Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ekran kilidi ayarlarında hava animasyonları özelliğini kullanamıyorum. "Bu özelliği kullanmak için, Hava Durumundan Verileri Güncelle'yi etkinleştirin. Şimdi etkinleştirilsin mi?" şeklinde bir uyarı alıyorum. Evet seçeneğini seçip verileri güncelle seçeneğini seçince "Bu özelliği kullanmak için Hesabı etkinleştirin ve senkronize edin" şeklinde ikinci bir uyarı alıyorum. Ancak hesaplar ve sekronizasyonda hava durumuyla ilgili bir hesap yok, sadece sosyal medya ve e-posta hesaplarım var. Ekran kilidi olarak "Kaydırma" seçeneği etkin. Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Restart atmak hocam reboot zaten :) Ha elinle açıp kapamışın ha programlarla :)

Hocam ne yaptıysam internet connection yok yazıyor Kitkat romu yüklerken Offline flash tool ile ilgili her denileni uyguladım.

Elimde 20C kitkat kdz si var ama bunu Cmw recovery den yüklemenin yolu var mı?
    Cmw recoveryi kurdum telefona şu anda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Restart atmak hocam reboot zaten :) Ha elinle açıp kapamışın ha programlarla :)

Hocam ne yaptıysam internet connection yok yazıyor Kitkat romu yüklerken Offline flash tool ile ilgili her denileni uyguladım.

Elimde 20C kitkat kdz si var ama bunu Cmw recovery den yüklemenin yolu var mı?
    Cmw recoveryi kurdum telefona şu anda.

Kdz romları recoveryden yüklemeniz mümkün değil. Ancak Kdz üzerinde bazı işlemler yaparak zip halinde getirip bunu yüklemeniz mümkün. İlk sayfada xda'daki konusunun linki vardır. Yoksa müsait bir zamanda eklerim.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam şimdi tek dosya 20C.kdz yi ZIP hale getirip Install ZIP yaparak yukleyecegim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün itibariyle LG G2 alarak aranıza katıldım. Telefon Paralel ithalat Kore üretimi (402 serisi). Telefonu açtıktan sonra ilk iş güncelleme kontrolü yaptım. 4.4.2 güncellemesi olduğunu gördüm ve kurdum. Kurduktan sonra fabrika ayarlarına dön dedim (forumda güncelleme sonrası böyle yapılmasını öneriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam). İlk izlenimlerin sonucu bazı sorularım olacak. Gerçi ana konuya da yazmıştım ama teknik konular içerdiği için buraya da yazmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

1. 4.4.2 ile knock code ve sanal tuşları uygulamalara göre gizleme seçeneğinin geleceğini sanıyordum ama ayarlarda göremedim. 4.4.2 'ye de ilave güncelleme ile mi gelecek bu özellikler?

2. Telefonu bir süre kullanmayıp ekranı çift tıkla açmak istediğimde bazen ilk seferinde tepki vermiyor. İkinci denemede açılıyor ekran bu normal mi? Ama telefonun ekranını kapattıktan sonra çok zaman geçmediyse hemen açılıyor.

3. Telefonun kamerası akşam oda içi (indoor) çekimlerinde beklentimin altın kaldı. Renkler soluk gibi ve keskinlik az gibi geldi. Almadan önce birçok yerli yabancı site ve video da inceleme okudum ve izledim. Genel olarak söylenen kameranın iyi olduğu yönündeydi ama açıkçası indoor çekimleri beklentimin altında kaldı. Bunu iyileştirmenin bir yolu ver mı bir mod vs.? Kendi kamera uygulaması dışında daha ayrıntılı ve manuel ayar yapabileceğim bir uygulama tavsiyeni var mı?

4. Gece Telefonun alarmını kurmak istediğimde yeni eklediğim her alarm default olarak 5 dakika erteleme seçeneği ve sona yakın bir ses seviyesi ile ekleniyor. Her eklediğim alarmda erteleme süresini 10 dak. sesi de kısmak zorunda kalıyorum. Bir ayar belirleyip sonraki tüm alarmlarda bu ayarı kullanmanın bir yolu var mı?

5. Telefonu rootlayarak GMD Auto Hide Soft Keys ve Xposed Framework kurmak istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla garanti dışı kalıyormuş. Yine araştırdığım kadarıyla root ladıktan sonra orjinal stok romu telefona atarsak root kalkıyor ve daha önce root yapıldığına dair iz kalmıyormuş. Öncelikle bu bilgiler doğru mu? Doğru ise 4.4.2 root için hangi yöntemi ya da yazılımı tavsiye edersiniz?

6. Telefonun ana ekranlarında birinde LG G2 nin özelliklerini tanıttığı resim ya da widgetler var. Bunlara tıklanınca web üzerinde o özellik hakkında bilgi veriyor. Bu ana ekranı kaldırmak istiyorum ancak bu ekran ana ekranlar arasında görünmüyor. Bu tanıtım ana ekranını nasıl kaldırabilirim.

