Şimdi Ara

LG G2 WİFİ YERİNE TL GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR FORUMDA YENİYİM ÖNCELİKLE YANLIŞ YERE YAZDIYSAM DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM
    Öncelikle lg g2 telefonum var durduk yerde veri açılıyor ve param gidiyor geceleyin a.ıldı ve 15 tlden 0.5 kr kadlı yada oyun oynarken wifi açık
    birden wifi kapanıyor tlden gidyor çözümü nedir bilen varsa yazabilirmi 30tl param gitti...

• anjogoko A kullanıcısına yanıt
    Mobil Veri kapalı mı?

Eğer kapattıysanız ve siz ellemediğiniz halde kendi kendine açılıyorsa yüklediğiniz programlardan biri buna sebebiyet veriyor olabilir.
  • Telefondaki bi programın aracılığıyla otomatik açılıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anjogoko

MERHABA ARKADAŞLAR FORUMDA YENİYİM ÖNCELİKLE YANLIŞ YERE YAZDIYSAM DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM
    Öncelikle lg g2 telefonum var durduk yerde veri açılıyor ve param gidiyor geceleyin a.ıldı ve 15 tlden 0.5 kr kadlı yada oyun oynarken wifi açık
    birden wifi kapanıyor tlden gidyor çözümü nedir bilen varsa yazabilirmi 30tl param gitti...

Eğer veri açıksa wifiye bağlı iken TL niz gitmez ancak Wifi bağlantısı koptuğu anda otomatik olarak mobil veri servisi devreye girer böylece TL niz düşmeye başlar.

Çözüm için ayarlar dan mobil veri yi kapatın. Kesin çözüm istiyorsanız operatörünüzün online işlemler sayfasından paket veriyi kapatın eğer yapamazsanız müşteri hizmetlerini arayıp hattın internetini kapattırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler sorunu çözdüm konu kilits
  • quote:

Orijinalden alıntı: anjogoko

teşekkürler sorunu çözdüm konu kilits

Nasıl çözdüğünü yazsan iyi olmaz mı usta belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi oncelıkle vodofone/avea/turkcell hangısıysen onun telefon numarasını arıyosun sonra veri bağlantısını kapattırmak ıstıyorum dedıgın anda geçer ama bıdaha veri açamassın lg g2 de tek cozum ben cok ugrastım cok sıte ezdım bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG G2 satın alıp kullanmak ama internet paketi almamak, ilginç

• Böyle çözüm mü olur.
  • Ağrıyan parmağı kesmek olmuş sizinki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.