Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum delta değişim yapmiyor Lg Türkiye degisim yapiyor. Delta kasa değişimi yapiyor diye biliyorum hatta kullanici hatasi var deyip ucret talep ettigi de oluyormuş diye okuduğumu hatirliyorum forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 412'li seriyi bugün teslim aldım. Şimdilik sorun yok. Telefon stabil. Donma yok. Lollipop'a yükseltmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcanmutlu -- 12 Şubat 2015; 0:35:54 >
  • Iyi ki tr garantili almisim diyorum bir kez daha. Eziklikler olmasina ragmen servis sorunsuz degisim yapti. Yeni alacaklara tavsiyem 300 lira fazla verin tr cihaz alin.Root yapacaksaniz baska tabi.

• 412k serisinde de kasa çatlagı sorunu yaşayan var mı ? vede paralel ithalat da 501k serisi satılan ürün var mı?
  • Hocam sende degistirdin cihazi yeni gelen cihazda herhangi bir çatlama oldumu

• Lollipoptan önce rootluydu benim cihazım, lollipopa yükseldi otomatik olarak. Sayaçla ilgili birşey yapmadım. Değişim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

Iyi ki tr garantili almisim diyorum bir kez daha. Eziklikler olmasina ragmen servis sorunsuz degisim yapti. Yeni alacaklara tavsiyem 300 lira fazla verin tr cihaz alin.Root yapacaksaniz baska tabi.

Benim verdiğimde telefonumda;

Eziklik vardı (gözle görülür derece)
    Root vardı (Servis birşey bile demedi)

sonuç şu anda yeni makineyi bekliyorum haftaya gelicekmiş.
  • Telefonu 10 gun once aldim suan catlama yok.

• Artik gozlerini nasil korkuttuysak sorgusuz sualsiz degisim yapiyorlar.

• 13 gün oldu izmir yaslı'ya göndereli..hala bi ses yok. telefon ettiğimde cihaz elimizde ama yoğunluktan dolayı sıra bekliyor diyo. delircem resmen...

siz siz olun, izmir yaslı'ya göndermeyin, benden söylemesi
  • benim cihaz da dün gelmiş servise bugün alacağım. umarım 2015 serilerinden biridir.
  • bahtiyar64 kullanıcısına yanıt
    Sitesinden sorgulama yaptığınızda ne çıkıyor?,

http://www.lgizmir.com/

• Bugün deltayı aradım konuştum birebir ürün değişimi yapmıyorlar.Kasa değişimi yapıp gönderiyorlarmış.Bende kararsız kaldım.Ama çatlak çok gözüme batıyor çok sinir bozuyor.

• Ya aveasan g3 aldim 5.6 ay oldu garanti vintek felan farkedermi doganlar elektronik garantisi versem vinteke ucret alirlarmi?

• Benim cihazada servise gönderdikten 2 gün sonra değişim kararı çıktı, 16gb versiyonu benimki, kısmen daha az satılan modeli olduğu için çok yeni bi seri gelmez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar64

13 gün oldu izmir yaslı'ya göndereli..hala bi ses yok. telefon ettiğimde cihaz elimizde ama yoğunluktan dolayı sıra bekliyor diyo. delircem resmen...

siz siz olun, izmir yaslı'ya göndermeyin, benden söylemesi

LG G2 konusunda yazmıştım ben önceden pek araştırmamışsınız sanırım. 57. günde ancak değişim oldu benim G2 cihazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

412'li seriyi bugün teslim aldım. Şimdilik sorun yok. Telefon stabil. Donma yok. Lollipop'a yükseltmedim.

Garantiye hangi tarihte gönderdiniz bazılarına 501 serisi vermişler
  • Kullanıcı hatasından dolayı ücret çıkan arkadaşlar Tüketici Hakem başvursunlar.

Az paralar verip cihaz alınmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum hangi servise gönderdin telefonu birde 6 ay dolmadı dimi sende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

benim cihaz da dün gelmiş servise bugün alacağım. umarım 2015 serilerinden biridir.

ne yazık ki 412 serisi geldi. bunun da çatlamayacağını ummaktan başka çare yok...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.