Bildirim
LG G2 Yeni oyunları açar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
G2 dengi olan Z1 var bende. Modern Combat 5 te bile en az 30fps alıyor, RR3 ise de 30-40fps.
Yani, çok rahat kaldırır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur711
Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.
Bilgisayardaki işlemci ile mobil işlemciyi karşılaştırmayın bile. Tamamen farklı dünyalar ikiside.
Konu sahibinin sorusuna gelicek olursak; her türlü oyunun altından rahat kalkan bir cihaz G2 -
Sorun olmaz. S800 hala canavar gibi işlemci bence.
Daha kaç yıllık cihaz g2.Hala s3 gibi telefonlar bile yeni oyunları rahatça açıyor. -
GTA V'i bile açar :D
Rahat rahat acar hemde.
kaldırır tabiki -
Peki ilerleyen yillarda yeni oyunlar çìkacak en az kaç yIl dayanir
quote:
oooo desene gta 5 i bile açar ozaman
-
snapdragon 400lü 4 çekirdek 1.2ghzli telefonda bile oynamadığım oyun yok benim g2 her türlü açar -
Tesekkurler
Piyasadaki yeni telefonların çoğu zaten s800ün sadece frekansı biraz yüksek halini kullanıyor. Ram'e gelince hala 2gb ram ile çıkan cihazlar var. Yani sıkıntı olacağını sanmıyorum oyun açma konusunda.
Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni
Gittigi yere kadar diyo arkadaş ne güzel . Her cansız bir gün yok olacaktır unutmayalım. -
bu telefon bu donanımla en az 2 yıl götürür.bu telefon oyun v.s kaldıramadığı anda bilki note 4 ,s5,iphone 6 'da ömrü bitmiş demektir. -
Real racing 3,gta v,modern combat 5,asphalt. 8,brothers in arms 3 vs.vs,çok çok rahat karışmadan oynatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Ocak 2015; 12:07:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
quote:
oooo desene gta 5 i bile açar ozaman
Neden farkli yone cektiniz ki mesajimi? Gta 5i acmasini istiyosak duzgun bi ekran kartiyla 0 optimizasyon sorunu olan windows kurmamiz gerekir ki bu da sadece teoride mumkun. Ben sadece cihazin islemcisinin iyi oldugunu soyledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oynatır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone arka kamera ters çekiyor
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- mi kumanda vestel klima
- internetsiz radyo dinle
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- lg g9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X