Şimdi Ara

LG G2 SEBEKE SORUNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
50.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim aynı, kesinlikle aynı sorunu bende yaşadım, bir kere gitti yazılım güncelleyip gönderdiler, tabi sorun hallolmadı, aynen bir daha yolladım, bu sefer 4-5 gün falan kaldı, dediğin gibi lehimleme işlemi yaptılar, anten civarında küçücük bir parça yerinden oynamış, sonra bir geldi, bir daha yapmadı sorun... ha şunu da söyleyeyim, eğer yalnızca wcdma modunda kullanıyorsan, sürekli o dişler artıp azalıyor zaten, ama bu şebeke ile alakalı, bende artık görüşülemez duruma gelmişti, yalnızca gsm modunda hiçbir sorun yok... yalnızca wcdma modu ise eskiye göre oldukça iyi şu an...
  • gözü kararttım bir kaç rom denedim ingiltere ve kore sonuç aynı benim şebeke diğer telefonlar ful çekerken ben hala tek dişle takılıyorum ilginç bi durum
  • Bu şekilde şebeke sorunu olupta çözen var mı

Deli ediyor bu sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem81 -- 2 Nisan 2015; 17:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede vardı bu sorun aldıktan 2 hafta sonra oldu..dedim heralde çok room rot olaylarına girdim imei silindi..imei baktım yerinde duruyor...neyse her yolu denedim...en son çıkart tak yapa taka kartı çıkarttım kolonya ile bi güzel temizledim taktım geri geldi mobil şebeke sorun yuvada olabilir yani..çok hassas bir microsim yuvası var o bakımdan 0 hata için orjinal micro sim kullanmak gerekiyor
  • project mayhem P kullanıcısına yanıt
    hocam sağol benimde tek dişten 3 dişe çıktı bakalım 3gde bir sıkıntı yaşayacak mıyım
  • merhaba benim telefonumda da bir haftadır bu sorun var. şebeke var gözüküyor fakat çekmiyor ve internete de girilmiyor. günelledim ve şebeke ayarlarına geri döndürdüm fakat değişmedi. sadece bazen açık alanlarda çekiyor. telefonu yurt dışından aldığım için servise yada garantiye gönderebilirmiyim bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.
  • telefonu acip kapattigimda sebeke gelmiyordu.cekmiyordu telefon servise verdim anakart degisti simdi sikinti yok

• Arkadaslar ayni sebeke sorunu bende de oldu. Kısaca anlatayim G2 sarjim bitmisti ve actigimda sebeke yoktu, sim kartı gordugu halde (rehber sim menu vs) sebeke gelmiyordu birtürlü. Neler yapmadimki kac kere format attim kurcaladim hatta yedek almistim sonra o yedekte yalan oldu, sim kart baska telefonda calisiyor g2de yok. Ensonunda çıkıkçı - üfürükçü arkadaşın tavsiyesi uzerine sim kartimi kolonya ile banyo yaptırdım ve taktim AAa çalıştı. Telefonunuzu servise vermeden önce mutlaka bu yontemi deneyin derim

• Merhaba iyi gunler bende 2 ay once aldim ama bu aldigim lg g2 32 gb 4g lte bu amerikadan mi getiriyorlar bilmiyorum telefoncuya goturdum 5.0 guncelleme yapacak diye adam atti olmadi sim kart ti gorm uyordu sonra dedim eskisine dondur o da bulamadi lg g2 d801 atti oldu ama ikide bir sebeke sorunu gidip geliyor ne yapacagimi bilmiyorum eski guncellemesi ni bilen lutfen soylesin yukleyelim

• benim lg g2 var romdan sonra ağ modu gelmedi
    acill yardımm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.