• rain_man kullanıcısına yanıt
    sanal tusları gızleme degıl de uygulamalarda gızlenme olayı var bunu da o uygulamanın desteklemesı lazım. knock kode daha sonra verılecek.(korede verıldı)

elınız alıstıgında rahat acıldıgını fark edıceksınız.

camera modları var root rom konusuna bakın

eger saatlerı aynı kuracaksanız haftanın hangı gunlerını ıstersenız ısaretleyın ayrı ayrı alarm kurmazsınız. her ayrı alarmda ayarlamanız gerekıyor(varsa bılmıyorum)

evet dogru orj. rom + hard reset= garantı dahılınde 4.4.2 kıtkat root konusundan bakabılırsınız

o bolume gelın ve 3 cızgıye basın kapat deyın.

telefonunuz hayırlı olsun
  • arkadaslar telefon beklemedeyken, bakiyorum sebeke gitmis sebeke uzerinde X cikmis. ama internete girebiliyorum, sms geliyor. sizce sorun ne olabilir ? son 1 haftadir bu problem var. son 1 haftadirda cok sık sebeke cekim sorunu yasiyorum, telefonda ingiltere 10f kurulu. varmi bir onerisi olan

• hakkankara kullanıcısına yanıt
    operatorunuz az cekıyor sebeke secımınız de wcdm/gsm dır o sebeble oyle gorunebılır.

ınternetı actıgınız yere uzun basın agmodundan sadece GSM ı secın.
  • Turkcell'in çekim gücü en iyisi değil miydi?

2 gün önce Vodafone'dan Turkcell'e geçtim. Odamda full çeken telefon dalgalı çekmeye başladı.

Bazen 1 çizgiye kadar düşüyor.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Bölge bölge değişiyor işte hocam.Vodafone'un az çektiği yerde de Türkcell fazla çekebilir gibi bir durum var.Baz istasyonları ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Sağolun hocam şimdi tek dosya 20C.kdz yi ZIP hale getirip Install ZIP yaparak yukleyecegim o zaman.

KDZ içindeki dosyaları çıkartıp system ve diğer partisyonları zip dosyası içine gömmeniz gerekiyor.
    XDA'daki konusu şu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967

@Pulstar hocam, bu linki "KDZ dosyayı ZIP haline çevirip Recovery'den Rom yükleme" başlığı ile 1. mesaja koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Nisan 2014; 14:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

operatorunuz az cekıyor sebeke secımınız de wcdm/gsm dır o sebeble oyle gorunebılır.

tamamda oncedende hep otomatikti. boyle sorun yoktu. yeni spigen kilif taktim. bu engellermi cekimi

• arkadaşlar bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
    şimdi benim arkadaşlarımda samsung s2 vs s3 var bunlar birbirlerine wifi direct'ten sorunsuzca dosya alıp gönderebiliyorlar fakat sıra bana gelince bağlantı oluyor. fakat dosya ne gönderebiliyorum nede alabiliyorum
    daha önceki konularada baktım superbeam programıyla oluyor ama program karşı taraftada olacak.
    Sorum şu bu telefon programsız wifi directten neden dosya alışverişi yapmıyor yada ben mi yapamadım yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar kitkat kamera sesini nasıl kapatırız.cihaz rootlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkankara

quote:

tamamda oncedende hep otomatikti. boyle sorun yoktu. yeni spigen kilif taktim. bu engellermi cekimi

Yazdığınız mesajlarda lütfen biraz mantıklı davranın. Kılıf ta, telefon da elinizin altında. Çıkartıp test etmek bu kadar mı zor? Kaldı ki ben hayır etkilemez cevabını versem, ama gerçekte sizin kılıftaki bir sorun yüzünden (hiç ihtimal vermiyorum orası ayrı) etkiliyorsa, cihazı kullandığınız müddetçe buna katlanacak mısınız?
    Bu sorunun birçok cevabı olabilir. Telefonunuz arıza yapmıştır, yüklediğiniz rom yüzünden sorun olmuştur, yüklediğiniz bir uygulama yada yaptığınız bir ayar yüzünden bu sorun olmuştur, sizin bağlandığınız baz istasyonlarında bir sorun vardır, yakın olan baz istasyonu devre dışı kalmış, daha uzaktaki baz istasyonuna bağlanıyorsunuzdur v.s. Telefonu fabrika ayarlarına alırsınız, olmadı rom yüklersiniz daha da olmadı farklı bir sim kart ile denersiniz, bu da olmadı servise yollarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Yazdığınız mesajlarda lütfen biraz mantıklı davranın. Kılıf ta, telefon da elinizin altında. Çıkartıp test etmek bu kadar mı zor? Kaldı ki ben hayır etkilemez cevabını versem, ama gerçekte sizin kılıftaki bir sorun yüzünden (hiç ihtimal vermiyorum orası ayrı) etkiliyorsa, cihazı kullandığınız müddetçe buna katlanacak mısınız?
    Bu sorunun birçok cevabı olabilir. Telefonunuz arıza yapmıştır, yüklediğiniz rom yüzünden sorun olmuştur, yüklediğiniz bir uygulama yada yaptığınız bir ayar yüzünden bu sorun olmuştur, sizin bağlandığınız baz istasyonlarında bir sorun vardır, yakın olan baz istasyonu devre dışı kalmış, daha uzaktaki baz istasyonuna bağlanıyorsunuzdur v.s. Telefonu fabrika ayarlarına alırsınız, olmadı rom yüklersiniz daha da olmadı farklı bir sim kart ile denersiniz, bu da olmadı servise yollarsınız.

hocam tesekkur ederim. kiliftan cikaripta denemeyi bir turlu AKIL edememistim. 33 yillik omrumde yasadigim en komplike sorundu. sayenizde sorundan kurtuldum.

