    quote:

    Orijinalden alıntı: altı ok






    quote:

    Orijinalden alıntı: samuel34

    Merhabalar cihazi 3 gun önce aldim kisaca kullanimdaki bana ait arti ve eksilerini anlatmak isterim.

    Bu cihazdan onceki kullandigim telefon zenfone 6 idi sunu belirtnek isterim sanki asus ile ayni cihazi yapmislar genel yapi itibariyle home geri ve menu dugmelerinde isik yok alistigimdan yadirgamadim zf6 dan sonra cok hafif bir tlf diyebilirim.

    Tus kiliti acildiktan sonra sayfalari cevirerek direkt menulerde gezinmesi ilk baslarda menu dugmesi aramaya sebebiyet versede alusmasi uzun surmuyor.

    Akici bir kullanim sunmasi kaldi ki hayi uygulama da yuklu ama ben bunu zf 6 da da hosuma giden gomulu sekilde gelen otomatik baslayan programlari durdurmayi iceren menu ozelligi sayesinde oldugunu dusunuyorum ayrica hangi uygulamanin hangi izinleri istemesine dair onay ya da red gibi mudehaleyi de bize sunmasi 3. Parti yazilimlara gerek kalmadan yapabilmek guzel.

    Yine gorusme icin kayit mevcut ama sadece amr kaydediyor mp3 olsaydi hos olurdu ekran hd ama fhd gibi guzel yansitabiliyor fazla teknik detaylara girip kafalar karismasin kullanicinin gordugu kagit uzerindekinden iyidir bence radyo var ama aktif etmek icin root gerekiyir galiba ben gomulu apk yi kurmak istedim ayristirma hatasi adi altinda hata aldim ustune dusnedim kendi mail programi yok music player yok marketten kuracagiz heralde dolby hadisesini hic denemedim cift hat stabil calisiyor cift tiklama ile ekran aktif hale getiriliyor ama kapatma icin yardim menusunde anlattigi metini anlamadim kilit ekraninda kapaniyor diyor anlamadm.

    Sarj konusu guzel ilk gunler ayar ve kurulumda surekli elimde oldugu surece gun cikti ve %30 kalmisti bataryasi cikiyor ve hizli doluyor sarj aleti 1.5 amper olmasindan kaynakli sanirim

    Kemera ne iyi ne kotu orta derece on kamera zaten rütuş menusu aktif cekim yapiyor kapatirsaniz net olarak kaliteai ne oldugunu gorebiliyorsunuz.

    Sakin ama sakin hafizabkarti takiliyken formatlamayin karti siliyor sonra gece 2 de karti kurtarmak icin ugrasirsiniz ve 3 kahve icip 10 sigara dan sonra kufredip yatiyorsunuz bir cok tema var gayet guzel degisiklik yapabilmek donem donem iyi oluyor yeni gorsel yeni tlf havasi katiyor bildirimlerdeki mudehale hayli guzel google klavye geliyor ki boyle igrenc klavye olamaz marketten yuklemek sart biraz karisik yorumladigimin farkindayim kusura bakmayin

    sonuc itibariyle kagit ustunde ki ozelliklerini bir kenara birakirsak oyun oynamadigimdan yukleyebilecegim uygulamalar icin hala hafizada yer mevcut ram i guzel kullaniyor akici kullanim su an icin mevcut ekran kalitesinden ve dokunmatik hassasiyetinden hayli memnunum sesi gür cikiyor ama lenovo uygulama destegi vermeliydi google varken ugrasmayalim demisler cilgin beklentileri karsilamaz ama bazi menu ozelliklerini gorunce gulumsemek icten bile degil ekstra yazilima ihtiyac duyulmadigi icin son olarak kulakligindan bahsetmem gerekirse metro ya da metrobuslere gitmek icin kopru ustlerinde satilan 3 tl lik kulakliklardan farkli degil igrenc otesi
    Bu demek degil ki urun kotu ben cok begendim ilerleyen gunler de herhangi donanimsal sorun cikarmaz ise harika olacaktir bana hayirli olsun alacak arkadaslara da 3 gunluk kullanim neticesinde emin olsunlar paralarini cope atmayacaklardir unutmayalim 3 gunluk kullanim sonundaki tespitim bu.
    Seffaf ekran koruyucu ve kilif kutu dahilinde ekran sanki cizilmeye musait bir yapiya sahip gibi ben gelen filmi taktim su an da zaten tlf dan yaziyorum klasiktir belirtmeden olmaz. :) kucuk te olsa kafalardaki soru isaretlerine cevap olabilecek cumleler ilettiysem ne mutlu bana saygilar herkese..

