Şimdi Ara

LG G3 LOGODA KALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze selam beyler bayanlar,

    ben bir telefonla takas yaptım lg g3 aldım takasta açılmamaya başladı ve lg logosunda kalıyor devam ediyor android starting diyo 60/60 dolunca tekrarr başa geri dönüyo böyle devam ediyor forumlarda herşeyi denedim işte komadan çıkarma vs yaptım formatladım yine olmadı anakartı açtım kısa devre yaptım boarding diye uygulamayla full resetledim yine olmadı lütfen yardım edin ANAKART'TAMI SORUN VAR ACABA.



  • bootloop a girmiş galiba, garantisi varsa servise gönderin yoksa bir telefoncuda parayla anakart değişmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stuka

    bootloop a girmiş galiba, garantisi varsa servise gönderin yoksa bir telefoncuda parayla anakart değişmesi lazım.

    çok para istiyolar ama ya
  • sağlam g3 ün değeri 400-500 tl arası, tamir parası buna yakınsa en iyisi yedekparça ya da tamir parasını düşerek satmak.100 tl. civarına tamir ediyorlarsa da yaptırın derim.
  • Dostum ne yazikki anakartının değişmesi gerekiyor. Benim g3 te aynı sorunu vermişti geçici çözümle tamir ettirmiştim tanıdık telefoncuya. Kısa sürede bozulacak elinden biran evvel çıkar demişti ve benim vicdanım elvermediği için böyle bir şeye yaklaşmamıştım ve 2 gün sonra yine bozulmuştu sizin başınıza da bu olay gelmiş. Anakart çıkması 150 tl civarında ve kronik problem olduğu için g3 te o anakartın ömrü ne olur bilinmez. Orjinal 0 taktırsanız 400Tl civarında ve ne kadar gideceği belli değil. Telefonun 2. eli 400 500tl. Benimkisi evde aylardır yatmakta. Lg g3ün kronik problemi bu olmasına rağmen lg nin anakartları bu denli pahalıya satmasıda ayrı bir konu. Geçmiş olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kctcan

    Dostum ne yazikki anakartının değişmesi gerekiyor. Benim g3 te aynı sorunu vermişti geçici çözümle tamir ettirmiştim tanıdık telefoncuya. Kısa sürede bozulacak elinden biran evvel çıkar demişti ve benim vicdanım elvermediği için böyle bir şeye yaklaşmamıştım ve 2 gün sonra yine bozulmuştu sizin başınıza da bu olay gelmiş. Anakart çıkması 150 tl civarında ve kronik problem olduğu için g3 te o anakartın ömrü ne olur bilinmez. Orjinal 0 taktırsanız 400Tl civarında ve ne kadar gideceği belli değil. Telefonun 2. eli 400 500tl. Benimkisi evde aylardır yatmakta. Lg g3ün kronik problemi bu olmasına rağmen lg nin anakartları bu denli pahalıya satmasıda ayrı bir konu. Geçmiş olsun .

    Bende takastan aldım sonra öyle oldu telefoncuya verdim dediğin gibi işlemciye ısı vuruyo kendine gelirse 30 dk 1 gün bilemedin 1 hafta sürüyo elden çıkarman lazım dedi aynı seninki gibi bende öyle şeyler yapamam yazıktır.evde yatıyor.




  • o zaman tek çare, sorunu anlatıp isteyen yaptırsın ya da yedekparça diye 150-200 tl civarına satmak, zararın bir kısmını karşılamış olursun böylece.
  • Valla aynı sorun bende de vardı batarya aldım duzeldi fakat şuanda sorunum şu ki arka kamera durduruldu hatası verdı ve kamerayı dahi degıstıgım halde hala duzeltemedım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.