• İnşallah sorum kaynayıp gitmez.
    Bataryam hızlı bitiyor gibi geldi bana. Telefon 2 haftalık ve hergün şarj ediyorum.
    Son olarak cut the rope 2 oynadım ve 5 dakikada %5 şarj düştü. Parlaklık %50 ve wifi, veri, arkaplan, senkronizayon gibi herşey kapalı.
    Bundan önce de bir kaç defa zombies and plants 2 oynadım ve hem çok ısınma, hem de yine aynı şekilde 5 dakikada %5 şarj düştü.
    Telefonu hiç kullanmadığımda ve "veri" kapalı olduğında herşey yolunda.
    Mesela bugün 7 de şarjdan çektim. Parlaklık %50. Ayrı ayrı zamanlarda ama toplam 11 dakika plants and zombies 2 oynadım. Toplam 10 dakika gazete okudum (bu süre içinde gazetelerdeki 2 tane kısa videolu haberi izlemek dahil). 2 dakika "haritalar"a takıldım. 27 dakika internet radyosunda haber dinledim (PC radyo programı ile). 4 dakika telefonda konuştum. Pilin Ekran kullanım raporuna göre toplam ekran kullanımı 1 buçuk saat. Saat 11 oldu ve şarjım %78 deydi.

Burada yazılanlara bakınca benim batarya sorunlu gibi geliyor. Millet telefonu sonuna kadar zorlamış, real racing 3 oynamış ama neredeyse akşama doğru yine %50 nin üzerinde şarj kalıyormuş. Artık gerçek mi bilmiyorum ama genelde net bir bilgi yazan da yok. Yani filanca oyunu şu kadar dakika oynadım ve şu kadar şarj düştü diye.

Neyse işin özü, verdiğim değerler ışında şarjın bu kadar düşmesi normal mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: o1adana01

arkadaşlar bir sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
    şimdi benim arkadaşlarımda samsung s2 vs s3 var bunlar birbirlerine wifi direct'ten sorunsuzca dosya alıp gönderebiliyorlar fakat sıra bana gelince bağlantı oluyor. fakat dosya ne gönderebiliyorum nede alabiliyorum
    daha önceki konularada baktım superbeam programıyla oluyor ama program karşı taraftada olacak.
    Sorum şu bu telefon programsız wifi directten neden dosya alışverişi yapmıyor yada ben mi yapamadım yardımlarınızı bekliyorum

benden başka bu sorunu yaşayan yok heralde :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

hocam tesekkur ederim. kiliftan cikaripta denemeyi bir turlu AKIL edememistim. 33 yillik omrumde yasadigim en komplike sorundu. sayenizde sorundan kurtuldum.

Geçmiş olsun. Sorun neymiş kılıf mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 11 Nisan 2014; 16:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chips

İnşallah sorum kaynayıp gitmez.
    Bataryam hızlı bitiyor gibi geldi bana. Telefon 2 haftalık ve hergün şarj ediyorum.
    Son olarak cut the rope 2 oynadım ve 5 dakikada %5 şarj düştü. Parlaklık %50 ve wifi, veri, arkaplan, senkronizayon gibi herşey kapalı.
    Bundan önce de bir kaç defa zombies and plants 2 oynadım ve hem çok ısınma, hem de yine aynı şekilde 5 dakikada %5 şarj düştü.
    Telefonu hiç kullanmadığımda ve "veri" kapalı olduğında herşey yolunda.
    Mesela bugün 7 de şarjdan çektim. Parlaklık %50. Ayrı ayrı zamanlarda ama toplam 11 dakika plants and zombies 2 oynadım. Toplam 10 dakika gazete okudum (bu süre içinde gazetelerdeki 2 tane kısa videolu haberi izlemek dahil). 2 dakika "haritalar"a takıldım. 27 dakika internet radyosunda haber dinledim (PC radyo programı ile). 4 dakika telefonda konuştum. Pilin Ekran kullanım raporuna göre toplam ekran kullanımı 1 buçuk saat. Saat 11 oldu ve şarjım %78 deydi.

Burada yazılanlara bakınca benim batarya sorunlu gibi geliyor. Millet telefonu sonuna kadar zorlamış, real racing 3 oynamış ama neredeyse akşama doğru yine %50 nin üzerinde şarj kalıyormuş. Artık gerçek mi bilmiyorum ama genelde net bir bilgi yazan da yok. Yani filanca oyunu şu kadar dakika oynadım ve şu kadar şarj düştü diye.

Neyse işin özü, verdiğim değerler ışında şarjın bu kadar düşmesi normal mi.

Gsm battery kurun neler ne harcamis ortaya cikar tabi root varsa?

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.