    quote:

    Orijinalden alıntı: oceqn
    Bakın bu bir efsanedir
    quote:

    Orijinalden alıntı: koppa

    6 saati rahat gorur sanirim. Iyi degermis.

    Su an sarjim yuzde 12, bitmeye yakin mesaji editleyip tekrar ekran suresini koyacagim
    Edit: son durum
     Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir

    quote:

    Orijinalden alıntı: oceqn

    telefonla ilgili ısınma veya şarjın çabuk gitmesi problemi varsa kesinlikle kullandığınız yazılımdan kaynaklıdır. yukarıda kendi koyduğum değerler ile son şarjdan sonra toplamda 35 saatte 6,30 saatten fazla ekran süresi aldım. yani batarya ile ilgili problem yok. değerler gayet iyi. gelelim ısınmaya; telefonun şarjda ve normal kullanımda ısısı fark edilemeyecek derecede. 3-5 uygulama yüklemeyle değil bizzat asphalt 8 ve dead triger 2 oyunlarını en yüksek detayda yarım saat oynadım ve ısı 41 dereceyi geçmedi ki bu öyle eli o kadar rahatsız edecek bir ısı değil. bu arada dokunmatikte ve klavyede hiç bir sorun yok. peki bazıları telefonda sorun var derken telefonu nasıl böyle sorunsuz kullanıyorsun derseniz yazılım olarak orjinal s136_150519 sürümünü kullanıyorum. hem batarya hem de yazılım olarak en stabil sürüm. nasıl yüklenir diye pm atmayın. biraz google araştırması ile nasıl yükleneceği google da var. bu sürümü yüklemek telefonu garanti dışı bırakmaz. zaten orjinal sürüm yüklüyorsunuz. root atmaya falanda gerek yok. gayet basit bir işlemle yükleniyor. özet geçeyim; telefonda benim rastladığım herhangi bir kronik sorun yok. dokunmatik, batarya, ısınma gibi sorun yaşayanlar varsa yazılımdandır. peki herkes bilmek zorunda mı doğru yazılımı yüklemeyi? tabiki hayır. tamamen lenovonun halt yemesi. ben telefonu sorunsuz kullanıyorum ama başka biri sürüm yüklemeyi bilmez ise ne olacak peki..bu konuda lenovo adam akıllı android 5.1 e geçip stabil bir sürüm sunmalı ve artık saçma sapan güncellemeler sunmamalı.

    En uzun ve Karşılaştırmalı İnceleme
    quote:

    Orijinalden alıntı: ertemli


    quote:

    Orijinalden alıntı: prenss1907

    s.a. bende bir tane aldım.konuyu açan arkadaşımız konu başlığını Genel Konusu değilde ''ANA KONU'' olarak değişirse google aramalarda görünecektir.
    o kadar aradım bulamadım.tam konusunu açmaya girdimki açılmış.neyse
    media markttan telefonun beyaz rengini 699 tl ye aldım..mağazadan aldım internetten değil.
    normalde mağaza fiyatı 799 tl idi.
    mağazada telefon bölümündeki arkadaşların birine rica ederseniz anladığım kadarıyla internet fiyatı olan 699 tlden verebiliyolar müdürlerine danışıp.ben rica ettim sağolsun kırmadılar.

