Şimdi Ara

lg g3 donma ve dokunmatik sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. telefonu şarja takmıştım. bir ara bakayım dedim ne kadar dolmuş diye. sonra ekran kilidini açmak istedim ama dokunmatik çalışmadı. bir süre sonra kendini kapattı ve açtı ama dokunmatik sıkıntısı devam ediyordu. bir ara dokunmatik düzeldi. ekran kilidini açtım. "system yanıt vermiyor. kapatılsın mı?" uyarısı verdi. ondan sonra 2-3 dakika sorunsuz kullandım. dokunmatik yine dondu. ne yapmam lazım. garanti süresi bitti. lütfen yardım edin. aciliyeti var



  • Aynı sorunu yaşıyorum çözümü bilen var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı problem vardı kısa süreli donmalar vardı ama sebebi bataryaydı galiba bataryayı değiştirdim bu akşam itibariyle zaten eskimişti şuan düzeldi sizinkide bundan olabilirmi acaba bataryayı alalı ne kadar oldu ?
  • Hocam merhaba..

    Aynı problemi yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi nedir problem ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forevershield

    bende de aynı problem vardı kısa süreli donmalar vardı ama sebebi bataryaydı galiba bataryayı değiştirdim bu akşam itibariyle zaten eskimişti şuan düzeldi sizinkide bundan olabilirmi acaba bataryayı alalı ne kadar oldu ?

    Hocam bende bataryadan diye düşünüyorum. Çünkü şarjda iken uzun süre kullandım hiç takılmadı hiç devre dışı kalmadı ama şarjdan çıkardıktan sonra yine dokunmatik saçmalamaya başladı sanırım bataryadan doğru akım gitmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.