Şimdi Ara

LG G3 EKRAN SAĞLAMLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lg g3 almaya karar verdim yanında alıcağım ürünler lg g3 buff ekran koruyucu jelatin ama buf jelatinmi daha iyi korur yoksa temperli cammı karar veremedim ama buff alıcam büyük ihtimal şuan aklımdaki soru buff biraz kalındır veya cam farketmez bunların kalınlıkları kılıfı bozarmı mesela ben cam taktırcam ama quick circle kılıf aldım camın kalınlıgı yüzünden kılıf sorun yaratırmı yaratmaz gibime geliyo ama sorayım dedim 1 tane buff ve quick circle iyi koruma sağlarmı genelde telefonu düşürmem ama ne olur ne olmaz buff la circle korur gibime geliyo aslında kılıfsız kullanmayı seven biriyim ama gidip kılıfçıya 20 liralık dandik kılıf alıncada rahat olmuyorum..

Edit:G3 alırsam pişman olurmuyum şarj sıkıntı deil taşınabilir şarz aleti falan alırım 10bin mahlık ekranda güzel oyunlarda falan kasma yapmaz sanıyorum pişman olurmuyum ?

veya z2 daha iyi bi seçimmi olur
    z2 seneye iyice eski olucak ama seneye g3 okadar eskimez...

Edt:quick circle düşürmede yanları falan korurmu ? birde quick circle yerine ön arka cam taktırıp şekil bi kılıf mı alsam arka cam takınca kapaksız kılıflardan takılırmı?

şimdiden teşekkürler..

• arkadaşım ben orjinal olmayan quick circle kılıfla tamperli cam kullanıyorum gayet memnunum...bende telefon almadan önce 2 telefon arasında kalmıştım g3 ü seçtim...performans istiyosan g3 sağlamlık istiyosan z2 yi seç bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg g4 sorun
    4 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    LG G2 Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.