    başkalarının fikri benimkilerle aynı olmayabilir.olmak zorunda da değil.baştan belirteyim

    teli almayı düşünen ve bir kaç model arasında kalan arkadaşlara yardımcı olması açısından,telefonu alana kadar başımdan geçen süreci yazayım öncelikle.

    sony xperia c5 ultra mı yenimi almıştım.kardeşimde de lg g2 vardı.heveslendi sony c5 ultrayı ona verdim.lg yi ben aldım sattım.sonra ne alayım arayışları başladı.

    sony alalı 1 ay olmadı ztn baya piyasayı araştırmıştı.geçtiğimiz 3 gün iyice abartarak sabahtan akşama telefon konularını okuyup kullanıcıların yorumlarını şikayetlerini değerlendirerek en son lenovo a7000 almaya karar verdim.bu arada orta üst seviye telefon aramaktaydım belirteyim.

    kafamda belirlediğim modeller şunlardı

    1- general mobile android one 4g 650 tl - 700 tl

    2- asus zenfone 2 laser ze500kl 799 tl

    3- lenovo p70 799 tl

    4- lenovo vibe x2 899 tl



    bu modelleri neden eleyip a7000 i seçtiğimi tek tek yazayım

    1 - general mobile elenme sebebi: ana konusunu okuyun birçok kişi aynı sebeplerden şikayetçi.ve bana göre önemli sebepler bunlar neler

    - aynı fiyatta olmalrına rağmen işlemcisinin a7000 den çok çok düşük bir seviye olması ( başlı başına elenmeye sebep ztn )

    - ahize sesinden bazen duyulmayacak kadar cızırtı gelmesi

    - karşı tarafa ses gitmemesi ve arar ara kesilmesi

    - pil performansının stabil olmaması özetle düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )

    - ekran parlaklığının gün ışığındaki yetersizliği

    - lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması.

    vs vs daha bir çok şikayet ve hep aynı şikayetler demekki telde genel problemler var.kısacası kumar oynamak istemedim riske girmeden bu telden vazgeçtim


    2 - asus zenfone 2 laser ze500kl elenme sebebi:

    - daha pahalı olmasına rağmen yine lenovo a7000den çok düşük işlemci kullanması.hem daha pahalı hem daha düşük performanslı ( başlıca elenme sebebi )

    - lenovo a7000 e göre daha küçük ekran ve daha düşük bataryaya sahip olması

    - düşük pil ömrü ( lenovo daha iyi )


    3 - lenovo p70 elenme sebebi:

    - ciddi şebeke problemlerinden şikayetçi birçok kişi.gelen güncellemeyle çekim kalitesinin düzeltildiği fakat pilden fedakarlık yapıldığı pil ömrünün kısaldığı ana konusunda sıkça şikayet edilen problemler.pil uzun ömürlü olduğu için tercih sebebiydi bu tel genelde.artık pilde eskisi gibi uzun gitmiyorsa heleki şebeke problemi riskini hiç göze alamadım ve eledim.

    - lenovo a7000 e göre daha küçük ekran

    - a7000den daha pahalı ama daha performanslı değil

    - daha eski bir telefon.güncelleme almama riski daha fazla


    4- lenovo vibe x2 elenme sebebi:

    - daha pahalı olmasına rağmen yine daha üstün bir performansı yok

    - lenovo a7000 e göre daha küçük ekran

    - lenovo a7000 e göre çok daha az pil ömrü


    evet arkadaşlar bunlar tamamen benim kişisel eleme sebeplerim kişiden kişiye alıp almama tercihi değişebilir.ben sadece fikir vermesi açısından kendi yorumlarımı yazdım.

    ayrıca benim için kamera performansı hiç önemli değildir.o yüzden kamera performansı için bir değerlendirme yapmadım telefonlar arasında.
    kamera performansı önemli olan kişiler için tercih edilen model telefon değişiebilir tabi.

