Şimdi Ara

◄ ▓ ▓ ▓ LG G3 D855 ARIYORUM ▓ ▓ ▓ ►

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ◄ ▓ ▓ ▓ LG G3 D855 ARIYORUM ▓ ▓ ▓ ►
    Merhaba,

LG G3 D855 telefon arıyorum .
    Replika, çakma değil orjinal telefon olmalı.

Garantisi , kutusu ve faturası olmalı.
    Kesinlikle Türkiye'den alınmış olmalı ve Türkiye kayıtlı olmalı . Yurt dışı istemiyorum.
    Ne kadar garantisi kalmış olduğu fiyatını etkileyecek bir unsurdur . Garantinin bitmesine 1 ay kalmış telefon ile 12 ay kalmış telefonun fiyatı bir olmaz.

Tamir görmüş içi açılmış servise gitmiş parça değişimi yapılmış telefon istemiyorum.

Fiyat konuşulur anlaşılır. Mevcut ilanınız varsa PM atınız , yoksa telefonun fotoğraflarını http://omo.io ya yükleyin girip bakarım.

İzmir de elden alış veriş önceliklidir. İzmir dışı satıcılardan referansı benimkinden yüksek olan kişilere önce ödemeyi yaparım sonra telefonu yollar. Referansı benden düşük olanlar önce telefonu gönderir sonra parayı havale yaparım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Balcova migros ta 999tl.
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Ooo sağol birader. Senle de orada takas yapmıştık sanırım. Çizim tableti vs hdd falan. yanlış hatırlamıyorsam
  • Evet migros balcova su anda lg g3 leri elden cikariyor firsat bu firsat al bir tane.yeni baktim cunku biliyorum kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.