Şimdi Ara

LG G3 Bildirim Paneli İnmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
37.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce Bimeksden aldığım G3'ün bildirim çubuğu 2.haftadan itibaren inmemeye başladı fakat bi süre sonra düzeliyordu. 3.hafta ise artık hiç düzelmiyor. Bildirim çubuğunu indiremiyorum. Telefona bir normal reset attım olmadı. Bir de hard reset attım yine olmuyor. LG G3 içinde PC suit yok ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqege -- 1 Temmuz 2016; 20:49:13 >



  • Çok ilginç bir sorun bana da oluyor da ara sıra 1-2 kere deneyince düzeliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqege

    Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce Bimeksden aldığım G3'ün bildirim çubuğu 2.haftadan itibaren inmemeye başladı fakat bi süre sonra düzeliyordu. 3.hafta ise artık hiç düzelmiyor. Bildirim çubuğunu indireöiyorum. Telefona bir normal reset attım olmadı. Bir de hard reset attım yine olmuyor. LG G3 içinde PC suit yok ne yapabilirim?

    Flash tool ile kdz yukle kardes..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hepinize yanıtladığınız için teşekkür ederim fakat cevap geç gelince bende servise gönderdim. Gelmesini bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqege

    Öncelikle hepinize yanıtladığınız için teşekkür ederim fakat cevap geç gelince bende servise gönderdim. Gelmesini bekliyorum.

    Bu kadar basit seyler icin telefonu serviste gunlerce mundar etmeyin, google tum sorunlari ln cevabini fazlasiyla icinde barindiriyor ayrica akliniza takilan herseyi pm den bana sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende var bildirim paneli aşağı inmiyor 5.0 sürümünüde yükledim olmuyor yardımcı olurmusun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de sorun donanımsal. İyi yapmışsınız ancak yazılımsal da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey benim de başıma geldi. Şu an bildirim paneli inmiyor. CSE flash da dahil olmak üzere bir çok şey denedim ancak nafile. Cihazınız ile ilgili olarak servisten bir dönüş alabildiniz mi? Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı?
    Bilgi vermenizi rica ederim.
    Teşekkürler.
  • Cevap alamadım ancak ben çözüme ulaştım.

    Cihazım LG Türkiye garantiliydi ve bugün Mecidiyeköy'deki LG servise bıraktım. Akşamına ön panel komple değişmiş şekilde geri aldım. Sorun yazılımsal değil donanımsalmış.
  • ben 2 ay önce ekranımı kırdım ve daha yeni değisti ekran androit 5.0 gncellemesını daha yenı yaptım 1 hafta olmadı fakat son 3 gundur bildirim paneli inmiyor bence bu tamamiyle yazılımsal bir problem donanımsal olsa dokunmatık ile alakalı bır sıkıntı olurdu ekrandaki her nokta gayen normal sekilde calısıyor sadece panel inmiyor
  • Arkadaşlar kusura bakmayin bayadir foruma girmiyordum. Simdi fark ettim. Ben servise yolladim ve ilk 1 ay icinde sorun cikardigi icin parami iade ettiler ve note 4 aldim. Bi aralar bu sorunu yaşayan tek benim sanıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar...

    3 gün önce sıfır LG G3 32 gb Gold cihaz aldım. Cihazı muhitte ki telefon satan dükkandan aldım. Türkiye garantili ve faturası ile ürünü aldım.

    Bugün telefonunun bildirim çubuğu telefon dikey durumda iken aşağı inmiyor. Telefonu yana yatırdığımızda ise bildirim çubuğu aşağı iniyor. Telefonu bir kaç kez yeniden başlat ve kapatıp açtım. Yine sorun aynı. Bu problem yazılımsal mıdır ? Donanımsal mı ? Herhangi çözüm internette bulamadım,malesef.

    Cihazı yetkili servise götürdüğüm de 1 ay icinde sorun cikardigi için telefon bedelini LG Türkiye'mi öder yoksa aldığım telefon bayiisi mi?

    Yardımlarınızı önemle bekliyorum.
  • Bu nasil sacma bir sorunsa benimde basima geldi. Arada bir takiliyordu duzelirdi. Simdi hic inmiyor. Oyun oynarken yatayda kullanirken iniyor sadece.
    Çözüm bulunamadi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var su an. Ekranin kenarinda siyahlik da olmaya basladi. Servise gondermem gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar G3'ümü Android 6.0 Marshmallow'a yükselttim. Ama hala sorun devam ediyor. Varmı gelişme ?
  • Ekran dokunmatiğinde sorun olabilir. Eğer garantiliyse cihazı aldığınız yere verin ekran değişimi yaparlar.
  • bende de başladı aynı sorun. hard reset ile düzelmedi. dokunmatik arızası muhtemelen. garantiye vereyim bari ama 1 ay telefonsuz kalmak düşündürüyor
  • 3 yili aşkındır kullaniyorum son 6 aydir aorun cikariyor ben yaptikca başka yerden patlıyor. Bendede simdi ust bar sorunu var. Neden kaynakli aceba dokunmatikmi bozuldu. Cekmeme aorunu vardı kendim halletim bu sorunu halledemezmiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde olan bu sorunun ben telefonumda olmasını istiyorum. Allah rızası için şu üst panel aşağı çekince gelmesin android den nefret ettim. iPhone larda bildirim paneli alttan geliyor üstelik 2 kez yapmam lazım. Bu saçma sapan bildirim panelini elimi değdirdiğim gibi o anda oynadığım oyun yerine paneli bekliyorum kaybolmasını. delirtti beni artık. forumlarda bu üst panelin oyun esnasında veya ben açana kadar gelmesini nasıl engellerim bir bilen yokmu :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.