    lenovo a7000 işlemci gücü ekran büyüklüğü ve pil dayanıklılığı almam için en iyi sebeplerdi

    en çok korktuğum acaba dediğim çekim gücü için ise fikirlerim şunlar.

    aldıktan sonra çekim gücü kalitesine baktım sürekli full çekiyor.

    sony xperia c5 ultra telefonum en fazla 3 diş çekiyordu.bazen 1 dişe kadar düşüp edge ye geçip tekrar 3 g ye geçiyordu.ana konusunda da bu çekim gücü hakkında birçok arkadaşda aynı problemden şikayetçi olunca telefonun genel olarak böyle bir problemi olduğuna kanaat getirmiştim.

    lenovoyu aldıktan sonra şuan kardeşimde olan sony c5 ultrayla yanyana koydum aynı avea hat aynı oda ve lenovo full çekerken sony en fazla 3 görüyor ve süreklide değil bir edgeye geçiyor bir 3g de 3 dişe çıkıyor en fazla.sony c5 ultrayla kıyaslamıyorum bu teli sakın yanlış anlaşılmasın farklı kategoriler hem fiyat olarak hem tarz olarak.sadece çekim gücünün iyi olduğunu belirtmek için kullanmış olduğum sony ile kıyaslama yaptım.

    hattım aynı hat , sim aynı sim ve yer aynı yer odamdayım :) kısacası çekim gücü lenovo a 7000 in sürekli full gösteriyo

    son sözüm kusura bakmayın uzuattım biraz ama

    699 TL ye alınabilecek en iyi telefon BENCE.

    hatta 900 e kadar bile alternatifi yok bence

    hepinize teşekkürler.



    Herkes adina cok tesekkurler..

    Sürüm farkları için bu resimleri de göstereyim,S153 sürümü.
    quote:

    Orijinalden alıntı: atasayar

    ekran süresi bu.
    5 saat 10 dk.gerçi daha önce 5saat 54 dk görmüştüm.şimdi biraz düşmüş.gönül rahaylığıyla alıp
    kullanabileceğiniz bir telefon.eğer birde cm12.1 romları çıkarsa tadından yenmez.1 adet var yükleyip denedim ama hatası çok fazla
    tekrar orijinal roma döndüm.mui rom var ama o da İngilizce .Türkçesi yok.

     Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir




    quote:

    Orijinalden alıntı: AnasonKokusu

    A7000 rootlanınca garantiden çıkıyor mu?
    Bu da performansı
     Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir


    Yazılımsal Güç Tasarruf Modları:https://store.donanimhaber.com/c5/ca/47/c5ca47ee3ccb327bac093f49b6c917c9.jpeg
    quote:

    Orijinalden alıntı: yabguali

    Almak isteyen arkadaşlar için uzunca bir değerlendirme yapayım.
    (Cihazin s136 sürümü için konuşuyorum.
    Donanıma kısaca da değineyim.8 çekirdek 64 bit 1,5 ghz bir işlemcisi var.Çoklu çekirdek testlerinde cidden yuksek skorlar aliyor.GPU 700 MHz malit760mp2.(bu grafik biriminin 8 çekirdekli olan malit760mp8 note5 ve s6 da kullaniliyor.RAM 2 GB gayet yeterli.
    Genel kullanıma geleyim.
    Ekran
    Renk yoğunluğu gayet iyi.Piksel sayma gibi bir durum yok.Yeterince net.℅50 parlaklıkla ekran güneş ışığında bile görülüyor.Korumasi dragontrail adında bir ekran.(gg2-gg3 arası bir performans gösteriyor.
    Kamera
    Yeterli.Fiyatına gore degerlendirdigimizde arka kamera gayet iyi ancak ön kamera çoki iyi değil.Arka kamera Sony lensli düzgün bir güncelleme ile çok daha iyi hale gelebilir.
    Ses
    Hoparlörün sesi biraz düşük geliyor bama .Dolby e gelince deneyin ve anlayin.(mp3 le değil sıkıştırılmamış formatlarda çok daha iyi anlaşılıyor.)
    Performans ve stabilite
    Çok iyi hazırlanmış bir yazılımı var. Özellikle RAM kullanımı çok iyi. (Chrome da gezinirken sekme açmış onlardan birkacina girmiş ardindan whatsapp ve galeriye girmiş ve mortal kombat x oynamıştım.Chromea tekrar döndüğümde hic sayfa yüklemesi olmadan sayfaları açmıştı.Bir iki kez takıldığına tanık oldum.

