Bildirim
LG G2 Yeni oyunları açar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G2 dengi olan Z1 var bende. Modern Combat 5 te bile en az 30fps alıyor, RR3 ise de 30-40fps.
Yani, çok rahat kaldırır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: onur711
Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.
Bilgisayardaki işlemci ile mobil işlemciyi karşılaştırmayın bile. Tamamen farklı dünyalar ikiside.
Konu sahibinin sorusuna gelicek olursak; her türlü oyunun altından rahat kalkan bir cihaz G2
_____________________________ -
Sorun olmaz. S800 hala canavar gibi işlemci bence.
Daha kaç yıllık cihaz g2.Hala s3 gibi telefonlar bile yeni oyunları rahatça açıyor. _____________________________ bish bash bosh -
GTA V'i bile açar :D
Rahat rahat acar hemde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
kaldırır tabiki _____________________________ 
-
Peki ilerleyen yillarda yeni oyunlar çìkacak en az kaç yIl dayanir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey ciddi değildir aslında.. -
quote:

oooo desene gta 5 i bile açar ozaman
_____________________________ -
snapdragon 400lü 4 çekirdek 1.2ghzli telefonda bile oynamadığım oyun yok benim g2 her türlü açar _____________________________ -
Tesekkurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey ciddi değildir aslında.. -
Piyasadaki yeni telefonların çoğu zaten s800ün sadece frekansı biraz yüksek halini kullanıyor. Ram'e gelince hala 2gb ram ile çıkan cihazlar var. Yani sıkıntı olacağını sanmıyorum oyun açma konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
RIG: AMD RYZEN 9 5950X • ASUS PRIME B550 PLUS • DARK AQUAFORCE W362 • KINGSTON 64GB FURY 3600MT/S • ASUS PRIME RTX 5060 Ti 16GB • SAMSUNG 990 PRO 1 TB + SAMSUNG 980 1TB • Creative SoundBlasterX AE-5 PLUS • Beyerdynamic DT 770 PRO 250 OHM • ODYSSEY G9 49" 240Hz • HIGH POWER ELEMENT SMART 650W -
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni
Gittigi yere kadar diyo arkadaş ne güzel . Her cansız bir gün yok olacaktır unutmayalım._____________________________ -
bu telefon bu donanımla en az 2 yıl götürür.bu telefon oyun v.s kaldıramadığı anda bilki note 4 ,s5,iphone 6 'da ömrü bitmiş demektir. _____________________________ -
Real racing 3,gta v,modern combat 5,asphalt. 8,brothers in arms 3 vs.vs,çok çok rahat karışmadan oynatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Ocak 2015; 12:07:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İnsanlar kendi yapamadıkları şeyler için senin de yapamayacağını söylerler." -
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
quote:

oooo desene gta 5 i bile açar ozaman
Neden farkli yone cektiniz ki mesajimi? Gta 5i acmasini istiyosak duzgun bi ekran kartiyla 0 optimizasyon sorunu olan windows kurmamiz gerekir ki bu da sadece teoride mumkun. Ben sadece cihazin islemcisinin iyi oldugunu soyledim.
-
Oynatır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler