Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sd kart girişi yoksa anca babasına satar hayallerimi yıktın LG :(

• Dün Bende İnceledimmm Süper Telefon Çok Hızlı yeni Snapdragon 800 çok iyi bir anakart Qualcoom iyi bir çıkarmış... Bakalım En iyi optimizeyi kim yapabilecek....

LG G2 Çok iyi bir cihaz olmuş, ısınmaya rastlamadım o kadar testin sonunda...

LG Türkiye Müdürü Alex bey'e (Aslında koreli uzun bir ismi var kısa olarak alex diyorlar) Onunla yaptığım görüşmede fikirlerimi aldı....

Cihazın hemen giriş yapmasını (25 eylül dedi türkiye için) ve fiyat aralığının 1499 ile 1699barajını geçmemesini geçer ise yine satışlarda sorun yaşayacaklarını belirttim..

Sonuçta lg2 çok iyi bir telefonsadece ekrana bakıyormuşsunuz hissi vermekte...

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

• telefonu inceleyen arkadaşlar nerede incelediniz acaba telefonu ve çıkış tarihi hakkında da bir bilgi öğrenebildiniz mi daha çok bekleyecek miyiz artık bu telefonu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

valla bu lg g2 yi inceledikce sogudum.

1.ois koyduk diyorlarda foto kalitesi gene kotu be kardesim istedigin kadar ois koy bakiyorum şimdi bazı sitelerde cekilmis ornek fotolara yalan yani.

2.hafıza arttıralmiyor bu zaten cok buyuk bir eksi.

3.su pil degistirilemiyor bu da biyere kadar eksiklik

4.malzeme kalitesi gene kotu

5.kenarı incelttik diyorlar oda yalan

geriye ne kaldi gene bekliycez

valla ya xperia i1 yada note 3 kesin alcam artık birinden birini.

1. OIS düzgün bir şekilde çalışıyor ve yabancı sitelerde yapılan incelemelere göre fotoğraf kalitesi harika.

4. Malzeme kalitesi "gene" kötü demişsiniz ancak ben daha önce kötü malzemeli LG amiral gemisi görmedim. Bu eski modellere göre biraz daha kötü sadece, ancak yine de kötü değil.

5. Kenarı incelttik diyorlar ve yalan değil. Dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.

• Arkadaş gittikçe telefonlar tablete dönüşüyor bundan 1-2 sene sonra 7 inç'ten küçük ekranlı telefon olmayacak aha buraya yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 6 Eylül 2013; 14:15:13 >
  • lg daha bu işlerde kendini kanıtlamamış. 1800-1900 civarı girerse tutulmaz. bu senin ilk ciddi referansın lg kardeş 1500 civarı gir de ayağımız alışsın
  • Bu telefonu bekliyorum gelsin de alayım. İnş. çok para ile gelmez 1600TL iyidir. ama daha ucuz olsa daha iyi olur.
    Birde SD kart girişi olsa harika olurdu.

• Fiyatı 1600 olacağını zannetmem.Benim tahminim büyük ihtimal ilk çıktığında 1799 - 1899 Arası birşey olacak.
    Yani bende beğenirsem 1600-1650 ye kadar düşmesini bekliyeceğim.

Ve o kılıfı beğendim.Onuda hediye ederseler iyi olur yoksa 100 TL de kılıfa vermek zor olacak.

Gorilla Glass 3 çizilmiyomu arkadaşlar ?

yani jelatin almaya gerek yokmu aldığımız zaman.
    Darbe emici jelatinler 30 tl bunları taktırmak gereklimi ?
    taktırırsak yararı olurmu ?

Şimdiden başladım herşeyi düşünmeye :(
    kafayı yiycem ya bi telefon alsamda kurtulsam.
  • İnşallah uygun fiyatlı olur da alırız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımı güzel olmuş, bataryaryası biraz daha güçlü olsaymış tadından yenmezmiş, bu haliylede yenir gerçi
  • T-Mobile da s4 ile g2 ayni fiyatta gözüküyor 603.99 $ olarak.Bu da piyasa fiyatinin 1600-1700 arasi olacagini isaret eder gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar real racing dışındaki testte oynanan diğer oyun nedir ?

• Teknosa dan 32 gbyt 1799 Liraya sipariş verdim 25 inde stoklarda olacakmış :)

Hayallerim suya düşmez inşaallah :))
  • abdispowerr kullanıcısına yanıt
    Internetten mi verdiniz siparişi? Hangi ayın 25'i ?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Evet internetten ön sipariş ( Yani ödemesini yapıyosun 25 Eylül de stoklarda olacakmış,3 iş gününde tarafıma gönderilecekmiş)

http://www.teknosa.com/urunler/119973228/lg-g2-32gb-white-akilli-telefon-lg-g2-fonksiyonel

Turkcell kendi online mağazasında 1599 liraya ön sipariş almaya başlamış ama cihaz 16 Gbyt

Kesinlikle 16 Gbyt Tavsiye etmiyorum alacaklar uzak dursun...zamanında acı tecrübelerim oldu

bir daha ne 16 gbyt hafızalı telefon alırım ne de tavsiye ederim !
  • abdispowerr kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun.. Ben şuan 16gb 4S kullanıyorum.. Oyun falan oynamıyorum ve hafızası bana yetiyor.. LG G2'ye geçmeyi düşünsem illa 32 mi tavsiye edersiniz? Androidlemi alakalı bu durum?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Depolama alanı Micro SD kart desteği olmayan telefonlar için çok önemli !
    Farzedelimki LG G2 16 Gbyt aldınız !
    Oyun yüklediniz Full HD video çektiniz ve telefon hemen doluverdi
    Birde bilgisayarınız varsa tabi,bilgisayara çektiğiniz videoları aktarmayla uğraşacaksınız !
    Bir telefona eğer 2000 TL civarında para ödüyorsanız o telefonu ya Hava atmak için veya Eğlenmek için Kullanacaksınız Demektir !
    Eğlenmeyi 16 Gbytla yapamazsınız Samsung Galaxy S4 16 Gbyt Hafızası olabilir ama Micro SD ile genişletebilirsiniz !
    Ama LG G2 16 GByt da bu malesef mümkün değil !
    Her zaman fazla bellek iyidir,istediğiniz kadar oyun program film atmak için tabi

Yok bana 16 Gbyt Yeter diyorsa bir kullanıcı ilerida ah keşke biraz yükseğini alsaydım video çektim yerim kalmadı diye yakınacaktır

Eğer Hava atmak için alınıyorsa LG G2 o zaman 16 Gbyt gayet yeterli ;)

• LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 24 Eylül 2013; 19:37:50 >

• arkadaşlar teknosa internet sitesinde 32 gb kapasiteli lg g2 ilanı bugün kaldırılmış. konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carannir

arkadaşlar teknosa internet sitesinde 32 gb kapasiteli lg g2 ilanı bugün kaldırılmış. konu hakkında bilgisi olan var mı?

stokta kalmadığı ve ön sipariş süresi bittiği için kalktı sanırım yarın kılıfsız olarak yine aynı fiyatla 32 gb lığı yine siteye koyarlar bence
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.