    Oyun performansi
    Cihazdaki GPU adreno 330 te benzer bir performans gosteriyor.xperia c5 e de ayni GPU 1080pde kasmalar yapabiliyordu ama 720p de gayet başarılı.
    Mortal kombat x dungeon hunter 5 NFS limit asphalt 8 vb tonla oyun denedim.Herhangi bir kasma olmadi.Bir tek rr3 te kasma oluyordu ama belki uyumsuzluk belki de dosyalarin SD kartta olmasi nedeniyledir. Unutmadan cihazda varsayılan hafiza değiştirilebiliyor. 8 gb hafiza olmasını bununla duzeltmisler ki çok iyi bir fikir.
    Ağlar
    3g denemedim.Wi-Fi çekim gücü iyi.
    Isınma
    Normalde çok yok agir oyunlarda 10 dkda hissedebiliyorsunu.
    Batarya
    Belki bende öyledir ama ben cabuk bittiğini düşünüyorum.Günü tamamliyor ama batarya boyutunu ekranı, cözünürlüğü düşündüğümde hızlı bitiyor gibime geliyor.Bir de ℅25-℅15 arasında batarya cok hızlı bitiyor.Ufak bir not daha muzik bataryayi çok hızlı bitiriyor.
    Bir de sar değeri yüksek yazmadan gecmeyeyim.
    Almayı düşünüyorsanız günlük kullanım için yeterli bir cihaz.Eger ağır kullanacaksaniz p70 cok daha mantikli bir seçenek.
    Cihazın android 5.1 yada 6,0 alip almayacagi belli değil.Lenovo basta 6,0 alacaklar listesine koydu sonra listeden kaldırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 30 Eylül 2016; 18:32:03 >



  • 8 çekirdekli işlemci- dahili dolby atmos desteği- kaliteli ekran paneli.Bunlarıda ekle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k3 note çok tutulan modelin belleği ve çözünürlüğü kırpılmış hali.
    ama onun gibi performans olması için belleğin aynı hızda .alışması gerek diye düşünüyorum. bellek daha kalitesiz kullanıldıysa darboğaz yapar o işlemciye.

    çözünürlüğü daha düşük olduğu için batarya performansı k3 note dan iyi olur mu diye denemek istemiştim bir ara ama birkaç yerde farklı modeller için okuduğum incelemelerde ekranın çözünürlüğü değil teknolojisi belirliyor diyorlardı harcadığı enerjiyi. o açıdan yeni teknoloji ekran daha fazla pikselle daha az enerji harcayabiliyor.
  • Yabancı sitelerde ısınma sorunu olduğuna dair yorumlar okudum. Kullanan arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorsanız yazar mısınız ? Bende yakında almayı düşünüyorum bu cihazı.
  • ben hafta sonu biraz inceledim.çift tıklayarak ekran açma filan var.fiyatına göre güzel geldi bana.hiç yorum okumadığım için bende karasız kaldım.müşteri bir çift vardı görevli e5 mi ne kakkalıyacakt ıbende araya girdim 4g filan varmı dedim kala kaldı.a7000 aldırdım.
  • ben hafta sonu biraz inceledim.çift tıklayarak ekran açma filan var.fiyatına göre güzel geldi bana.hiç yorum okumadığım için bende karasız kaldım.müşteri bir çift vardı görevli e5 mi ne kakkalıyacakt ıbende araya girdim 4g filan varmı dedim kala kaldı.a7000 aldırdım.
  • Fiyatı cihaza göre çok iyi. Yalnız kullananlardan bide yorum görebilsem ona göre bende almayı düşünüyorum.
  • Dun kullandim cok hosuma gitti o fiyata bide kardesime aldik hayirlisi ile isinma sorunu yok gibi denk gelmedik daha oyun performansi ekran camera harika o fiayat boyle cihaz yok sesi oldukca guzel tavsiye ederim



