Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefona arama geldiğinde, zil çalmaya başlıyor ama henüz ekran ışıkları açık değil... E haliyle arayan no'yu o an için göremiyorum. Yaklaşık 2 - 2,5 saniye kadar zil çalmaya devam ediyor, ben bekliyorum ki ışıklar yansın, arayanı göreyim... Ondan sonra ışıklar açılıyor... Yani kısaca ilk 2,5 saniye telefonu cevaplayamıyorum. Bu herkeste böyle mi? Ya da benim ayarlarımla ilgili bir şey mi?
  • nazlanma N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde yaklaşık 2 saniye sonra ekran görünüyor, çokta problem değil bence.
  • Dostlar merhaba ben de lg g2 almaya karar verdim. Ürün şu an Teknosa'da 1599 TL.

İnternetten fiyatı araştırdığımda ise N11.COM da en ucuz fiyatı buldum 1219 TL.

Bugüne kadar hep Teknosa'dan alışveriş yaptım güvenilir bir kuruluş olduğu için. N11.COM'dan linkteki telefonu satın almanın gerek garanti gerek orjinallik konusunda sakıncası var mıdır? N11.COM'dan satın alacağım fakat ucuzluğu içime şüphe düşürdü.

N11.com niye ucuz, teknosa neden pahalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-akilli-telefon-ayni-gun-kargo-P16659284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.a -- 23 Mart 2014; 18:50:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.a

Dostlar merhaba ben de lg g2 almaya karar verdim. Ürün şu an Teknosa'da 1599 TL.

İnternetten fiyatı araştırdığımda ise N11.COM da en ucuz fiyatı buldum 1219 TL.

Bugüne kadar hep Teknosa'dan alışveriş yaptım güvenilir bir kuruluş olduğu için. N11.COM'dan linkteki telefonu satın almanın gerek garanti gerek orjinallik konusunda sakıncası var mıdır? N11.COM'dan satın alacağım fakat ucuzluğu içime şüphe düşürdü.

N11.com niye ucuz, teknosa neden pahalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-akilli-telefon-ayni-gun-kargo-P16659284

Paralel ithalat n11 deki. Sıcak fırsatlarda konusu var oraya bakın en ucuz nerde yazan olmuştur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar m3 indiremiyorum neden cihazi yeni aldim tskr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat geliyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: fghjkj

Kitkat geliyomu

geldi coktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Hocam bize neden gelmedi telefon 3 saatlik bir telefon 3 saat oldu alali bide marketten face ve diyer uygulamalari mp3 indirmiyo neden acaba

• Merhaba arkadaslar 16 az olur dedim 32 gb olanini aldim fakat depolamada 24 gb gozukuyor nedendir caresi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: seferadc

Merhaba arkadaslar 16 az olur dedim 32 gb olanini aldim fakat depolamada 24 gb gozukuyor nedendir caresi varmi

Sistem dosyalari ve android isletim.sisteminden geriye 24 gb. Kaliyor. Normal yani

• eyvallah kardeşde sistem dosyaları 2 gb en fazla bence çok kesiyor telefon 16 alanlara 8 gb kalır o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferadc

eyvallah kardeşde sistem dosyaları 2 gb en fazla bence çok kesiyor telefon 16 alanlara 8 gb kalır o zaman

8 değil 10 küsur kalıyor.
    Zaten 1024 yerine 1000 çarpanını kullandıkları için cihazlar 32 GB değil 32.000.000.000 byte olarak geliyor. Bu da gerçekte 1024 çarpanı ile hesaplandığında 29,80 GB yapıyor. 16 GB olanlarınki de 16.000.000.000 byte yani 14,90 GB yapıyor.

• arkadaşlar şu ara akıllı telefon arayışına girdim ama nedense anlamadım daha bir kaç hafta önce 1.425 tl civarı satılan paralel ithalat lg G2 32 gb şu ara nedense 1.500- 1.600 tl fiyatlarda geziyor döviz kurlarındanmı başka şeydenmi anlamadım zira bütçemi 1400 tl gibi ayarladım bu konuda bilgisi olan varmı veya uygun fiyatlı g2 32 gb alabileceğim bir internet sitesi varmı bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

arkadaşlar şu ara akıllı telefon arayışına girdim ama nedense anlamadım daha bir kaç hafta önce 1.425 tl civarı satılan paralel ithalat lg G2 32 gb şu ara nedense 1.500- 1.600 tl fiyatlarda geziyor döviz kurlarındanmı başka şeydenmi anlamadım zira bütçemi 1400 tl gibi ayarladım bu konuda bilgisi olan varmı veya uygun fiyatlı g2 32 gb alabileceğim bir internet sitesi varmı bildiğiniz

Hocam bekle kur bi anda dustugu icin calkalandi 1 haftaya eski haline döner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar şu ara akıllı telefon arayışına girdim ama nedense anlamadım daha bir kaç hafta önce 1.425 tl civarı satılan paralel ithalat lg G2 32 gb şu ara nedense 1.500- 1.600 tl fiyatlarda geziyor döviz kurlarındanmı başka şeydenmi anlamadım zira bütçemi 1400 tl gibi ayarladım bu konuda bilgisi olan varmı veya uygun fiyatlı g2 32 gb alabileceğim bir internet sitesi varmı bildiğiniz

Siz su olumune eliteeeeee diye ortaligi karistirip ceza alan uye degilmisiniz

• acura07 kullanıcısına yanıt
    yaşasın unutulmamışım ama o işleri bıraktım ben doğru yolu buldum for LG
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    başka çare gözükmüyor umarım fazla uzun sürmez
  • Arkadaslar bir yakinim 16 beyaz g2 yi 1100tl verecek aveadan kontratli aldi 1 haftalik falan almaya degermi sizce fikirlerinizi bekliyorum

• arkadaşlar bugun lg g2 yle ılkdefa bır sorunla karşılastım .telefon gorusmem bıttıkten sonra ekran kapandı ve bırdaha acılmadı.arkadan acma kapama tusuda calısmıyordu.ekran cıft dokundugumda acılmadan oncekı bıldırım ısgı acılıyormus gibi yanıyordu ama ekran acılmıyordu .sonra telefonu bıraktım kendı basına foto cekmeye basladı.tabı sesını duyuyorum. yarım saat aradan sonra arka acma kapama tusuna uzunca basınca allahtan kapanıp acıldı .bu sorun neden kaynaklanmıs olabılr.adam gıbı bır vrus proğramı felan varmı bıldıgınz.
  • quote:

Elite olayi noldu?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.