Şimdi Ara

LG G2 Yeni oyunları açar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg g2 yeni çıkan ve ya piyasadaki bütün oyun uygulama vs. Bunları açar mı? Açarsa kasma olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 dengi olan Z1 var bende. Modern Combat 5 te bile en az 30fps alıyor, RR3 ise de 30-40fps.

Yani, çok rahat kaldırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur711

Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.

Bilgisayardaki işlemci ile mobil işlemciyi karşılaştırmayın bile. Tamamen farklı dünyalar ikiside.

Konu sahibinin sorusuna gelicek olursak; her türlü oyunun altından rahat kalkan bir cihaz G2
  • Sorun olmaz. S800 hala canavar gibi işlemci bence.

• Daha kaç yıllık cihaz g2.Hala s3 gibi telefonlar bile yeni oyunları rahatça açıyor.
  • GTA V'i bile açar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahat rahat acar hemde.

• kaldırır tabiki
  • Peki ilerleyen yillarda yeni oyunlar çìkacak en az kaç yIl dayanir

• quote:

Kardesim dalga mi geciyosun :D 2.36 ghz 4 cekirdek islemcisi var. Ben bu ayardaki bilgisayarimda battlefield 3 oynuyorum.

oooo desene gta 5 i bile açar ozaman
  • snapdragon 400lü 4 çekirdek 1.2ghzli telefonda bile oynamadığım oyun yok benim g2 her türlü açar
  • Tesekkurler

• Piyasadaki yeni telefonların çoğu zaten s800ün sadece frekansı biraz yüksek halini kullanıyor. Ram'e gelince hala 2gb ram ile çıkan cihazlar var. Yani sıkıntı olacağını sanmıyorum oyun açma konusunda.

• Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre götürür seni

Gittigi yere kadar diyo arkadaş ne güzel . Her cansız bir gün yok olacaktır unutmayalım.
  • bu telefon bu donanımla en az 2 yıl götürür.bu telefon oyun v.s kaldıramadığı anda bilki note 4 ,s5,iphone 6 'da ömrü bitmiş demektir.
  • Real racing 3,gta v,modern combat 5,asphalt. 8,brothers in arms 3 vs.vs,çok çok rahat karışmadan oynatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Ocak 2015; 12:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

oooo desene gta 5 i bile açar ozaman

Neden farkli yone cektiniz ki mesajimi? Gta 5i acmasini istiyosak duzgun bi ekran kartiyla 0 optimizasyon sorunu olan windows kurmamiz gerekir ki bu da sadece teoride mumkun. Ben sadece cihazin islemcisinin iyi oldugunu soyledim.

• Oynatır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.