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >





  • < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • fiyat iyi ama hiç yorum yok, kapalı kutu
  • bugün 2 adet aldım. biri siyah kendim için biri de beyaz hediye olarak. ilk izlenim olarak cihaz süper hızlı maşallahı var. ayrıca hafif olması beni şaşırttı. kamera konusuna gelince telefonu titretmeden çekilen normal ve selfie fotoğraflar tatmin edici. sosyal medyada rahatlıkla konulabilecek türden. ekranını çok beğendim. parlak ve net. kutu içeriğinden ekstra ekran koruması ve şeffaf kılıf çıkıyor. neredeyse 3 aydır telefon araştırıyordum ve p70 ile bunun arasında kaldım. sırf a7000 5.5 inc olduğu için tercih ettim. ayrıntılı olarak youtube da yabancı incelemeler var. 700 tl fiyatı ile bana kalırsa rakibi yok hiç bir şekilde.
  • telefonu aldım kullanalı 2 gün oldu gayet iyi ve tatmin edici menüsü olsun özelliği olsun gayet güzel
  • Valla bu fiyatla bu denli güçlü bir donanımın bir araya gelmesi ve telefona bu kadar ilgisiz olunmasına şaşırıyorum. Genel konuda yeller esiyor resmen.
    Bu arada pil konusunda bilgi vereyim. cihazı alalı 3 gün oldu. pil durumu oturdukça daha iyi olur diye umuyorum. şebeke 3g wifi açık.
    Son şarjdan sonra geçen süre 16 saat 43 dakika
    Kalan pil %50
    ekran açık kalma süresi 3 saat 41 dakika
    uyku modunda geçen süre 13 saat 2 dakika
    bence değerler fena değil gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceqn -- 23 Eylül 2015; 18:28:22 >
  • oceqn O kullanıcısına yanıt
    Bende lg g3 var eşimde ondada 3000 mha pil var lenovo lg g3 ile aynı düzeyde gidiyor pil durumu çok iyi bence 700 liraya çok iyi bir telefon
    2 gün rahat gidiyor zorlarsan 3 gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoloji64

    telefonu aldım kullanalı 2 gün oldu gayet iyi ve tatmin edici menüsü olsun özelliği olsun gayet güzel

    peki yeni 4.5 g uyumlumu telefon bende düsünüyorum media marketten mi aldınız taksit vs yaptımı
  • telefon 4.5 g uyumlu sadece media markette var sanırım ben peşin aldım banka aracılığı ile taksit oluyormuş
    1 hafta olcak alalı gayet güzel tavsiye ederim çok memnun kalacaksın pil çok iyi özellikle bu fiyata 2gb ram 8 çekirdek vs..
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    çift tıklama ile ekran açılyorda lenova vibe x2 deki gibi tek tıkla ekranı kapama varmı.
  • kullanan bir arkadas ekran acik kalma suresi goruntusunu koyar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teli mediamarkttan aldım.
    tam 15 günde kargoladılar.
    siyah istedim beyaz yollamışlar.
    bu kadar dandik bir firma...

    neyse beyaz da güzelmiş.değiştirmedim.
    tel bu fiyata süper bence.
    şık hafif ince.
  • Herkese merhaba
    Arkadaslar bende yeni aldim telefonu ısınınca ekranin altinda sarılık olusmaya basladı genel bisey mi yoksa servise gostermelimiyim
    Ips ekran var ondan dolayi mi acaba bilgisi olan var mi ?
    Onun dışında gayet kullanıslı f-p telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.