Şimdi Ara

LG G2 (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, size bir şey danisacaktım.
    Pararel ithalat lg g2 almayı düşünüyorum delta garantiliymis (403k serisi ). Bu sararma konusu canımı çok sıktı. Acaba serisi ile alakalı mı hangi seriden sonra sıkıntı yaşanmıyor, neye dikkat ederek almalıyım, öyle bir sorun yaşarsam servis ne kadar ilgilenir bilmiyorum. Cevaplarınız doğrultusunda alıp almamaya karar vereceğim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ??????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ben de aynı ilandaki telefona göz diktim sanırım bi kaç gün içinde siparişi vericem. seriler hakkında ilanı veren adamla da konuştum forumda konu açıp da bi kaç arkadaştan yorum da aldım. seriler telefonun üretim tarihini gösterir dediler. 311k serili telefonlarda bi ekran problemi varmış sanıyorum ama ilandaki telefon 403 serili. ekrandaki sararma ısınmadan kaynaklanıyormuş buradan bakabilirsin ona da. delta garantisi hakkında bi fikrim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lueygarip

    arkadaşım ben de aynı ilandaki telefona göz diktim sanırım bi kaç gün içinde siparişi vericem. seriler hakkında ilanı veren adamla da konuştum forumda konu açıp da bi kaç arkadaştan yorum da aldım. seriler telefonun üretim tarihini gösterir dediler. 311k serili telefonlarda bi ekran problemi varmış sanıyorum ama ilandaki telefon 403 serili. ekrandaki sararma ısınmadan kaynaklanıyormuş buradan bakabilirsin ona da. delta garantisi hakkında bi fikrim yok.

    Öncelikle cevabınız için teşekkürler, seriden bahsetmemin sebebi belli bir seriden (üretim yılından) sonra bu sıkıntı giderilmiş mi onu tam olarak öğrenemedim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.