Şimdi Ara

LG G3 için LG G4 Rom (Cloudy 2.5) Yükleme Rehberi (Videolu Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizler için faydalı olabileceğini düşündüğümüz ve sitemizdede paylaştığımız LG G3 (D855) için LG G4 Rom Yükleme Rehberini buradada paylaşmak istedik .Ayrıca bu romun incelemesini ve Antutu Benchmark testinide sizlerle paylaşıyoruz. Umarız Sizler için faydalı olur :)

NOT !

+Bu işlemlerde sorumluluk tamamen sizlere aittir. Yapacağınız herhangi bir yanlış veya hatalı işlemde http://teknokips.com olarak kesinlikle sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu işlemleri dikkatlice yapınız.
    +Bu işlemleri yapabilmeniz için cihazınız ROOT‘lu TWRP Recovery Yüklü ve cihazınızda USB Hata Ayıklama Modu açık olmalıdır.
    +Bu işlemlerde rom yüklemeden önce mutlaka Sistem Yedeği‘nizi alınız ve güvenli silinmeyecek bir klasörde saklayınız.
    +Bu işlemlerde telefonunuz garanti kapsamı dışı kalır. Fakat STOCK ROM‘u yükliyerek telefonunuzu garanti kapsamına en uygun hale getirebilirsiniz.Fakat tekrar garanti kapsamında değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini bilememekteyiz.
    +Bütün bu işlemleri bizimle birlikte ve sırasıyla yapınız ve videolu anlatımımızı dikkatlice izleyiniz.
    +Daha fazlası için http://teknokips.com/lg-g3-lg-g4-rom/ u ziyaret edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braddleyy -- 16 Ağustos 2015; 15:36:09 >

• kimsenin ilgisini çekmemiş sanırım
  • tehlikeli islem oldugundan olbikir. bir hata herseyi berbat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clody g3 roma değil mı bu video da öyle yazıyor.
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Aslında pek tehlikeli bir işlem sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braddleyy

Aslında pek tehlikeli bir işlem sayılmaz

evet cloudy g3 romu ;)
  • bu romu önerir misiniz hataalrı vs var mı yani 20i stock rom dan daha mı iyi performansı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel konu ellerine sağlık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar sizler için faydalı olabileceğini düşündüğümüz ve sitemizdede paylaştığımız LG G3 (D855) için LG G4 Rom Yükleme Rehberini buradada paylaşmak istedik .Ayrıca bu romun incelemesini ve Antutu Benchmark testinide sizlerle paylaşıyoruz. Umarız Sizler için faydalı olur :)

NOT !

+Bu işlemlerde sorumluluk tamamen sizlere aittir. Yapacağınız herhangi bir yanlış veya hatalı işlemde http://teknokips.com olarak kesinlikle sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu işlemleri dikkatlice yapınız.
    +Bu işlemleri yapabilmeniz için cihazınız ROOT‘lu TWRP Recovery Yüklü ve cihazınızda USB Hata Ayıklama Modu açık olmalıdır.
    +Bu işlemlerde rom yüklemeden önce mutlaka Sistem Yedeği‘nizi alınız ve güvenli silinmeyecek bir klasörde saklayınız.
    +Bu işlemlerde telefonunuz garanti kapsamı dışı kalır. Fakat STOCK ROM‘u yükliyerek telefonunuzu garanti kapsamına en uygun hale getirebilirsiniz.Fakat tekrar garanti kapsamında değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini bilememekteyiz.
    +Bütün bu işlemleri bizimle birlikte ve sırasıyla yapınız ve videolu anlatımımızı dikkatlice izleyiniz.
    +Daha fazlası için http://teknokips.com/lg-g3-lg-g4-rom/ u ziyaret edebilirsiniz

gidip f400 icin olani yukledim telefon siyah ekranda kaldi garanti kabul edermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Recovery modu açılıyorsa başka rom yüklemeyi deneyin . Garantinin kabul edip etmiyeceğini bilememekteyiz.
  • yukleyen arkadaslar memnun mu ?
  • aydnozrrr A kullanıcısına yanıt
    Güzel rom tavsiye ederim ;)
  • quote:

bende kullanıyorum fakat memnun değildim. yalnız ılgınc bırsey oldu bır gece telefonu kapalı sarj ettım sabaha telefon canavar gıbıydı. 18 saat kullanımda 6 bucuk saat ekran suresı aldım ve ınternet sureklı acıktı. guzelmıs gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnozrrr

quote:

bende kullanıyorum fakat memnun değildim. yalnız ılgınc bırsey oldu bır gece telefonu kapalı sarj ettım sabaha telefon canavar gıbıydı. 18 saat kullanımda 6 bucuk saat ekran suresı aldım ve ınternet sureklı acıktı. guzelmıs gercekten

bugun bende yükledim cloody 2.5 hızlı guzel bir room olmuş benimde dikkatimi çeken batarya performansı oldu 1.40dk araliksiz oyun oynadim

devam etseydim 2saat süre ile yaklaşık %50 pil kullanacaktı ben normal gün içerisinde 4 saat oyun oynamadan ekran süresi alamıyordum çok ilginç geldi

bu roomu yükleyenler batarya kullanım paylaşabilirlerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttrapper -- 6 Eylül 2015; 16:37:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ttrapper

quote:

quote:

bugun bende yükledim cloody 2.5 hızlı guzel bir room olmuş benimde dikkatimi çeken batarya performansı oldu 1.40dk araliksiz oyun oynadim

devam etseydim 2saat süre ile yaklaşık %50 pil kullanacaktı ben normal gün içerisinde 4 saat oyun oynamadan ekran süresi alamıyordum çok ilginç geldi

benım gunluk kullanımım cok fazla oyun falan oynamam ama sureklı elımdedır sms lıne whatsapp twitter instagram fln devamlı kullanırm. 6 saat ekran alıyorm

• bende şuan yükledim g4 deki manuel ayarların olmaması beni üzdü. lion romu deneyen varmı bir kaçgün takıltıktan sonra ona geçmeyi düşünüyorumç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttrapper

quote:

quote:

Son durum hakkında bilgi verirmisiniz ?
    Batarya durumu, telefonda çalışmayan ugulama, sıkıntılı yerlerden bahsedebilirmisiniz?

• bende wifiyi kapatmama ragmen bir sure sonra israrla wifiye baglaniyor. ayarlardan kaoattim herseyi yine yaoiyor.. canimi sikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yıllardır samsung kullandım. Yeni bir telefona ihtiyaç duyunca ufak bir araştırma ve kıyas ile LG G3 almış olduk.
    Telefonda stok V20i kurulu. Rootladım ve twrp yükledim. Yaşadığım bir soruna çözüm arıyorum.
    eposta uygulamasında Microsoft exchange postaları ile senkronize olmuyor. LG Müşteri hizmetlerini aradım, sinir oldum ama küfür etmedim.
    Burada paylaşılan romu kullanan arkadaşlar; Hotmail veya kurumsal maillerini gönderip alabiliyorlarmı. Bu romda böylesi bir sıkıntı yoksa bende kurmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.