Şimdi Ara

LG G2 ' security error' ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumda Cloudyg31.0 vardı 1.2 kurmak için auto rec çalıştırdım zipli dosyayı seçtim hata verdi telefonu yeniden başlatığımda ise security error hatası verdiği için açılmamakta çok acil bir şekilde bu problemi çözmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

İsteyen olursada isimtescil.net ten 1 yıllık hosting veririm standart hosting.

Teşekkürler.

• Hard reset atman gerekiyor.
  • hard reset nasıl atılıyor peki? aymı olay benim telefonda da var
  • Telefonu kapatın.
    Ses kısma + güç tuşuna basın.
    LG LOGOSU GELİNCE
    Ardından ses kısma + ses açma tuşuna basın.
    FACTORY RESET YAZISI GELİNCE KİLİTLEME TUŞUNA BASIN
  • Autorec stock kerneli flashlar bu yuzden cihaz security error hatasi verir. Clody g3 uyumlu bir kernel flashlarsaniz sıkıntı gececektir. Yada offline stock rom flashlayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Download moda geçiyorsa stock rom atıp keyfinize bakın.
  • aynı sorun bendede oldu nasıl çözücem deli oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu işi çözen yokmu bendede aynısı oldu download moduna girmiyor telefon ?
  • 30 saniye kadar kapama tuşuna basılı tut. Telefonun kapandığından emin ol. Sonra kapama ve se kısma tuşuna birlikte bas. Lg Logoso görününce ses kısmadan elini çekmeden power tuşundan çek bas, factory reset ekranı gelecektir. Telefon lg g2 d802, kernel 3.4.0, lolipop 5.0.2, v30d....... Aynı şekilde download mode'a giremiyorsunuz, telefon tam kapanmadığından olabilir, yine 30 saniye kadar kapama tuşuna basılı tutun, telefon açıkken donarsa da bunu yapabilirsiniz, resetlemek için, çünkü batarya çıkarılamıyor. Ses açma tuşuna basılıyken usb'yi bilgisayara takın, download mode yazısı çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasamey -- 11 Nisan 2015; 17:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

Autorec stock kerneli flashlar bu yuzden cihaz security error hatasi verir. Clody g3 uyumlu bir kernel flashlarsaniz sıkıntı gececektir. Yada offline stock rom flashlayin

+1

TWRP güncellemesi yaparken yaşadığım sorunu bu şekilde çözdüm.
    D802 için CloudyKernel'i buradan indirebilirsiniz.
  • bu dediğiniz kerneli nasıl flashlayacağz?
  • figo2121 kullanıcısına yanıt
    her şeyi denedim ama hiç bir sonuç alamadım hard reset veya download mod açılmıyor ne yapıcam acill
  • Ben LG G2de de aynı sorunu yaşıyorum.Security error veriyor.N yapabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.